local-stats-pixel fb-conv-api

29.februāris no "kāda" skatapunkta.1

Rīts. Ir pienācis vēl viens rīts. Ko sagaidīšu no šodienas ? Ko cerēju sagaidīt un ko zināju par šodienu ? Klāstot materiāli sanāk, ka šodien jāraksta kontroldarbs un jānodod sporta pasniedzējam teorētiskie darbi pie kuriem pavadīju visu svētdienu. Bet ja skatās no otras puses, tad domāju, ka varu teikt, ka dzirdēju, ka šodien būs pārmaiņas. Nav pārliecības, ka to tiešām dzirdēju, bet atsaucot rītu ir tāda sajūta un fakts pats par sevi arī ir patiess !

Padevis labu rītu palodzes iemītniekiem devos iet savu ceļu. Ceļš sākumā, kā parasti ir grūts, bet galvenais ir sākt, jo tālāk ceļš ir līdzenāks un vieglāk ejams (par to, vai tas ir līdzens- nezinu, bet vieglāk ejams jebkurā gadījumā !).

Autobusā bija netipiski maz cilvēku. Cilvēku bija tik maz, ka pašam atradās brīvs krēslu pāris. Iekārtojos pie loga un sāku lasīt obligāto literatūru. Pēdējā laikā šķiet, ka šī nodarbe ir viena no tām, kura var pamodināt (vai arī tieši otrādāk). Ar to biju domājis, ka paveras pasaule, ko redzu no kāda cita skata punkta. No kāda skata punkta, kurš atšķiras no tradicionālajiem un varu ieinteresēti lasīt, kas būs tas, ko stāsta varonis darīs tālāk. Kāpēc minēju pamošanos ? Darot citas darbībās jūtos tā it kā gulētu. It kā tas ko daru notiek pa sapni un tajā reāli nepiedalos. Aiz variantu par pretējo gadījumu minu, jo šķiet, ka lasītais ir reālāks par to, ko ir pieņemts saukt par “realitāti” un beigās sāc jautāt:” Kura tad ir īstā pasaule ?”

33 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

tāds patīkams raksts. valoda plūst gludi un iejusties dotā brīža situācijā grūtības neizraisīja.  emotion 

2 0 atbildēt