local-stats-pixel fb-conv-api

Dvīņu nedienas (19)7

232 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Dvinu-nedienas-18/650326

- Ejam iekšā? – Laura klusi noklepojoties jautāja, atgriežot māsu realitātē.

- Jā, - Elīza pagriezās, lai sekotu pārējiem, bet Rūdolfa tvēriens viņu apturēja. Viņš paņemot meiteni aiz rokas, apturēja viņu.

Elīza apstājās un atkal uzlūkoja puisi.

- Tā nebija sasveicināšanās, - silti smaidot Rūdolfs teica un kaislīgi viņu noskūpstīja. Elīza ļāvās skūpstam ar visu savu būtību. Viņa nespēja pretoties viņa lūpām un mēlei, kas pakļāva viņu. Atspiežoties pret sienu, viņi vairs neredzēja neko sev apkārt. Skūpsts kļuva kaislīgāks un uzbudinošāks.

- Mēs iztraucējām? – Kristīne noklepojās daudz skaļāk kā iepriekš to darīja Laura un nicīgi uzlūkoja pārīti.

- Jā, bet nāciet iekšā, - Elīza, ar ironisku smaidu uz lūpām, aicināja. Meitenes bija nolēmušas uzaicināt visus klasesbiedrus. Lai cilvēku būtu vairāk un visi justos brīvāki un drošāki.

- Kāpēc Kristīne ir šeit? – Rūdolfs nebija gaidījis viņu te satikt.

- Mēs neesam tik ļaunas, - Elīza mierīgi paskaidroja, - Ielūgta taču tika visa klase. Nevarējām Kristīnei pateikt, ka viņa nedrīkst nākt. Ciemos taču viņa ievēros pieklājības normas.

- Cerams, - Rūdolfs mazliet nervozi piebilda, bet devās kopā ar Elīzu iekšā pa durvīm.

Ballīte beidzot varēja sākties. Jau no sākuma māsas pastāstīja, kas punšam pievienots, lai katram pašam ir izvēles iespējas nedzert vai dzert. Visi tomēr nolēma baudīt šo dzērienu. Stundas laikā viesi jau bija iejutušies un bariņš pīpētāju nolēma doties uz pagalmu.

- Ko tu šodien tāda nervoza? – Ēriks no mugurpuses apskāva Lauru un aizdedzināja savu cigareti. Arī Laura nolēma uzpīpēt. Pārējie sēdēja dārzā uz soliņiem.

- Ko? – Laura bija aizdomājusies, bet nenovērsa skatienu no māsas, kas smējās kopā ar puišiem no grupas.

- Viņa tiek uzmanīta no visām pusēm, - Ēriks pamanīja Lauras skatienu, - Tev auksti? – jūtot, ka Laura nodrebinās, viņš pavēra savu jaku, lai meitene var ieritināties viņa azotē.

- Paliek arvien siltāk, - Laura pasmaidīja. Viņa savu auksto roku lēnām sev aiz muguras slidināja zem Ērika krekla. Viņam vēders ierāvās un ķermenis sastinga, sajūtot aukstās plaukstas pirmos pieskārienus, tomēr viņš nelūdza apstāties. Viņa elpa paātrinājās un Ēriks maigi noskūpstīja Lauras ausu ļipiņu. Šoreiz pār meitenes ķermeni pārskrēja trīsas, kas liecināja par patīkamām sajūtām.

- Ja tu tā darīsi, tad es tevi nozagšu un aizvedīšu prom, - Ēriks aizsmacis piebilda un viņa sejas izteiksme liecināja, ka viņš nemelo. Puisis iekāroja Lauru kā vēl nekad un labprāt šobrīd būtu prom no visiem un visa.

- Pacietību, - Laura smaidot pagriezās ar seju pret viņu un ar lūpām pieskārās puiša kaklam.

- Tu mani kaitini? – Ēriks piekļāva meitenei sev ciešāk klāt un kaislīgi noskūpstīja. Viņu augumi saplūda. Lai arī tos sedza apģērbs, viņi juta viens otru.

- Laikam nedaudz jānomierinās, - Laura aizelsusies ierosināja un Ēriks piekrītoši pamāja.

Lai viens otru nekaitinātu vēl vairāk, abi nolēma doties pie pārējiem bariņā.

Elīza gandrīz nepārtraukti juta, ka tiek novērota. Māsa uztraucās, bet nevajadzēja. Ar katru brīdi viņa jutās arvien labāk. Elīza panāks, ka abi atzīstas visā, ko ieplānojuši. Vēl tikai pāris stundas.

Pēdējie mēģinājumi Elīzai pierādīja, ka viņa vēlas dziedāt. Kopā ar Normundu un Didzi bija jautri. Viņi liek smaidīt un novērst domas no pārējām problēmām. Arī Rūdolfs ir jauks un, ja vien Elīza nezinātu par slepeno tikšanos, tad šobrīd būtu muļķes lomā. Viņa tāda vairs nevēlējās ilgi būt. Sirds lūza no domas vien, ko Rūdolfs dara, tomēr ne jau viņas spēkos bija mainīt puisi. Ja viņš ir nelietis, tad tāds arī paliks.

- Tu jau atkal aizdomājies, - Rūdolfs Elīzu pievilka sev ciešāk klāt.

- Ceru, ka visiem ballīte patīk, - Elīza meloja.

- Kuram nepatīk, tas var doties prom, - Rūdolfs mierināja draudzeni.

- Tev taisnība, - Elīza piekrītoši pamāja un ļāvās Rūdolfa apskāvienam.

Paceļot acis meitene ieraudzīja, ka māsa arī pievienojusies viņiem. Tikai ar skatienu viņa pateica to, ko domāja. Laura saprata, ka viss noteikti šovakar tiks atklāts, tikai nepieciešamas vēl pāris stundas.

- Dosimies iekšā? – Laura aicināja, - Varbūt beidzot mums grupa bez nosaukuma kaut ko nospēlēs. Vismaz lai iepazīstinātu ar sevi.

- Laba doma, - Rūdolfs iesmējās, - Jācenšas savākt pirmie fani.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Dvinu-nedienas-20/650572

232 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

ar nepacietibu gaidu nakamo dalu:)

6 0 atbildēt
kad naakamaa? :3
4 0 atbildēt

kad nākamāaA?

3 0 atbildēt

ieintriģēji vairāk kā nekad..:)

3 0 atbildēt

Turpinājums vakarā

2 0 atbildēt
Ir vakars, tūlīt jau nakts būs.... Lūdzu liec ātrāk, mēs gaidām. ;(
2 0 atbildēt

Pilniiga atkariiba, jau kaadu 10 reizi paaris minuusu laikaa naaku spokos un skatos ir vai nav naakamaa dala! Kaapeec tev tik leenu rakstaas???! :)

1 0 atbildēt