local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums nekurienē 20

9 0

Paldies pa like iepriekšēja rakstā. Saņēmu komentāru piemēram

Varbūt nevajag turpinājumu? sviests

Zini ko? MiniMediaTv skrien kaut ar galvu pret sienu man būs vienalga.

Jeb es turpinu. Sežot bibliotekā un pašam negribot klausos dons-tev piedzims bērns emotion nesaprotu, kā viņam to publicēt nebija kauns, bet nu neienacu spokos lai apkaunotu Donu :D

Viņi piecēlās no rīta ar nenormālām galvas sāpem neatceroties, kas ar viņiem noticis pectam, kad viņi abi nodeva savus telefonus lobardā. Viņi atvadijās no Anetes un devās tālāk savā ceļojumā uz Beļģiju. Nedaudz nauda viņiem vel bija gandrīz 15 eiro kas bija palicis pāri no tas naudas, kura palika pari no telefona ielikšanas lombordā.

Viņi turpināja iet uz Lietuvas robežas pusi. Stopeja gandrīz katru mašīnu, kas pagadijās pa ceļam viņi nostopēja kādu vīrieti Juri (aptuveni 25-30 gadi). Braucot Juris runaja ar Aigaru un Oto. Juris pastāstija nedaudz pa gimeni. Abi ceļotāji uzzināja to ka Juris ir priekšnieks kādā zemnieku saimniecībā netālu no Jelgavas. Pēc kāda laika viņiem tika dota iespēja strādāt zemnieku saimniečībā par krāvēju.

Pagāja divas nedēļas viņi satrīdējās ar kādu darba kolēģi sāka strīdēties par to kurš labāk strādā, kurš variāk pa nedēļu izdarija un tā talāk. Pēc 10 minūšu gara strīda Aigara un oto nervi neizturēja un piekāva kolēģi. Juris to uzzinot samaksāja abiem algu un atlaida no darba.

Tā nu abi divi aizgāja uz izīrēto dzivokli sakravāja savas mantas un devās tālāk ceļā. Viņi no naudas kuru viņi abi divi nopelnija viņi nopirka otro Golfu,kuru viņi nopirka pa 100 eiro no kāda cilvēka kurš no viņa gribēja atbrīvoties, lai atvieglotu savu tālo ceļu lidz Beļģijai...

Pirms ieliec kādu komentāru padomā cik teu labi sanāk veidot rakstus ;), bet tā es ceru ka patiks.

9 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000