local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 60

60 0

Šodien nav jāiet uz skolu, tāpēc būs vēl kādas daļas. :)

Iepriekšējā.

Karolīnas skatpunkts.

Ir jau vēls, kad abi smejoties izkāpjam no baseina. Paskatos pulkstenī - četri naktī.

''Daniel, piedod, bet man un māsai jādodas mājās. Iešu pārģērbties un sameklēt māsu. Tu taču neiebilsti?''

Daniels pasmaida un pamāj, ka neiebilst, bet redzu, ka viņa smaids ir samākslots, gluži tāds, kāds bija mans pirms satiku Danielu. Es pieeju pie viņa un pielieku savu pieri pie viņējās un smaidu. Daniels mēģina mani noskūpstīt, bet es smejoties to viņam neatļauju. Tad tomēr paskatosties viņa jaukajās nu jau suņa acīs un dodu viņam tik ļoti kāroto skūpstu. Viņš mani cieši apķer.

Esmu saģērbusies un eju meklēt savu lielo māšeli. Redzu viņu pie bāra dzeram šotiņus. Nu ko, izskatās, ka jāmeklē, kas brauks, jo šāda viņa braukt čista nevar. Lieku māsai gaidīt un eju meklēt Danielu. Atradu viņu paša istabā.

''Klau, Daniel, tu nezini kādu šoferīti, kas varētu mūs aizvest ar māsu mājās? Māsa kārtīgi ballējas un nevar braukt.''

Daniels sāk smaidīt. Bāc, tas Holivudas zvaigznēm līdzīgais smaids, pat vēl labāks, mani apstulbina.

''Es jūs aizvedīšu un rīt no rīta aizbraukšu pakaļ, lai varat savāk savu mašīnu.'' Mēs apmainamies numuriem, lai Daniels varētu mani sazvanīt.

Skatos, kā viņš mana vārda vietā ieraksta: '' Mana princese.'' Es pasmaidu un noskūpstu viņu. Mēs noejam lejā , un es atkal sāku meklēt savu māsu līdz viņu atrodu deju placī. Pieeju klāt māsai, kad jau taisos viņus iepazīstināt viņš pārsteigts iesaucas: '' Anna ir tava māsa?''

Nākamā.

60 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000