local-stats-pixel fb-conv-api

Eksāmenu laiks (vēl var paspēt) :)1

7 0

Vajadzēs pacietību, lai izlasītu, taču tas varētu ļoti daudz ko mainīt mūsu dzīvē.

Ar piebildi: ja zināsim un darīsim!

Mums visiem IR jākārto gada eksāmens. Neskatoties uz to, ka lielākā daļa savas izglītības iestādes jau sen esam beiguši. Taču šie eksāmeni ir daudz svarīgāki, jo no to nokārtošanas atkarīga mūsu dzīve!!!!

Un tātad!!?


Jūs dzīvojat sociumā - vidē, kura Jums apkārt - ģimenē tai skaitā. Parasti tā ir mācību iestāde, darbs, draugi, dažādu izklaides vietu apmeklēšana u.t.t. Pat veikals - tas ir sociums. Kā Jūs tajā uzvedaties - kā komunicējat ar pārdevējiem, kā aizstāvat savas tiesības - ja Jums pārdeva sapuvušus kartupeļus - vai Jūs kliegsiet, strīdēsieties, nesīsiet atpakaļ, vai neko neteiksiet un izmetīsiet... Paskatieties, kā Jūs uzvedaties. Un, lūk, kad cilvēks šajā sociumā nodzīvojis gadu, noslēgumā ir eksāmens.

Kāds?

Vai cilvēks dzīvo, ievērojot Dieva likumus vai pārkāpjot tos. Dieva, Augstākā Saprāta, Visuma - sauciet to, kā vēlaties. Šeit runājam par to Kārtību, kas noteikta, lai pasaulē nebūtu haosa un katastrofu. Lai būtu kārtība, Visums tādus likumus radījis. Tos vajadzētu zināt un pēc tiem dzīvot. Tas atvieglotu mūsu dzīvi šeit un tagad.

Eksāmens par nodzīvoto gadu.


Skatieties!!!
Kad sākas gripas epidēmijas? Vēlā rudenī. Kāpēc?
Jūs teiksiet: tas tāpēc, ka mitrs un auksts laiks... Nekā tamlīdzīga!

Lieta tāda, mikrobu un vīrusu uz Zemes nemaz nav tik daudz, taču tie transmutē, mainās - tiem mainās programma, tie sāk strādāt jauna programmā un tās ieslēgšanās sākas tieši šajā periodā - pašā eksāmena vidū.

Eksāmens notiek mēnesi - par iepriekšējo gadu.
Tas sākas 25. novembrī un notiek līdz 25. decembrim.

Mums katram ir sava Dzīves Grāmata, kurā ierakstītas visas mūsu uzvaras un visi zaudējumi, un kļudas.

Vairāk skatās uz kļūdām, ko esi pieļāvis, nevis uzvarām - kādas kļūdas, cik spēcīgas un kā tas notika.

Un rezultātā, ja cilvēks pieļāvis daudz kļūdu, tās samazina caur slimību. Bieži vien caur to pašu gripu.

Kas tas ir un kāds tam pamatojums?

Pirmkārt - tā ir galva. Galva atbild par to, kāda ir cilvēka attieksme pret pasauli - kā tajā sevi pierāda - ar prieku vai dusmām, ar labsajūtu vai agresiju un pretenzijām u.t.t. Un plus vēl visi šie Likumi.

Cilvēks var arī nesaslimt.

Tātad jebkura saslimšana - tas jau ir sakrājušos pārkāpumu rezultāts - tātad viens un tas pats Likums daudzas reizes tiek pārkāpts. (šie likumi savstarpēji ir saistīti) un kā rezultāts - slimība.

Un ja tie tiek pārkāpti regulāri un vel ģimenē ienākusi Dvēsele, kurai arī ir savi īpašie karmiskie uzdevumi - tādā pat veidā sakrājušies iepriekšējās dzīvēs, tad cilvēkam ir jāstrādā kā Bitītei - katru minūti, katru sekundi, bez atpūtas.

Bet cilvēki ir slinki. Viņi negrib katru sekundi strādāt ar sevi. Vispār negrib! Un vispār nav domājuši, ka tas ir jādara! Pamēģiniet to darīt visu laiku - taču gribās atslābināties, dažkārt gribās par spīti izdarīt ko ne tādu. Tad - par spīti kam? Liktenim? Kāpēc? Ko tas dos?

Kāpēc gan neizdarīt ko labu?

Tātad šajā mēnesī var vadīt savu Likteni.

Kā? Ņemat un analizējat! Mēneša laikā varat pārskatīt savu dzīvi, kāda tā ir bijusi šo - pēdējo gadu.

Un, lūdzu, pievērsiet uzmanību, kuros mirkļos Jūsu Dvēsele ir bijusi nemierīga, kad Jūs jutāt sirdsapziņas pārmetumus, kad bija vainas apziņa, bailes, kas tā bija par problēmu. Ja zināt, ka bijāt vainīgs - noskaitiet lūgšanu, lūdziet piedošanu. Savā un Dieva priekšā vai cilvēka priekšā - līdz dvēseles dziļumiem un pacentieties tā vairāk nedarīt.

Darīt vajag tā, kā Jums šķiet un kā jūtat, ka ir pareizi.

Un tad noteikti radīsies līdzīga situācija tai, kas bija iepriekš - citā vietā, ar citu cilvēku, vai ar to pašu - nav svarīgi, bet šajā situācijā Jūs varēsiet rīkoties un justies citādi - pareizi - ne tā, kā iepriekšējo reizi. Un ja Jūs to izdarīsiet - vadīsiet šo situāciju un kļūdu neatkārtosiet - eksāmens būs nolikts.

