local-stats-pixel fb-conv-api

Agnese #30 BEIGAS7

32 0

ŠĪ IR PĒDĒJĀ DAĻA, BET JA GRIBAT LAI BŪTU NĀKOŠĀ NODAĻA TAD RAXTIET KOMENTĀROS.

Ir rīts. Es paveru acis un redzu, ka Anastasija stāv durvīs un sakrustojusi rokas uz mani nepatīkami skatās. Anastasija liek man celties augšā, jo ir kas svarīgs runājams.

-‘’ nu ko tu tik agri gribēji? ‘’ es ietinusies segā neapmierināti jautāju Anastasijai

-‘’ es gribēju tikai paprasīt vai tas ko dariji bija prātīgi?’’

Es atsaucu atmiņā vakardienas notikumus un saķēru galvu. Ak Dievs. Nēēē. Man sametās slikti un steigšus devos uz vannasistabas pusi. Es tur sabiju labu laiku.

Iznākot no vannasistabas ieraudziju, ka Anastasija ir nogājusi uz savu istabu. Es apsēdos uz gultas malas un sevi klusām nosodiju.

Rihards jau bija pamodies. Viņš skatijās uz mani un smaidija. Es izlikos itkā viss būtu normāli, bet nebija. Es viegli pasmaidiju un ierāpos atpakaļ gultā.

-‘’ Labrīt saulstariņ’’ viņa pelēkzilās acis mirdzēja saules atspīdētas

-‘’ Labrīt labrīt ‘’ es nolēmu izturēties dabiski un neko viņam par manu nojautu nestāstīt, jo negribu viņu pazaudēt.

Rihards tomēr pamanija manās acīs kaut ko kas mani nomāca. Viņš man to nejautāja. Rihards piecēlās un saklāja gultu, bet es tikai ar šausminošām acīm skatijos vienā istabas stūrī kur tīklu vērpa kāds mazs zirneklītis. Es vel nespēju noticēt ko esmu izdarijusi.

Rihards bija pagatavojis pankūkas un aicināja mani brokastīs. Uz galda jau stāvēja krūzīte ar tēju un viņš man pienesa šķīvi ar vel kūpošām pankūkām. Man ēstgriba nebija, bet aiz pieklājības pret viņu es pankūkas apēdu. Tēju paņēmu līdzi uz istabu.

Rihards apsēdās man blakus, satvēra manu roku –‘’ pastāsti kas ir noticis?’’

Es tikai klusēju un pa malciņam dzēru tēju. Lai arīkāes baidītos, ka viņš mani varētu pamest, es Rihardam izstāstiju savas bažas.

-‘’ es tevi mīlēšu vienalga, kaut vai arī mums būs bērniņš ‘’ viņš mani silti apskāva un mierināja.

Nekad neko tik jauku neesmu dzirdējusi.

Pēc divām nedēļām...

Es kārtējo reizi paliku pie Riharda pa nakti, bet no TĀS reizes vairs nevēlos TO darīt. Visi rīti kā parasti rīti. Rihards pamanot, ka esmu augšā mani apskāva un noskūpstija. Šodien biju nolēmusi nopirkt grūtniecības testu, jo internetā bija rakstīts, ka tikai pēc 14 dienām būs redzama precīza atbilde. Rihards arī vēlējās zināt atbildi tapēc ilgi nevilcinājos.

Apģērbos un pat nepaēdusi aizgāju uz vietējo aptieku. Nopirku testu un nācu atpakaļ. Rihards bija jau pagatavojis brokastis – omlete un kakao. Es novilku kedas un lēnām Rihardam nemanot ieslīdēju vannasistabā. Viss vajadzīgais bija izdarīts, tikai piecas minūtes un rezultātu vērs uzzināt. Ar nepacietību staigāju apkārt galdiņam uz kura stāvēja tests.

Es iznācu no vannasistabas un pamaniju, ka uz galda istabā jau stāvēja brokastis. Es iedevu testu Rihardam un viņš sāka smaidīt. Rihards mani apskāva un noskūpstija. Tests bija pozitīvs un mēs abi bijām ļoti laimīgi, bet grūtākais ir to paziņot vecākiem.

32 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Tavai zināšanai, kad puisis un meitene pārguļ un tiek apaugļotas olšūnas meitenei, grūtniecības pazīmes parādās pēc aptuveni nedēļas. Nākamajā dienā pēc seksa nevar būt slikta dūša grūtniecības dēļ...
2 1 atbildēt

Ideāli !

Patīk :)

1 1 atbildēt

turpinat!!!!!!!

0 1 atbildēt