local-stats-pixel fb-conv-api

Vakars ar Slīkoni: MissIeva7

Labvakar šajā brīnumjaukajā dienā, kad drīz būs vakars. Pie manis pieklauvēja MissIeva un kā teica reiz viens slavens hipsters - kas pie manām durvīm pieklauvēs, tam es atvēršu. Šī latvju daiļava mīl gatavot ēst savam vīrietiem, jo tieši tā viņa noturēs viņu pie saviem sāniem un nodzīvos ilgu laimīgu mūižu kopā. Paceļam tējas tasi un burtojam.

***

Vilis: Sveika. Kā jūties mikli rudenajā pievakarē, ak šajā vakarē?

MissIeva: Sveiks! Rudens ir tas gadalaiks, kad jebkurā dienā jūtos lieliski. :)

Vilis: Tā kā pati brīvprātīgi velējies būt intervēta, pieļauju, ka Tev ir dzīve, ar kuru vēlies dalīties. Vai tā ir? Esi gatava izlikt visu savu netīro veļu lasītāju priekšā?

MissIeva: Man laikam pašlaik ir tāds periods, kad gribās komunicēt. Vienkārši komunicēt. Domāju, ka man nemaz nav tā netīrā veļa, bet kaut ko izlikt tāpat varu.

Vilis: Tu jau reiz piedalījies kādā no intervijām. Kāpēc vēlējies piedalīties atkal? Tiecies pēc slavas un krāsainiem baloniem?

MissIeva: Domāju, ka iepriekšējā jautājumā jau ir daļa atbildes uz šo. Slava? Haha... Slavu ar interviju neiegūt! Cilvēki interviju izlasa un ar laiku aizmirst. Vienīgi kā šeit uzturēt popularitāti - ir likt labus rakstus. Ne jau reizi mēnesī, bet bieži. Pieņemsim - kurš gan nepazīst Moonwalkeru un kaķūnu? emotion

Vilis: Jā, tie ir vareni Spoki... Sievietēm vecumu jautāt nav pieklājīgi, tāpēc nejautāšu. Tev ir 20 gadi. Tu uzskati, ka tas ir daudz vai maz?

MissIeva: Tas ir kaut kas starp daudz un maz. Es vēl neesmu apradusi ar to, ka man bija 18 un tagad jau 20! Dažkārt skatos uz sevi spogulī un domāju kā izskatās 20 gadi, liekas, ka ne tā kā es. emotion

Vilis: Tici man, kad tev būs 30, tad vēlēsies kaut izskatītos kā 18 gados. 20 gadi, no kuriem 5 gadi pavadīti spokos. Ko Tu šeit tik ilgi dari?

MissIeva: Šis viss stāsts iesākās ar bildīšu skatīšanos šeit. Viss aizgāja tik tālu, ka reiz man pašai radās atkarība no rakstu likšanas, jo taču - cepumi, cepumi, CEPUMIIII! Tagad pašai smiekli nāk.

Vilis: Gribas ticēt, ka vidusskola Tev ir pabeigta. Ar ko šobrīd dzīvē nodarbojies? Audzini bērnus un baro vīru?

MissIeva: Baroju bērnus un audzinu vīru. Aptuveni tā. Nē, nē. Pagaidām strādāju un izbaudu vienu no skaistākajiem brīžiem sievietes dzīvē. Un protams, loloju savu lielisko vīrieti.

Vilis: Runājot par barošanos, Tu veido daudz rakstus ar dažādām receptēm. Vai Tu to visu viena apēd?

MissIeva: Ja es ēdu daudz, tad tikai tagad. Iepriekš knakstinājos kā tāds cālis. Taču ēdot daudz tāpat svarā nepieņemos... Dīvaini. Agrāk biju resne (vēl pagājušā gadā šijā laikā man bija 80kg!, tagad 59kg). Totālākais pončiks. Laikam pārkāpu tam pofigistu vecumam "vienalga ko citi par mani domā", lai atgrieztu normālu svaru.

Vilis: Atgriežoties pie vīra tēmas. Ko Tu domā par dzimumattiecībām pirms laulības?

MissIeva: Ja jau gejiem un lesbietēm ir visādas tiesībās, tad kāpēc, lai normālajiem nebūtu tiesības uz mīlestību pirms laulības? Man uz to ir neitrāls skatījums. Atceros gan, ka reiz man kāds teica: "Vai tu pirktu moci iepriekš ar to neizbraucot?" emotion

Vilis: Tu savu pirmo reizi arī salīdizni ar moča savāldīšanu? Kā tas bija?

MissIeva: Tavs jautājums lika saprast, ka tu patiesībā esi frukts, kurš pēc iespējas dziļāk cenšas ierakties "kabatās". Lai arī uz jautājumu būtu atbilde "nē", tomēr nevienam nav tiesības svešam cilvēkam uzdot tādu jautājumu. Es nevērsos pie tevis, lai iegūtu 10 minūšu skandalozu slavu. Neviens normāls cilvēks taču neplātās ar to, kas darās viņa gultā, pareizi? Daudzi tā dara, domādami, ka tas ir stilīgi. Tomēr pataisa sevi par totāliem stulbeņiem. Nenoliegšu, varbūt pati agrāk tā sevi pataisīju par idioti.

Vilis: emotion ... Tā kā šo noteikti lasa arī kādi skaisti, nobrieduši un inteleģenti Tukuma puiši, saki, vai Tukumā ir daudz tik pat simpātiskas sievietes, kuras labi gatavo?

MissIeva: Cik skaisti tu uzrakstīji! emotion Viena simpātiska ir, kas labi gatavo. Vai ne, Elīn? emotion Citas nav manītas.

Vilis: Tu piekrīti apgalvojumam, ka vīriešu mīlestība iet caur vēderu?

MissIeva: Pilnīgi noteikti! Paēdis vīrietis ir laimīgs vīrietis.

Vilis: Tā kā esi spoks ar stāžu, visticamāk esi dzīvē satikusi ne vienu spoku vien. Vai ir sanācis arī kāds intīms kontakts ar kādu no spokiem?

MissIeva: Pat gribētos teikt, ka diezgan daudzi ir satikti. Nē, noteikti nē. Pirmkārt, neesmu vienas nakts sakaru atbalstītāja, otrkārt - neviens nav bijis tāds ar, kuru pat attiecības gribētu veidot. Vairāk esmu par iepazīšanos "dzīvē''.

Vilis: Satiekot spokus dzīvē, vai Tavs viedoklis par viņiem kaut kādā ziņā mainījās vai arī viņi visi bija tādi paši, kā virtuālajā pasaulē? Noteikti tikpat skaisti, ar baltiem zobiem, nopīpētām balss-saitēm un melnumiem zem pirktiem.

MissIeva: Nedrīkst jau tā cilvēkus pēc izskata vērtēt. Taču tā kā cilvēki - pilnīgi noteikti bija atšķīrīgi. Virtuālajā pasaulēs viens, satiekot dzīvē - jau liekas, ka cits cilvēks.

Vilis: Kaut kur lasīju, ka mūsdienu 20 gadīgas sievietes ir pieredzejušākas par kādreizējām divdesmitgadniecēm. Ņemot vērā Tavu piecu gadu pieredzi šajā sociālajā tīklā, Tev noteikti ir kāds spoks, kas īpaši simpatizē un īpaši nepatīk. Tātad, padalies ar visiem – kuri spoki tev vislabāk patīk, kuri nepatīk?

MissIeva: Nav nav nedz simpātijas, nedz antipātijas sadalītas. Pat īsti nezinu ko atbildēt. Varbūt, ka pie simpātijām varētu pievienot lietotāju - Werkis2, lielisko rakstu dēļ. Kas man nepatīk? Daudzi! Rūgtas zāles taču arī ir jānorij, vai ne?

Vilis: Un kas tad pašos spokos tev visvairāk nepatīk, kas patīk un ko vēlētos labot?

MissIeva: Nepatīk tas, ka agrāk kaut kā viss bija savādāk - nebija jaunie, ūber krutie lietotāji, kas liek rakstiņus par slavenībām, un protams latviešu youtuberi - vairojas kā gnīdas liekot savu bezpirģeli. Viss pārējais daudz maz ir ok.

Vilis: Tici dievam?

MissIeva: Nenoliegšu.

Vilis: Izstāsti kādu joku!

MissIeva: Veiksmīgi apprecēties - tas pats, kas iebāzt roku maisā, kas pilns ar odzēm un izvilkt zalkti...

Vilis: Ļoti smieklīgi... Ko tu novēli man, spokiem un pati sev?

MissIeva: Labāk, lai par tevi smejas - nevis raud.

***

Tad nu pasmiesimies visi un iesim pagulēt.

137 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ieva ir mans mīļākais vārds emotion

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt
Ei, ei... Tu pārmainīji jautājumu! Nav godīgi! Tagad izskatās, ka es esmu neloģiska stulbene. Tur kur tu šeit jautā par pirmo reizi, patiesībā jautāji vai man ir bijis kāds vienas nakts sakars...
2 0 atbildēt
Nekur nav atbildes "gribu pateikt, bet neteikšu...". Katrs, lai saprot kā grib. Dažkārt pasakot tieši kāds vēl nesapratīs. Ja tu esi sapratis, ka esmu stāvoklī - ļoti labi.
2 0 atbildēt

💔👍

0 0 atbildēt