local-stats-pixel fb-conv-api

Domino #90

85 0

Labrīt visiem, cilvēkiem ! Ceru, ka jums patiks šī daļiņa ! Izsakat lūdzu savas domas, ja vēl kāds vispār lasa, lai jums jauks šis rīts, un diena !

Es pamodos ar lielām galvas sāpēm, vakardiena man bija kā melna bilde, es neko neatceros, es piecēlos no gultas un redzēju haosu. Metamie kauliņi izmētāti uz grīdas, galda spēles savandītas, spilvveni izmētāti, trauki pa zemi, galu galā mājā bija haoss, man bija nelāga sajūta.

-Labrīt, Missij ! -Viņš piecēlās izberzēja acis, piecēlās, un lēnā solītī, šļūcot aizgāja uz virtuvi, lai paēstu.

-Labrīt, Maik ! Tu zini kas vakar notika ? Es neko neatceros ! Pilnīgi neko ! Pag, kas tas !? ''Jameson'' pudele ? Maik, tu esi pārliecināts, ka mēs vakar nedzērām ne grama ? -Atradums mani šokēja.

-Es neko neatceros, man rādās acīs, melna bilde un uzraksts ''Memorie is full''. Es neko neatceros, bet galva tā sāp ! tev nav nekādas zāles pret galvassāpēm.

-Nu ir , bet tās ir avenes, es tač teicu, nevar tās aiztikt, mamma ieraudzīs, un nositīs. Viņa redzēs. Labāk es tev uzvārīšu aveņu tēju un miers. Ar mieru, Maik !?

-Ok, labi, tikai ne saldu, es pret saldumu esmu diezgan jūtīgs. Ar vienu cukuriņa kubiciņu man pietiks.

-Ah... iejūtīgais atradies ! -Es pasmējos, bet man tad iesāpējās galva.

-Jā, baigi smieklīgi ! Mīļā, kā tu vispār jūties ? -Es joprojām biju saķērusi galvu, un viebos no sāpēm.

-Aizveries, man galva sāp, un tēju tomēr uztaisi pats ! Riktīgi iesāpējās galva.

-Tev neko nevajadzēs ? Ne tēju, ne kafiju, ne sulu, ne pienu, ne kefīru ? -Viņš mani laikam speciāli kaitināja.

-Nē, paldies, man neko nevajag. -Centos mīļi atbildēt, bez lamu vārdiem.

Mēs abi iesēdāmies dīvānā un centāmies atcerēties, kas bija vakar, bet nekā. Ko darīt ? Mēs neko neatcerāmies. Māja jau izskaidroja mazliet, ka vakar noticis kaut kas neparasts. Nu nevarēja māja pati apgriezties ar kājām gaisā, tas nav iespējams.

-Pag, vai mēs neataicinājām uz šejieni manus un tavus draugus ? -Viņš domāja.

-Nē, tad būtu daudz tukšas pudeles, nu kā jau ballītē, bet te ir tikai 1, un tā ir tāpat tikai lielā ''Jameson'' pudele, tāpēc es nevaru uz tavu jautājumu, man nav ideju. -Mēs abi nopūtāmies, jau bijām atmetuši cerībās, uz vakardienas melno bildi, bet pēkši zvans pie durvīm, mēs sabījāmies.

85 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000