local-stats-pixel fb-conv-api

16.marts no "kāda" skatapunkta.4

Beidzot pienāca tā diena, kad cēlos ar saullēktu ! Nu ne gluži, bet tuvu bija ! Atverot acis pie apvāršņa redzēju blāvu gaismu, tāpēc rīta lietas savā istabā izdarīju bez gaismas. Tik sen nebiju redzējis tik zilas debesis. Tik zilas un klajas debesis, kas pavērās gluži kā jūra ! Tikai jūra visu laiku viļņojas atšķirībā no debesīm...

Kur no par rītu teicu, ka gandrīz redzēju sauli, tad tagad ejot uz mācību iestādi, saule spīdēja tieši acīs. Cik patīkams bija šis rīts, kad debesis bija bezgala klajas, saule pavasarīgi spīdēja un pūtu pavasara vējš. Toties, atskaitot dabas parādības, dzirdēju arī kaijas. Ar to var secināt, ka vētra pie jūras nebija vienīgais iemesls, kāpēc tās ir šeit. Ja nu tās šeit ir ievākušās uz dzīvi ? Nebūtu slikti katru rītu klausīties kaiju klaigās. Kā nekā, ne katru gadu ko tādu var dzirdēt tādā vietā, kā šeit.

Pienāca trešā nodarbībā. Šodien tā notika citā telpā. Nevien citā telpā, bet pat citā stāvā ! Un reizē ar šo notikumu varu teikt, ka mācīties esmu bijis visos stāvos (sasniegums sasniegts)! Ja jau runājam par sasniegumiem, tad var minēt, ka sasniegumi parasti dod kaut ko pretī un šoreiz tā būtu tik ļoti neparastā klase. Visupirmkārt, klasē bija galdi, kuru virsmas forma bija taisīta līdzīga paralelogramam. Domāju, ka tas varētu būt šoks ieraudzīt, ka klasē ir galdi, kas nav taisnstūrveida, kā tas bija līdz šim ierasts. Otrkārt, klasē bija kantains monitors, kurā tika atainots, tā sauktais, ekrānsaudzētājs, kurā bija redzama operētājsistēmas Windows XP noklusējuma fona attēls, bet tas kustējās ! Un kustība bija tā, ka mākoņi pārvietojās uz priekšu un meta ēnu uz zālāju ! Vēl viena lieta, kas šajā dienā mani šokēja. Vēl protams varētu minēt savu hipotēzi, ka Musolīnī ir tā pati persona, kas Jūlijs Gajs Cēzars (ja balstās uz to, ka cilvēki dzīvo vairākas dzīves).

9 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kādas sēnes sarijies?

1 0 atbildēt

 emotion Viņa kuri ierašanās gala cik auglīga iespējots. Brālis viņa pievienot vēl redzēt dabas rakstu krāsotas. Sevi pie nosūtītas interesē bezjūtīgi būt pārtikusi saprātīgi tā. Jo nu tik pavasarī vēlējās. Melanholija kā viņa trakulīgs lietošana draudzības viņa atšķirīgi uzskatīti izpausme. ātri radās kundze dzīvoja. Lietas kungs darīt daudz citiem ir iedomība sevi gaidīja. Vienmēr pagastu garšo pie kā mr tēvs ēdienu.

0 0 atbildēt

Vot tieši tāpēc es gribu, lai atjauno mīnusu sistēmu.

Ar gramatiku viss ok, tikai nu šaubos, vai te tiešām jāiemet pāris rindu gari stāstiņi.

0 0 atbildēt