local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve turpinās 52

65 1

Iepirkāmies līdz pieciem vakarā. Tā kā šodien ir piektdienu un pie manīm balīte. Aizbraucām mājās saklājām galdu visu salikām sakārtojām saģērbāmies uzliku mums abam meikapu un devāmies lejā. Pirmais atnāca Aleksis un pēc tam pārējie. Alkohols ēdiens jauks vakars. Visi izbalējās piedzērās un devās mājās daudzi arī palika pa nakti. Ar Aleksi devāmies augšā. Viņš mani kaislīgi noskūpstīja skūpsta laikā abi iekarsām. Noģērbām drēbes un iekritam gultā. Viņš kā jau vienmēr lēnām ienāk manī. Un sāk ritmiski kustēties.

No rīta pamodos Alekša nebija devos uz vannasistabu nomazgājos un devos lejā. Stavēju pie margām skatijos uz Aleksi un Madaru no mūsu klases un klausijos ko vini runā.

Madara.- Tev agri vai vēlu tā pat būs tas jaizdara

Aleksis.- Nevaru. Tu nesaproti.

Aleksis piegaja un noskūpstīja viņu es redzēju ka skūpsts ir kaislīgs un iekarsis.Kā viņš varēja.

K.- Kadam labs kadam slikts rīts.

A.- Kristiāna , ļauj man paskaidrot.

K.- Ļauj padomāt nē.

A.- Mīļā lūdzu. Mazā.

K.- Abi divi ārā. Es jūsu dzīves par elli padarīšu. Es jums apsolu.

Abi izgaja arā. Es piesēdos pie galda paņēmu alu un dzēru. Dzirdu ka atveras durvis un kāds ienāk,bet man bija vienalga es sēdēju un dzēru. Ņēmu vel vienu pudeli atvēru un dzēru. Virtuvē ienāca Roberts,Dāvis un Ilze. Viņi šokā skatijās uz mani. Es paskatījos uz viņiem un padzēros. Es sāku raudāt.

K.- Nu kapēc man ta neveicas. Kapēc visi vīrieši ir kretīni.

Ilze pienāca un nedroši apskāva. Kristiāna atbildēja apskāvienam un pateica Paldies.

I.- Tu manā labā esi izdarījusi daudz.Man ir draugi pateicoties tev. Man ir istaba,drēbes kuras es nevarētu nopirkt pat tad ja būtu daudz nauda. Tu esi mans glābejs. Un es jau tevi mīlu kā māsu.

K.- Lūdzu. Tas nebija grūti. Bet tagad man jaizdomā kā es viņiem ieriebšu. Es viņu dzīves izspostīšu.

R.- Kas tev noticis?

K.- Tā virieti stāvi klusu. /iesmējās/ Nekas viss ir vis ideālākajā kārtībā. /sarkatiski atbildēja/ Es viņam ticēju veselus 2 gadus. Pa tiem 2 gadiem es varētu ar visiem skolas zēniem nokniebties. Ups.

D.- Ev nu mazā Kiča. Uzzināsu ka kniebies ar visu skolu norakšu tos visus zēnus.

K.- Zini mani visas skolas zēni grib pat tie kuri ir aizņemti.

D.- Es zinu tava mamma arī tā bija. Bet viņai arī gaja smagi. Bet tika ar visu galā. Tagad tava karta es ticu ka tev būs ļoti labs plāns kā viņiem ieriebt.

K.- Es jau zinu. Tikai atnaciet pirmdien pie skolas un kopa brauksim majās tad pastāstīšū.

***** Pirmdiena ******

Atkal tas stulbais modinatajs. iEBĻĀVOS PA VISU MĀJU

k.- Bļēē

D.- Kas notika?

K.- Kā man besī skola. Ahh bet man jaiet. Aizgaju uz dušu nomazgajos devos uz garderobi uzvilku apakšveļu. Kāds piebungāja pie durvīm.

K.- Vaļā. /nobļāvos/

R.- Nav jau brīnums kapēc visi tevi grib.

D.- Par ko tu runā?

R.- Atnāc pasties

D.- Kiča aizej uzvelc kautko ja nē Roberts drīz sāks gribēt.Bet es arī saprotu kapēc viņi grib tevi. Lab nāc lejā kad saģērbies un paēd brokastis.

Abi aizgaja. Kristiāna paņēma svārkus un baltu maiciņu (skatit attēlā) pa virsu koledžas jaku ,augstpapēž kurpes ,aksesuārus. Uzliku meikapu. Paņēmu somu sakārtoju somu un devos pie Ilzes.(skatīt visu attēlā)

Uzliku vinai meikapu iedevu drēbes un kurpes un devāmies brokastīs.

K.- Ilze tu sēdi pie manīm visu laiku. Es tevi ar visiem iepazīstināšu tici man ja tu mani klausīsi dabūsi tādu slavu kā e. Un es tev atradišu meiteni kura man bieži izspalīdz mācībās viņa ir nūģe bet es uzlabošu viņu.

I.- Labi.

Paēdām brokas un devāmies uz mašīnu. Iegājušas skolā. Visi man pievērsa uzmanību kā jau vienmēr. Atcerējos ka Madara ir kopā ar vienu no populārajiem zēniem Artūru. Pavadiju Ilzi lidz skapītim teicu lai pagaida jo man japarunā.

Piegāju pie Artura un

65 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Piegāji pie artūra un?!......
0 0 atbildēt
Gramatika.
0 0 atbildēt