local-stats-pixel fb-conv-api

Breaking hearts 30

"Ir pagājusi tikai nedēļa, un tu jau esi paspējusi nokaitināt populārāko personu šajā skola."Aria apsēdās man blakus uz dīvāna, un mierīgā tonī ierunājās.

Es paraustīju plecus. "Tagad būs daudz jautrāk."

Pēkšņi Ariai iezvanījās telefons.Viņa pacēla, bet es nepievērsu tam īpašu uzmanību.

"Jā, protams.Es paprasīšu vai viņa grib nākt."Aria nolika klausuli un pagriezās pret mani.

"Meitenes parsīja, vai tu negribi ar mums nākt uz veikalu."

Hmm, turpināt skatīties filmu vai iet uz veikalu, lai man ar viņām vairs nekur nebūtu jāiet?Labāk tikt tam ātrāk garām.Es pamāju ar galvu, un Aria smaidot aizgāja uz savu istabu pārģērbties.Es iegāju savā istabā un paņēmu pirmos džinsus ko ieraudzīju.

Pēc kāda laika arī Aria nonāca lejā un pēc 15 minūtēm mēs jau bijā veikalā.Mēs ar Arias draudzenēm satikāmies kafejnīcā.

"Mēs izlēmām vispirms kaut ko ieēst un tad dodies meklēt kleitas."Selīna iesmējās.Mēs ar Ariu apsēdāmies un Bella aizgāja pēc ēdiena.

Es sakrustoju rokas uz krūtīm un klausījās Selīnas un Arias tukšajā pļāpāšanā.Drīz būs ballīte, kuru rīko Sebastiana labākais draugs.

Es nožāvājos, un sāku nopētīt cilvēkus šajā kafejnīcā.Man bija sajūta, ka kāds uz mani skatās.Es pagriezos un sastapu pazīstamu acu pāri.Es pamanīju, ka Sebastians kaut ko iečukst ausī meitenei ,kas sēž viņam blakus.

Meitene paskatījās manā virzienā un pamāja ar galvu.Sebastians noskūpstīja meiteni uz vaiga un viņa piesarka, tad viņa piecēlās un gāja prom.

Es zināju, ka Sebastianam kaut kas ir padomā.

Mums klāt pienāca Bella un viņai rokās bija dzērieni."Es mums....."Bella tika pārtraukta, jo Sebastiana meitene viņu pagrūda un viss dzeramais uzlija man virsū.

Es ātri pielēcu kājās, un Selīna ar Ariu paņēma salvetes un centās noslaucīt dzeramo no manas jakas.

Meitene bija atgriezusies pie Sebastiana, un viņi abi skūpstījās.Sebastians no viņas atrāvās un izaicinoši paskatījās manā virzienā.

Stulbenis!

Es novilku savu jaku, un sāku iet Sebastiana virzienā.Kad es piegāju pie viņu galdiņa, esuzrunāju meiteni."Tu laikam nevarēji izvēlēties labāku vietu, lai uzlietu man dzērienu.Nākamreiz dari to vietā, kur visapkārt nav veikali ar drēbēm."Es iesviedu savu slapjo jaku viņai klēpī.

Viņa spalgi iekliedzās un piecēlās, bet laikam par vēlu, jo viņas gaišā kleita tagad bija ar tumšiem plankumiem.

Es pagriezos pret Sebastianu, un ļāvu savai rokai pieskarties viņa plecam un lēnām slīdēt uz kakla pusi.Tad es pieliecos viņam tuvāk un klusi ierunājos."Labs mēģinājums.Nākošreiz pacenties vairāk."

Es iesmējos, un pagriezos lai ietu prom.

34 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000