local-stats-pixel fb-conv-api

- you are my angel. 164

53 0

Iepriekšējā.

Karo skatpunkts.

Ieeju mājā un redzu, man atnākusi SMS no Daniela.

Būšu pakaļ princesītei sešos.

Uzvelc labāk ko ērtu un paņem peldkostīmu.

D.

Es uzvelku melnus legingus un rozā maiciņu, kājās uzvelku neona rozā laiviņas. Matus sapinu skujiņā. Ir bez divdesmit seši. Es ātri uzkrāsojos un sakrāmēju somu. Ielieku balto peldkostīmu un dvieli, kosmētikas maku, kurā atrodas, zobu birste un pasta, ķemme, matu laka, šampūns, balzams un pati kosmētika. Katram gadījumam ja paliks auksti ielieku zeķes un melnas Converse kediņas. Ielieku arī pāris apģērba gabalus.

Pie durvīm kāds zvana. Drošvien Daniels. Kā mazs bērns es priecīgi noskrienu pa trepēm un atveru durvis. Bet Daniela vietā stāv Alberts. Viņš ienāk iekšā un aiztaisa durvis pat nepajautājot atļauju.

''Ko tev vajag?'' es nikni iesaucos.

''Es gribu aprunāties,'' viņš nosaka.

Es iesaucos un atveru durvis, lai viņš varētu iziet: '' Mums nav par ko runāt.''

Alberts aizver durvis: '' Mazā, padomā, lūdzu!''

''Vācies!''

''Nē, kamēr es nedabūšu to pēc kā atnācu!'' Viņš pienāca man klāt un noskūpstīja. Es mēģinu atrauties, bet viņš ir spēcīgāks par mani un cieši mani tur ciet. Viņš sāk glāstīt manu muguru. Es no visa spēka pieplūduma iespetu pa viņa kājstarpi. Kamēr viņš mokās, es paķeru somu un skrienu ārā. Lūk jau klāt arī Daniels ar savu zaļo BMW kabrioletu. Viņš ātri izlec no mašīnas un pieskrien pie manis.

''Kas notika, princesīt?'' viņš satraukti jautā.

Es raudot izmoku: '' Alberts ar varu mani noskūpstīja.'' Es redzu, ka viņa sejas izteiksme no satrauktas mainās uz nereāli dusmīgu. Tādu es viņu vēl nekad nebiju redzējusi. Daniels iesēdina mani mašīnā, bet pats ieiet mājā.

Redzu, ka alberts izskrien ārā pilnīgā šokā ar asiņainu nazi rokās. Viņš šokēts nomet nazi un skrien prom. Es, cik ātri spēdama, skrienu iekšā mājā. Mana sirds daudzās kā negudra. Tur, virtuvē, guļ Daniels ar ievainojumu vēdera lejasdaļā. Es izsaucu ātro palīdzību. Pieskrienu pie Daniela.

Viņš izmoka: '' Es tevi mīlu, princesīt! Atceries to!'' Manas asaras sāk nevaldāmi ritēt pār maniem vaigiem.

Atbrauc ātrā palīdzība un iesēdina Danielu mašīnā. Es piesakos brauk līdz, sakot: '' Esmu viņa draudzene. Tas ir Daniels Krīgers.'' Ātrās palīdzības mašīna sazvanu Diānu un izstāstu situāciju. Viņa arī nekavējoties brauc uz slimnīcu.

Kad piebraucam pie slimnīcas, Danielu aizved uz reanimāciju, bet es sagaidu Diānu, daniela mammu.

Diāna ieskrien slimnīcā: '' Nu, vai ārsti ir devuši ziņu?''

Es raudādama saku: '' Nē, tā bija mana vaina. Ja vien es nebūtu Danielam neko teikusi.''

Diāna mani mierina: '' Nomierinies, Karo. Tā nav tava vaina, to izdarīja Alberts, un tikai viņš ir vainīgs, un viņš par to tiks sodīts. Es sazvanīju policiju, viņi pašlaik ir tavās mājās un savāc pierādījumus.''

Mūsu sarunu iztraucē ārsts: '' Vai jūs esat Krīgera jaunskunga piederošie?''

''Jā, dakter. Daniels ir mans dēls. Kā Danielam ir? Vai viss kārtībā?'' Diāna ieinteresāti un uztraukti jautā. Arī es esmu satraukta, ļoti.

Nākamā.

53 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

A i  vari i z d a r  ī  t   t ā  l a i  v i ņ š   p a l i e k d z ī v s 

1 0 atbildēt
Kad buus naakosha???
0 0 atbildēt

Ielliec nākošo ! : ))

0 0 atbildēt