local-stats-pixel fb-conv-api

- let's play silly games, honey. 230

18 1

Alise centās atrauties no skūpsta , jo sita Maiku . Viņa beidzot bija sapratusi , ka Olivers bija tikai ļoti smaga pieķeršanās , pēc Maika , jo patiesībā viņas sirds joprojām pieder Maikam . Melisu turēja Klaivs. Melisa tik ļoti ienīda Klaivu, ka viņa vairs nevarēja izturēt . Melisa sāka krosīties , taču Klaivs mēģināja noskūpstīt Melisu tāpat kā Olivers Alisi . Pēkšņi iešā ieskrēja Reinis ar vēl pieciem puišiem .

Reinis ieraugot , ka Klaivs tur Melisu mežonīgi sadusmojās , un pirmais ko viņš izdarīja – iegāza pa seju Klaivam , to nogāžot zemē paķerot Melisu aiz rokas un sakot : „ viņa ir mana , vecīt .”

Pēc 30 minūtēm Reinis ar visiem saviem puišiem no dzīvokļa izmeta visus Olivera puišus , atstājot Oliveru vienīgu .

Reinis paskatījās uz Oliveru un teica : „vecīt , kas ar Tevi noticis ?es tevi vairs nepazīstu . „ un Reiņa draugi nogāza zemē Oliveru , kā pirms brīža tika nogāzsts Maiks . Alise ar Melisu pieskrēja pie Maika . Viņa deguns asiņoja vēlvairāk , viņš šoreiz ļoti spļāva asinis . Alise ar Melisu un Tomu aizveda Maiku uz Alises guļamistabu , nogūldīja viņu gultā un Melisa ar Alisi atnesa slapju lupatu , lai dabūtu asinis no viņa sejas nost .

Kad Olivera deguns sāka asiņot Reinis stāvēja smaidīja tik skarbi un teica : „pietiek.” Viņi izmeta Oliveru , no dzīvokļa kā mazu kucēnu .

Reinis aizgāja pie Melisas un Alises : „Melis , viss kārtībā?”

Melisa : „jā, es vienu no tiem rokas puišiem dauzīju ar slotu . „ Reinis pasmaidīja , jo Melisa iesmējās .

Reinis : „un Tu Alis . kā Tu jūties ? „

Alise : „es jūtos diezgan normāli , Melisas skats tiešām bija smieklīgs . „

Reinis : „diezgan normāli? „

Alise : „šoks , nekad nebiju domājusi , ka notiks tā. . . Ejam visi uz virtuvi iedzert kafiju vai tēju ? „ Zēni , kas dauzīja Oliveru un dažus no tiem rokas puišiem gāja mazāt rokas , un tad uz virtuvi .

Maiks Melisai : „kāpēc viņa tā darīja ? „

Melisa: „tā viņai lika sirds . „

Maiks : „jūs esat māsas?”

Melisa : „jā.”

Maiks : „dvīnes , vaine?”

Melisa : „kā tu zināji?”

Maiks : „šausmīgi līdzīgas.„

Reinis ienāca istabā un teica : „piedod vecīt , ka pirmstam domāju , ka Tu esi tas , kas izmanto Alisi un tā. Viss kārtībā ? „

Maiks : „jā. Tikai negribu , lai Melisa ar Alisi šeit ir vienas , nu ar mani , pagaidām , kamēr neko spējīgs neesmu izdarīt .”

Reinis : „nekas , es te padzīvošu ar Alisi tikko jau sarunāju , un Toms dzīvo divus stāvus augstāk , tākā viss būs normāli .

Melisa : „viņi šonakt taču paliks te , vaine?”

Reinis : „protams. „ ienāca Alise un apsēdās blakus Maikam , viņa smaidīja .

Reinis : „labāk iziesim ārā.”

18 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000