local-stats-pixel fb-conv-api

Aisbergs... 11

79 0

Ceru, ka patiks.

Es stāvu pie viņas skapīša un skatos tā saturu. Ieraugot viņas bildi man tirpas pār kauliem pārskrien. To dienu es atcerēšos mūžīgi un pēdējo elpas vilcienu arī.

“Roland laiks iet uz stundām tev obligāti nav šeit jābūt,” tēvs mani it kā atgriezdams realitātē uzrunā. “Jā es nu došos.’’ Viņš jau nemaz nenojauš, ka es nogalināju viņa meitu, savādāk viņš mani jau sen būtu iemetis cietumā un pat par savu dēlu vairs nesauktu.

Šodien atsākās mācības, kā jau parasti pirmā diena it kā pamudina skolēnus uzlabot savas pagājušo gadu sekmes. Man jau nemaz nav ko uzlabot, jo kaut gan esmu populārs atzīmes man nav zemas.

Ieejot klasē sasveicinos ar saviem draugiem, neredzu nevienu kurš skatītos ar pārmetumu, sanāk, ka visi jau aizmirsuši 6. jūliju. Atskan zvans un stunda var sākties. Šogad mums ir jauna klases audzinātāja, jo iepriekšējā beidzot aizgāja pensijā. Bet viņa bija jautra pat pārāk, daži viņai skaidri bija noteikuši ka viņai kādreiz būtu jāiegriežas pie psihologa, tā teikt nervu zāles iedzert.

Stundas vidusdaļā skolotāja ar mums visiem jau ir sapazīstinājusi un vēlas iesākt novēlējumu, kad pa durvīm ienāk viņa. Šo meiteni es redzu pirmo reizi. Viņa ieskrien klasē un piet pie skolotājas kaut ko iečukst viņai ausī un nostājas blakām. Skolotāja apmulsusi vēlas viņu iepazīstināt ar klasi, bet tikmēr klasē jau ir iestājusies kņada. Skolotāja visus apklusina un iesāk:” Šī meitene šogad pievienosies jūsu klasei tāpēc esiet pret viņu laipni un atsaucīgi, jo viņa ir tikko tik pārcēlusies.” Un ar mājienu dot meitenei iespēju iepazīstināt ar sevi. “Čau visiem mans vārds ir Glorija, un man ļoti patīk sportot, mīļākais sporta veids ir bokss.” Pēc šī teikuma daudzi puiši var redzēt ir pārsteigti, jo pirmo reizi redz meiteni, kas nodarbojas ar tādu sporta veidu un tik atklāti par to paziņo. Bet toties es to izdzirdējis jutu, ka man šī meitene ir jāiepazīst, jo man arī mīļākais sporta veids ir bokss. “Jauki, prieks iepazīties Glorija sameklē sev brīvu vietu un turpināsim stundu.” Viņa apsēžas tieši man priekšā, kāda laime būs vieglāk ar viņu sarunāties. Es pieliecos uz priekšu un pasaku: ’’Sveika, skaisti izskaties.’’

‘’Neinteresē”, viņa pat neatskatoties atbild. Hmm, šī laikam ir pirmā reize, kad mani tik viegli atšuj, bet nu nekas šī ir tikai pirmā diena tāpēc lieki nepielīdīšu.

Stundas beidzas agri, jo šī ir tikai pirmā diena, tāpēc ar ātrāko autobusu braucu mājās. Pietura ir netālu no mājām, tāpēc ejot jau tālumā varu saskatīt policijas auto, nesaprotu īsti, ir taču pagājuši jau 2 mēneši un pēkšņi policija. Steigšus dodos uz māju pusi. Ienācis mājās viesistabā ieraugu policistu kurš rokā tur manu bildi.

79 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt