local-stats-pixel fb-conv-api

- let's play silly games, honey. 191

22 0

Melisa nolaida galvu un tad turpināja : "es esmu tava māsa."

Alise piecēlās no šoka : "nē, nu ko tu man te stāsti! "

Melisa : "es zināju, kad Tu man neticēsi. bet nu tomēr ir pienācis laiks, tev zināt, ka tev ir arī māsa."

Alise : "kā tu to vari pierādīt?"

Melisa aizgāja uz otru istabu, paņēma somu, kurā bija daudz dokumentu , viņa iedeva dažus Alisei un teica : "izlasi."

Alise un Melisa bija dvīnes, tikai Alises māte tik ļoti nevēlējās divus bērnus, un atdeva vienu adoptācijai. Melisa tika nodota adoptācijai, bet Alisei tika solīta bezgalīga laime. Bet tā tas nenotika! Īsu laiku pēc Alises trīs gadu vecuma viņu tēvs sāka dzert, un ne jau tā mazliet, bet ļoti. Viņš lēnām kļuva par alkoholiķi.

Viņš dzērumā runāja šausmīgas lietas piemēram, kā : "palaidiet mani ar vējiem, es vēlos pazust, jo to, ko izvēlējās mana sieva.. mani vienmēr vajās. atdot vienu meitu adoptācijai, tas bija sliktākais , kas noticis."

Alise bija pārāk maza, lai to saprastu. Pēc gada nomira tēvs, meiteņu māte pati lēnām sāka mainīties. Viņa iesāka pīpēt, dzert, brīžiem pat lietoja narkotiskās vielas. Alisei un Melisai palika 14 gadi, Melisa ļoti vēlējās atrast savu māsu, un viņa to izdarīja. Viņa atrada savu māsu, un centās darīt visu, lai iegūtu viņas uzticību. Viņai tas izdevās, pēc neilga laika viņas bija labākās draudzenes. bet kā lai tas būtu nesanācis, ja viņām ir vienas asinis? - meitenēm tuvojās 15 gadu dzimšanas diena, pēc 9 klases izlaiduma viņas māte smagi saslima un pēc pusgada arī nomira.

Viņu mātes testamentā, ko šobrīd turēja rokā Alise bija rakstīts : "es nekad nevēlējos dvīņus, man likās, kad tas ir pats grūtākais. bet kad aizgāja mans vīrs, dēļ šīs - manas muļķības sapratu, ko esmu nodarījusi. tāpēc redzot pēdējo manu gadu, kad Alise ir satikusi savu māsu - Melisu, gribu, lai Melisa saņem šo testamentu, un kādreiz pastāsta Alisei par patiesību , par šo rūgto patiesību. Lūdzu gan Melisai, gan Alisei piedošanu.. es solīju laimi, bet tā .. vienkārši nebija , es izdarīju kļūdu." tālāk , zemāk bija mantas dalīšana, lielākā daļa bija Melisai, nu gandrīz viss bija Melisai, kas palika Alisei tas arī bija. Alise paskatījās uz Melisu, caur smaida lauzās asaras un viņa.

22 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Par skaisto attelu un informaciju+++! Malacis ta turpinat!

0 0 atbildēt