local-stats-pixel fb-conv-api

Dvīņu nedienas (11)8

239 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Dvinu-nedienas-10/648831

- Viņi dodas prom, - Laura satraukta čukstēja.

- Kur dodas? – Ēriks vēlējās paskatīties ap stūri, tomēr Laura viņu apturēja.

- Tu nemāki slēpties, viņi tevi pamanīs, - Laura paskaidroja.

- Kur viņi iet? – Ēriks nelikās mierā.

- Liekas, ka parka virzienā, - Laura uztraucās. Parks bija liels un šajā laikā tur daudz cilvēku nestaigāja. Ja kaut daļa no internetā rakstītā ir tiesa, tad māsai vajadzēs viņu palīdzību, - Mums jāseko.

- Elīza mūs pamanīs, - Ēriks izklausījās pārliecināts.

- Tad darīsim visu iespējamo, lai tas nenotiktu, - Laura noteica un devās pakaļ māsai. No malas tas noteikti izskatījās kuriozi, tomēr viņa nebija gatava atstāt māsu vienu ar iespējamo izvarotāju.

- Izskatās, ka viņi mierīgi sarunājas, - Ēriks secināja, vērojot Elīzu un Rūdolfu.

- Nu kāpēc viņiem jāiet tik tālu parkā?! - Laura vairs nespēja mierīgi visā noskatīties, - Viņi varēja palikt tepat.

- Neuztraucies! - Ēriks centās draudzeni nomierināt, - Izskatās, ka Elīza ved viņu tajā virzienā, nevis otrādāk.

- Nāc te, - Laura paņēma Ēriku aiz rokas un veda pa blakus celiņu, lai viņus nepamanītu, ja nu kāds no viņiem izdomā apgriezties un paskatīties.

Paslēpjoties aiz kokiem, Laura centās saskatīt tālāk notiekošo. Viņi atradās pārāk tālu, lai dzirdētu par ko iet runa, tomēr Laura redzēja māsas sejas izteiksmi un tuvāk negāja. Bija brīži, kad māsa izskatījās šokēta un satraukta, tomēr nekas neliecināja par to, ka viņai draudētu briesmas.

- Kas tur notiek? – Ēriks kļuva nepacietīgs, jo Laura neļāva viņam lūrēt.

- Viņi par kaut ko runā, - Laura atteica, - Un mēs esam par tālu, lai es dzirdētu ko tieši. Tomēr izskatās, ka viss ir mierīgi.

Laura novērsās un atspiedusies pret koku centās nomierināt sakāpinātās emocijas. Sirds pukstēja strauji un viņai bija bail par māsu.

- Tu izskaties nobijusies, - Ēriks ieskatoties dziļi Lauras zilajās acīs teica.

- Es uztraucos par māsu, - pēkšņi Lauru pārņēma jocīgas sajūtas. Viņa nekad nebija tā skatījusies uz Ēriku. Viņš izskatījās norūpējies, tomēr turpināja lūkoties Laurā.

- Viss būs kārtībā, - Ēriks piesmacis teica.

- Es ceru, - Laura bija apjukusi. Šajā brīdī vairāk par visu viņa vēlējās noskūpstīt savu labāko draugu. No šīs domas viņa apstulba un novērsās.

- Kas notika? – Ēriks vaicāja. Likās viņš saprata meitenes izjūtas, tomēr vēlējās par to pārliecināties.

- Nekas, - Laura meloja. Viņa saprata, ka Ēriks viņu pārāk labi pazīst un noteikti pamana melus, bet viņa nespēja pateikt taisnību, - Kas tur notiek? – Laura centās novērst uzmanību no iepriekš pārdzīvoto.

- Es paskatīšos, - Ēriks pieliecās, piespiežot Lauru tuvāk pie koka un paskatījās pāri viņai. Laura juta puiša smaržas, kas vēl vairāk lika vēlēties viņu. Ja viņa šobrīd atgrūdīs viņu, tad viņi tiks ievēroti. Šīs sajūtas nebija tik nepatīkamas, lai to darītu, tāpēc Laura turpināja stāvēt, jūtot, ka viņas ķermenis ir sastindzis.

- Kā izskatās? – Laura čukstēja. Viņa baidījās runāt skaļi un nodot savi ar savu piesmakušo un iekāres pilno balsi.

- Šobrīd Elīza ir ļoti domīga, bet Rūdolfs izskatās satraucies, - Ēriks paskaidroja, - Šobrīd liekas, ka palīdzību vajag tieši Rūdolfam, ne tavai māsai.

- Prieks to dzirdēt, - Laura joprojām čukstēja.

- Mēs turpināsim izspiegot? - Ēriks jautāja nemaz nenomainot pozu, lai gan vairs nenovēroja pārīti. Likās viņam ir iepaticies tā stāvēt.

- Es nezinu, - Laura kļuva arvien bezspēcīgāka. Viņa nevēlējās sabojāt skaisto draudzību, kas ilga jau no bērnības, tomēr, ja viņa neko nedarīs, tad nožēlos.

Brīdī, kad Ēriks atkal veltīja meitenei skatienu, viņa pacēlās pirkstgalos un noskūpstīja puisi. Viņš uzreiz atbildēja kā gaidot šo brīdi. Skūpsts bija patīkams un jauks, tas tikai palielināja vēlmi to turpināt.

- Piedod, - pēkšņi atraujoties, Laura atvainojās, - Es tā nedrīkstēju, - atraujoties no Ērika, Laura skrēja prom. Soļus aiz sevis meitene nedzirdēja, tas lika saprast, ka tā tiešām bija kļūda ..

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Dvinu-nedienas-12/649107

239 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

ES GRIBU ĒRIKU. OMG, NU KĀPĒC IZDOMĀTIE VAROŅI IR TIK SEKSĪGI?/!

Ā. VIŅI IR IZDOMĀTI. >.<

sasodīts.

omg

bija gaidīšanas vērts. <333

16 0 atbildēt
Piekrītu Kimberliiiiii. Un vispār, tā nevar! Nevar kārdināt ar perfektiem, izdomātiem puišiem! ;D
7 0 atbildēt

SUPERĪGI, gaidu nākošo....!!!! :)

3 0 atbildēt
Kad nākamais?
2 0 atbildēt

gaidu nākamo

2 0 atbildēt

emotion Eh, atgadina vidusskolas laikus... 

2 0 atbildēt