local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves skatuve 9.daļa0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Dzives-skatuve-8dala/728396

Kristam bija vajadzīga asins ziedošana . Ar māti Kristam asins saderības nebija , vairāk nebija, kam prasīt. Krista mamma lūdz, vai nevar veikt asins pārbaudi un, vajadzības gadījumā, ziedot . Edijs veic asins pārbaudi un asins grupas sakrita. Edijs ziedo Kristam asinis, tas nostrādā un Krists pamostas pēc vairākām dienām ,pie viņa gultas sēž Edijs.

-Kapēc tu to darīji ?

-Tāpēc ,ka esi mans labākais draugs ,mans brālis.

-Piedod, vecīt ,es pamatīgi nogāju nost narkotiku dēļ.

Neatvainojies man, bet Zanei un Dārtai.

-Lūdzu piezvani Dārtai ,lai viņa atnāk. Pēc stundas atnāk ļoti satraukta Dārta . -Dārta ,lūdzu piedod man ,piedod man par visu . Es tevi tikai izmantoju ,Edijam bija taisnība.

-Tu esi ,kretīns ,nelietis es negribu par tevi neko zināt . Aizmirsti mani ,nezvani ,es nožēļoju ,ka iepazinu tevi. Dārta aizet projām . Krists atkal sapsihojās ,atkal visu grib šķaidīt. Slimnīcā viņu bieži apraudzīja Edijs . Edijs pastāstija, cik ļoti viņam patīk Dārta.

-Vecīt ,ja tev viņa patīk ,ņem viņu ciet ,viņa ir forša meitene, tu esi viņu pelnījis.

-Bet Dārta ir tava bijusī.

-Neviens nevienam nepieder un nepiederēs. Viņa mani neinteresē.

-Man jau likās ,ka tu mani sitīs . Abi sarokojās, sasitās ar pleciem un Edijs aiziet satikties ar Dārtu . Viņiem veidojās abpusējas jūtas. Kāda bija draudzība starp Martu un Dārtu? Marta saprata to ,ka nevarēs piespiest ar varu mīlēt sevi. Marta atrada sev draugu Miku . Zane bērnu nevarēja paturēt ,ja paturētu tad bērns piedzimtu garīgi slims . Zane uztaisīja abortu. Krists vēlāk iznāca no slimnīcas . Krists vairs negribēja attiecības ,viņš meklēja attiecības tikai vienai naktij. Sirdis arī vairs nelauza kamēr iepazina meinteni vārdā Linda . Linda viņam iemācija mīlēt.

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000