local-stats-pixel fb-conv-api

Apsēstā mīlestiba 100

Es pamodos laimīga. Džefs neguleja man blakus, tepec gaju uz vannasistabu sakopties.

Atnacu atpakaļ uz Džefa istabu un uzvilku melnas šortas un roza krekliņu. Paskatijos spoguli.

Es ļoti smuki izskatos- teicu pati sev.- atliek tikai uzkrasoties.

Aizgaju uz vanasistabu pakal skropstu tušai. Un gaju uz kapņu pusi kad ieraudziju kad pie durvīm stāv Artūrs.

Viņš mani pamanija un klusitem uzkapa pa kapnem.

Laikam Džefs kautko taosija virtuve un vel ar skaļu muziku tapec nedzirdeja kad Arturs ienaca. Vinš naca pa kapnem un radija lai neko nesaku. Bet es biju parak sabiedeta lai pat pakustetos. Kad viņš bija 5metu attaluma no manos es saku skriet uz Džefa masas istabu. Es nepaspeju aizslekt kad Arturs bija jau ieksa.

Vins naca pie manim, bet es atkapos lidz atduros pret sienu. Arturs piegaja man klat.- šodien tu esi vel apburošāka- viņš noglastija manu vaigu un grasijas noskupstit. Bet es vinu atgrudu, tomer tas lika viņam pasmaidit. Tas smaids bija ļauns.

Viņš noskupstija mani un tad iesita. Es nokritu zeme, es nevareju pakustinat savu kermeni, bet biju vel pie samaņas. Es dzerdeju ka vins atver ravesledzeju. Es saku raudat un knapi pa lupam kautko pateicu.

Džef-es klusitem saucu.

Arturs novilka manu kreklinu un šortus. Es guleju apaksveļā, kamer Arturs aizgaja aizslekt istabas durvis. Centos pakusteties bet nevareju. arturs izģērbas un naca man klat.

Sirsniņ- vinš mani uzrunaja un noglastija manu vaigu- centisos nesapigi- un vins mani noskupstija

Es neko nevareju darit un viņš mani izģerba pilniba kailu- tu esi skaistaka kad tev nav drebju- viņa launais smaids duras uz manu kailo bespalidzigo kermeni.

Ludzu ne- es par lupam dabuju pedejos vardus pirms visa šī.

Piedod, es nespeju pretoties- Arturs noteica.

Es visu jutu. Tas bija sapigi un neželigi. Ar katru minuti palika sapigak un neželigak, tapec saku vaidet, lidz es iekliedzos no sapem-Džeeefff

Pec dažam sekundem ielauzas Džefs. Un momentali iesita Arturam pa žokli bet viņš tomer piecelas un ar launo sminu devas uz Džefa pusi. Kamer viņai kavas pazvaniju policijai. Vini teica kad pec 5min. bus.

Saja kautina uzvareja Arturs. Vins naca pie manim ar savu launo smaidu un turpinaja savu daramo. Es saku kliekt aiz sapem un peksni istaba ieskreja policija un ar ierociem rokas paveleja Arturam atkapties.

Kads no policisteim mani apsedza ar segu un saka nest uz mašinu. Talak vairs neko es neatceros.

Es pamodos slimnica. Man blakus guleja Džefs.

11 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000