local-stats-pixel fb-conv-api

- lets play silly games, honey. 470

16 0

Vendija : „Tev riebjas mūsu tuvumā ? kā Tu tā spēj pateikt ? mēs kādreiz bijām Tavas labākās draudzenes!”

Alise iesmējās : „labākās draudzenes?Drīzāk meitenes , kas domāja par sevi , un vienmēr ir bojājušas manu dzīvi , atceros cik ļoti biju aizrāvusies ar dzeršanu , un vispār pārējām lietām , kas bojā veselību .. nebūtu Melisas , nebūtu manis man liekas vairāk , viņa mani atturēja no visa!”

Terija : „un paskaties kāda Tu tagad esi.. jā protams , tu joprojām esi skaistāka par mums , pat tievāka .. taču paskaties – atturībniece uz visu.”

Alise : „Tu mani nosauc par pareizo?Tas man ir kā kompliments , vismaz zinu, kur ir mana vieta , un kur – esmu vajadzīga tik patiesi , tik patiesi , nevis kā jūs – katrā ballītē esat ar citu , un uz cita .. meitenes ! cik pāri jums ir kāpuši puiši , jūs to apsverat?”

Liāna : „Tu mūs aizvaino.”

Alise : „parasti mazas palaistuves , kuras tā nosauc apvainojās.. bet nav par ko , jūs tādas diemžēl esat . vispār – kavēju savu laiku , un nositu savu līmeni runājot ar jums.” Alise vairs neklausījās , ko meitenes teica viņai , viņa izvilka austiņas , un vienkārši devās uz priekšu .

Pēc 15 minūtēm viņa sēdēja autobusa pieturā , un gaidīja autobusu , lai aizbrauktu līdz mājām , viņa zināja , kad rīt obligāti atpakaļ jābūt , jo rīt bija Reina bēres , un viņa bija izdarījusi to , ko vēlējās Klaivs – viņa izprata sevi , tika galā ar sevi , viņa izprata pilnīgi visu . ieejot istabā , viņa ieslēdza TV , uztaisīja ēst.

Tad pazvanīja Klaivam : „čau mazais .”

Klaivs : „čau .. mazā.” Viņš bija apmulsis , viņi taču nebija kopā .

Alise : „zinu Tevi tagad mulsinu , un zinu , ka arī iepriecināšu . es rīt būšu mājās , jo nevaru palaist Reiņa bēres , bet viens no faktiem ir tas – kad esmu tikusi galā ar sevi , vairs nav gruža , mani nekas negrauž , pilnīgi nekas.. un zinu , ko es vēlos – un es vēlos Tevi , dzīvi ar Tevi , un neko citu , tikai Tevi .”

Klaivs smaidīja : „beidzot mūsu domas ir saskanīgas , es sen jau gribēju Tikai Tevi , dzīvi ar Tevi , jo zināju , ka ar Tevi man tā būs laimīga.”

16 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000