local-stats-pixel fb-conv-api

Džons Tromps #14

Sveicināti lasītāji. Vēlējos ar jums padalīties ar īsu fragmentu no pašizdomātā stāsta ,vēlos zināt citu cilvēku viedokli par to. Ja vēlaties turpinājumu tad to arī publicēšu. Jau iepriekš atvainojos par kļūdām.

SĀKUMS

Džons Tromps pamodās savā mazajā namiņā ,kurš atradās tuksnešainā apvidū, pie lielceļa. Džons piecēlās kājās no savas čīkstošās gultas un uzmeta ašu skatienu ārā pa logu lai pārliecinātos, ka viņam nedraud briesmas.Viss ko viņš redzēja bija viņa izliktās lamatas un spēkus izsīkušā zeme, neviena dzīvības forma nebija redzama.Pēc vieglas nopūtas Džons novērsās no loga un apģērbās, viņa garo augumu rotāja saburzīts, netīrs drēbju slānis.

Namiņā valdīja pārtikas trūkums un džons saprata ,ka nāksies doties meklēt pārtiku, kas bija ļoti grūts uzdevums, jo visa zeme bija zaudējusi savu dzīvību.Kaut arī bija vasara, kokos zaļumus redzēt bija retums.Viņš paņēma savu medību nazi no vecā sapuvušā koka galdiņa un grīdai čīkstot aizgāja uz otru telpas galu pēc savas šautenes, aplika to ap plecu un devās prom, uz ciemata pusi pēc pārtikas.

Džons gāja veselu stundu, neredzēdams nevienu dzīvības formu visa ceļa laikā.Sasniedza mazu ciematiņu, kurš bija nopostīts un tikai dažas mājas bija palikušas neskartas, viņš aizdomājās par savu sievu, ka viņa var atrasties tepat ,kādā no neskartajām ēkām, bet tās bija tukšas domas , jo viņs zināja ,ka ģimene tur nebija , mājas jau bija pārmeklētas un šo ciematiņu viņš jau labi pārzināja.Džons pakratija galvu un nodomāja pie sevis ‘’nedrīkstu par to tagad domāt ,man ir jābūt stipram un jātur acis vaļā ,jo jebkuru brīdi man var uzbrukt kāda banda un censties mani aplaupīt, koncentrējies Džon ,koncentrējies’’.Viņš sāka virzīties uz privātmājas pusi ,koka konstrukcijas trešo stāvu vairs nerotāja nekāds jumts, neatrodoties mājā, varēja no ārpuses apskatīt trešā stāva mēbeles, jo tās atradās svaigā gaisā.Atvēris skaļi čīkstošās koka durvis, Džons iegāja iekšā un devās uz pagraba pusi ,kurā atradās konservu krājumi, pēkšņi Džons salecās dzirdēdams troksni, kurš nāca no otrā stāva...

68 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Fiksi maini nosaukumu uz kādu no sieviešvārdiem un liec bildē puķītes. Uzreiz plusi nāks kaudzēm. Bet ja nopietni labi ka pa laikam parādās arī kaut kas, kas nesākas ar: mani sauc Grietiņa, man ir 12 gadu.

5 0 atbildēt

Tā jau intresanti palasīt,  bet ir pāris dīvainības - pilsēta ir noplosīta un apkārt valda haos un  tukšums, bet pirmajā pagrabā, kur viņš ieiet jau ir konzervu krājumi kuri nav ne paslēpti, ne ieslēgti.  neskaitot to: "+"

1 0 atbildēt

Ir dažas pārrakstīšanās kļudas, bet visādi citādi +

Būs vien jāpiesienās pie tā mistiskā pagraba ar konserviem :) ... bet lasīsim tālāk.

0 0 atbildēt