local-stats-pixel fb-conv-api

18.marts no "kāda" skatapunkta.0

Sāka skanēt modinātājs. Negribīgi atvēru acis. Atšķirībā no iepriekšējiem diviem rītiem šodien nejutos visai priecīgs no rīta, jo pie apvāršņa bija mākoņi. Teica, ka būs sniegs. Brr... Bet prognoze vēl nenozīmē to, ka tiešām tā būs !

Kā jau parasti, no rīta biju mācību iestādē, bet pēc tam, kā jau piektdienās biju pieņēmis devos uz parku. Pa ceļam sastapu cilvēku, kurš mēģināja iesolīt kādu kastīti, uz kuras bija cenu zīme 90€. Negribīgi doto paņēmu rokās. Tad sāka stāstīt, ka vajagot naudu autobusam. Jautāju, vai ar 50centiem pietiks. Atbildi saņēmu pozitīvu. Pēc tam, kad naudu pasniedzu, pārmeta par to, ka tik maz un, lai pameklējot savā makā 5€. Atdevu pasniegto un teicu, ka diemžēl vairāk atvēlēt nevaru.

Pēc principa, sāku uztraukties par to, ka materializētās bailes no suņiem pāriet cilvēkos, kas no manis kaut ko prasa. Ja jāsaka godīgi, tad tas uztrauc vairāk, lai cik dīvaini neizklausītos.

Nogājis pa ceļu, pa kuru gāju pirms 2 nedēļām un atdūros pret zīmi, kas saka, ka cilvēkiem te iet nevajadzētu. Cik žēl. Šī zīme ir tieši pie tilta, kas ved pāri kanālam. Rezultātā sanāk, ka noiet lejup, vistuvāk ūdenim šodien nesanāks. Sakarā ar radušos problēmu nogāju gar parka daļu, kas bija pieejama un devos uz pieturu.

23 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000