local-stats-pixel fb-conv-api

F #20130

487 1

Laiks gāja savu gaitu. Nemanot aizskrēja gads, un man likās, ka nebiju to zemē nometis. Biju spēris krietnu soli tuvāk savam mērķim. Melnā sutana, ko tagad valkāju, visiem atgādināja, ka esmu šķīries no laicīgajiem cilvēkiem un laicīgās dzīves, bet pakausī izcirptā tonzūra stāstīja par manu uzņemšanu kleriķa kārtā. Atslēga un svēto rakstu lasījuma grāmata liecināja, ka bīskaps man devis pirmās divas zemākās priesterības svētības. Tā es šajā gadā ne vien ārēji biju mainījis izskatu, bet arī apņēmies ar savu dzīvi un piemēru atslēgt ticīgo sirdis dievam, noslēdzot tās grēkam.

Teksts ņemts no grāmatas, lai izņemtu sevi no šī raksta, kuru nav iespējams dzēst. Vai tas būtu protests, vai vēlme uz privātumu, kurš tiek zagts vecu ceļot gaismā kā jaunu... Nezinu, bet lai ir tā kā ir, lai pagātne ir tur, kur tai jābūt un seko jauna nākotne! Bildes rakstam pieskaņoju pēc oriģināla raksta, ņemtas no googles.

487 1 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Cepī Tavs niks emotion

3 0 atbildēt

man arī nepatīk ziema.

3 1 atbildēt

Atkal visur šmiga. Te rakstus kāds cenzē?

3 2 atbildēt

slēptā cēsu alus reklāma 

0 0 atbildēt

iesaki man grāmatas

0 0 atbildēt

visu, kas pa rokai. Remarku, Grīnu, Kaijaku. Kas tevi mainīja ?

0 0 atbildēt

Tu esi kautko nopelnījis jau ar rakstīšanu ?

0 0 atbildēt

..pirmajā bildē bija mans pēdējais pirkums pa latiem. tur neko foršāku nevarēju izdomāt pēdējā dienā nopirkt. otrajā ir Vācija... pastaiga, tāpēc jāpadzerās bija emotion meitenei bilde tāda, jo tā man visvairāk patika. tā arī bija no reizes, kad viss tā pa īstam sākās. tur varēja arī nebūt tā bundža. septītajā bildē bija novembra lietas - viss, kas uz to dienu bija vajadzīgs. un pēc tam jau Vecgada balle! ja būtu skumji, tad apņemšanās būtu nedzert. alus dienā nav skumji emotion

0 0 atbildēt

..visu laiku jau tādi top. šodien bija vēl viens emotion

0 0 atbildēt

..pirmkārt, rakstā ir Anita, ne Anete; otrkārt – tāds nu tas gads bija un, ja kaut ko no viņas vajag, tad ir jāraksta ne man!

0 0 atbildēt