Tātad Gudrie (tie, kuri Hierarhijas augšgalā) - tie, kuri lasa šo Jūsu Grāmatu, skatās, vēro, bet pēc tam jau pieslēdzas mikrobi un sāk Jūsos strādāt. Un tad ir svarīgi lai tas viss "pārdegtu", pēc tam nomierinātos un nākotnē šajā jautājumā vairs nebūtu nekādu stresu - Jūs esat transformējies.

Nevajag stresus. Atnāk pazīstama situācija - Jūs zināt, ka reiz jau to nožēlojāt - tikai jāsaprot, kur ir šīs situācijas jēga.

Saķeršanās veikalā, skandāls, vai vēl kaut kas. Situācija līdzīga, gan vairs ne veikalā, bet kaut kur citur, taču Jūs uzvedaties jau pavisam savādāk. Un, lūk, rīkojoties savādāk un pareizi, šis "likumpārkāpums" jau ir pagaisis.

Tās ir 30 dienas, principā Jūs varat vadīt savu likteni. Un tas ir dots cilvēkam. Taču maz cilvēku to izmanto, jo, kā jau teicu, nezin, nesaprot, negrib,

Otrs mēnesis - eksāmenu laiks ir mēnesi pirms Jūsu dzimšanas dienas.

Piemēram man - dzimšanas diena ir 29. februārī, tātad eksāmens sākas 29. janvārī. Bet šis eksāmens ir mācību priekšmetā ar nosaukumu Personīgā dzīve.

Personīgā dzīve - tā ir Ģimene.
Personīgā dzīve - tās ir attiecības ar pretējo dzimumu.
Personīgā dzīve - tas ir mūsu katra iekšējais stāvoklis - attieksme pret sevi.

Daudzi cilvēki sevi nemīl, viņiem nospļauties, kas ar dzīvi notiek. Viņi vienkārši peld pa straumi. Sievietes neseko tam, kā viņas izskatās. Vīrieši neseko saviem vārdiem, atļaujas rupji lamāties. Vienu vārdu sakot - nevīžīgi un necienīgi. Cilvēkam jāseko, kā viņš izskatās, kā jūtas ķermenis, kā jūtas Dvēsele, kādas ir domas. Tas viss ir mūsu iekšējais Dvēseles stāvoklis, kurš mūsu dzīvē spēlē izšķirošo lomu.

Tātad mēneša laikā pārskatiet savu personīgo dzīvi - kas gada laikā noticis. Shēma tā pati: sapratāt, apzinājāties, nožēlojāt, palūdzat piedošanu un izpirkāt savu vainu. Un atkal - kad pienāk līdzīga situācija - tā Jums jāizdzīvo jau citā veidā. Un notiek tā, ka šādā veidā, izšķīdinot šīs situācijas un notikumus, Jūs izšķīdiniet arī savus dziļos karmiskos mezglus. Jūs atnācāt uz šīs zemes jau ar pieredzi un - kur un kad Jūs to guvāt, nav svarīgi. Bieži vien tas ir kas smags un Dvēselei ir smagi to nest.

Gadās, ka šie eksāmeni sakrīt - sociuma un personīgās dzīves. Tad jāpastrādā divreiz vairāk - tiem, kuriem šis laiks sakrīt ar dzimšanas dienu.

Labi pastrādājāt, saslimāt? Nesaslimāt? Malači, ja nesaslimāt!

Tuvojas Jaunais gads un Jūs jūtat, ka esat priecīgi, laimīgi, veseli - viss skaisti, sanāk, viegli, ar prieku, nekādu problēmu. Tātad eksāmeni nolikti.
Bet - gadās, ka tieši pirms jaunā gada kāds zobs nolūzt. Gadās?

Kas ir zobi? Tas nozīmē, ka esat sarāvies, sasprindzis, neļaujat kādai enerģijai caurstrāvot Jūs. Un tas atsaucas uz zobiem. Nobijāties... tas atsauksies uz zobiem. ja strādāsiet ar sevi - darīsiet, kas jādara, arī zobi būs veseli.

Divas reizes gadā nokārtojat šos dzīves eksāmenus - apzināti, dzīvojat šajā procesā. iedomājaties, cik daudz vieglāk būs tiem Gudrajiem, kas lasa Jūsu Dzīves Grāmatu? Viņiem vairs nevajadzēs Jūs kontrolēt, jo tie zinās: tas cilvēks labi tiek galā ar saviem uzdevumiem.

Viņi vēros no malas. Jūs dariet, Gudrie skatās: kāds malacis, cik labi viņš to dara. Lielisks skolnieks? Tas vienmēr skolotājam ir prieks. Tā, lūk, cilvēks mācās, tā kļūst arvien gudrāks, tīrāks, apgaismotāks, jo pats vada savu dzīvi, pats atbild par to.

7 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Mani kaitina tas, ka daudzi ticīgie "iet nosudzet grēkus" par to ka ir izdarījuši kaut ko sliktu un tad aiziet projam ar mierīgu prāti. Varbūt tā kļūda ko viņš ir izdarījis kādam citām kaut ko maksāja, bet nē viņš aizies nosudzes grēkus parunāsies un aizies projām it ka nekas nav noticis. Vot so es nesaprotu!:/
1 0 atbildēt