local-stats-pixel fb-conv-api

Būt meitenei18

249 0

Būt meitenei

Neēd par daudz, nēed par maz. Neesi resna, neesi tieva kā kaulu kambaris. Jēziņ, vai tu kādreiz beidz ēst? Ei, vai tu jelkad ēd? Tie ne-tik-labi noslēptie skatieni ar riebumi, tie ne tik labi noslēptie skatieni ar bažām.

Neesi skaļa. Neesi klusa. Nodrošini, lai tavu viedokli uzklausa sabiedrība, bet īstās runas atstāj lielajiem zēniem. Ja tu vēlies kaut ko, tad runā! Izsakies! Nē, nē, kad pienāks tava kārta, mīļumiņ. Ak, viņa nekad neaizver savu muti, tas ir tik kaitinoši! Ak, tās sievietes, nekad neapklust. Vai tu esi dzirdējis viņu kādreiz runājam? Es pat nezinu, kā izklausās viņas balss.

Ļauj saviem svārkiem būt gariem, bet ne pārāk gariem. Neļauj sev izskatīties viegli pieejamai, bet tu arī nevēlies būt vecmeita. Izrādies, ko tev māte daba ir devusi, bet ja tu to dari, tad tā ir tava vaina, ka puiši sāk grābstīties. Vai tavi svārki bija pietiekami gari? Kā kāds puisis uz tevi paskatīsies, ja tu nēsāsi kaut ko tādu?

Nodarbojies ar seksu, bet paliec nevainīga. Dod mums to, ko mēs gribam, bet neaizmirsti, ka mēs neciešam maukas. Nevainīgās meitenes ir tik jaukas. Paga, tu vēlies būt nevainīga līdz kāzām? Vai tu vispār dzīvo mūsu sabiedrībā? Dzīve bez seksa ir garlaicīga. Dzīve ar seksu ir pretīga. Jēziņ, vai tu esi viņu redzējusi? Viņa nodrāzās ar visiem puišiem skolā. Jēziņ, vai tu esi viņu redzējusi? Joprojām nevainīga viņas vecumā.

Esi gudra, bet ne pārāk gudra. Puišiem patīk gudras meitenes. Puiši necieš, kad tu zini vairāk par viņiem. Izliecies par stulbu. Ak, jēziņ, ne tik stulbu! Vai tu mani neklausies? Viņiem patīk mazliet gudrākas meitenes. Nē, nē, tagad tu izskaties pēc nūģes. Meitenēm nav vietas augstskolas telpās, viņām ir jārūpējas par bērniem. Tu vēlies labi atalgotu darbu? Tad gūsti kādu iniciatīvu un mācies. Tu nevari slinkot tika tāpēc, ka esi meitene.

Dari, kas tev ļoti patīk, bet tajā pašā laikā, nedari to. Esi tu pati, ja vien tas nesaskan ar to, ko mēs domājam. Vai tev patīk krāsoties un ieveidot matus? Labi, tu izskaties burvīgi. Akceptēta. Vai tev patīk video spēles un ieroči? Tu tēlo. Tu mēlo. Tu kļūdies.

- Autors

249 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
Taisnība jau ir, bet tas nav tikai ar sievietēm, tas pats ir ar vīriešiem. Katram ir savs ideāls un citu viedoklis. Viens par perfektu uzskatīs slaidu sievieti, cits nosodīs, ka par kalsnu un otrādi. Principā, te ir apvienoti visu vīriešu ideāli. Kā vienu piemēru par sieviešu principiem par vīriešiem varētu minēt - tu neskujies, tas ir pretīgi un tu neesi kopts. Kāpēc tu skujies, tas ir tik gejiski.. Un tā varētu turpināt tikpat garu sarakstu kā par sievietēm. Tā kā, neviens nav jāžēlo, jo vienmēr būs kāds, kuram tu patiksi tāds/a kā esi.
17 0 atbildēt
The sad life of girls/women.
15 1 atbildēt

Puišiem tas pats.

14 1 atbildēt

Bet šis teksts ir reāla patiesība. 

11 1 atbildēt

Atkal sākās, sieviešu vaidēšana par to cik stipri viņas redziet ir apspiestas mūsu rietumu sabiedrībā,uztaisīšu atbildes rakstu šim. emotion

13 4 atbildēt

Cilvēkiem nekad nebūs labi, tas nu ir skaidrs. Bet meitenes nav īpašas, grūta dzīve ir visiem. emotion

10 2 atbildēt
Āmen!
7 1 atbildēt

rakstu sarakstījis kompleksu nomākts cilvēks. visi, kas tam tic, arī ir kompleksu nomākti cilvēki...

viss raksts balstās uz to, ko citi par tevi domā, bet vai tas tiešām ir svarīgi ? Paši laimīgākie cilvēki ir tie, kuri neuztraucās par to, ko par viņiem domā citi, tas ir fakts. Tu nekad nebūsi laimīgs/a ja savu prātu noslogosi ar domām par to, ko par tevi domā citi.

7 2 atbildēt

Realitāteemotion

4 1 atbildēt

Ak dievs, kas par absurdu. Pieprasijums rada piedavajamumu. Viriesi ir pieprasiti, sievietes piedavajamus. Tas ir sievietes pasas kas nostada sevi tada pozicija. Tas ir citas sievietes kas sacensas sava starpa. Tas ir sievietes, kas izdoma visadus skaistuma principus. Tas rada viriesiem lielaku izveles iespeju un logiski ka tu izvelesies labako. Sievietes konkure sava starpa, viriesiem ir vienalga. Ja nebutu skaistuma standartu, normu utt. viriesiem butu vienalga. Tas ir sieviesu koncepts.

5 2 atbildēt

Dzīve ir sarežģīta? 

5 3 atbildēt

Labi!

2 0 atbildēt

Tāds sūds emotion

3 1 atbildēt
Galvenais būt pašam, nezaudēt sevi un nepazust savos vārdos/rīcības
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt