local-stats-pixel fb-conv-api

12. maijs no "kāda" skatapunkta.0

Pienenes šķiet kā ļoti unikāls un interesants elements. Tas ir viens no pirmajiem lakstiem, kas plaukst un viens no pirmajiem, kas uzreiz izbeidzas, bet kas seko tālāk? Tas izkaisa sevi apkārtnē un no turienes plaukst no jauna. Bet šis proces nav tik primitīvs. Nav tā, ka tas rāpotu no vienas vietas uz citu, bet sadalīšanās brīdī tas aiziet uz vairākām vietām! No kā varētu secināt, ka pienenes katru gadu ir ar vien vairāk un vairāk.

Bet kāda loma varētu būt šim elementam? Pieņemam, ka tās ir acis. Šis laksts ir Visuma acis, un būtu diezgan saprotami, ka Visums vēlētos paplašināt savu redzes loku. Doma šķiet diezgan primitīva un tā ātri nozied, bet nav jāpieņem, ka šis ir vienīgais elements, caur kuru Visums var redzēt. Atstatus no tā, parādās jautājums, vai Visumam vispār vajag redzēt. Visums ir visa centrs un visa devējs. Nedomāju, ka redzēt devēju/ ņēmēju būtu tik svarīgi.

Ja spētu atlaist smagos akmeņus, pie kuriem turos un kuri velk lejup, tad pavērtos tik daudz brīvības, bet šis elements te ir. Šķiet, ka meklēju atrunu, lai to nedarītu. Var pieņemt, ka galveno uzmanību jāvērš tam, kas notiek patreiz un patreizējam uzdevumam. Kamdēļ tērēt spēkus stiepjot akmeņus, kurus nevari pierādīt, ka vispār pastāv. Pie tam, kam vēlētos pierādīt, ka pastāv kaut kas, kas neļauj progresēt?

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000