local-stats-pixel fb-conv-api

Lūgums jauniešiem.15

503 0

Noteikti lielākā daļa jauniešu ir dzirdējuši par pēdējas dienās notikušo incidentu starp kādas meitenes vecāku(tēvu) un jaunieti Juglas 47.vidusskolā.Esmu no tiem cilvēkiem,kas neatbalsta nekāda veida vardarbību,gan pret vienaudžiem,pret vecākiem cilvēkiem,kā arī pret jaunākiem cilvekiem.Kāpēc? Piedzimu ar sejas defektu(zaķu lūpa), kā rezultāta Man tika veiktas 6 operācijas,kas protams nenosedza visu defektus, un paralēli tam man konstatēja slimību,ko sauc par vilka rīkli,ko protams koriģēja logopēds, bet balss tembrs tā teikt atšķīrās. Ļoti labi esmu pazīstams vienaudžu nežēlestību,tā teikt psiholoģisko teroru sākot ar 1.klasi un beidzot ar 12.klasi. Varbūt esmu veiksminieks un man vienmēr līdzās ir bijuši klases biedri,kas tā teikt ir bijuši kā sargeņģeli un mani aizstāvējuši. Taču ''žulti'',ko spēj radīt vienaudži esmu saņēmis ļoti daudz. Ar ko cenšos pateikt, esiet blakus līdzilvēkiem (saviem klases biedriem),kad viņiem klājas grūti,aizstāviet un cieniet tos, mēs visi nepiedzimstam vienādi, neesam ne vienādi situēti, ne izskatamies vienādāk, ar ko tieši pasaule ir skaista.Mums visiem tā teikt sākums un beigas ir vienādi, tad kāpēc,mēs izrādām agresivitāti,negācijas.Neviens no mums nav pasaules centrs,kas manuprāt ir lielākā mūsdienu slimība, jaunieši uztver sevi kā kaut ko augstāku, pārāku citu vienaudžu vidū tikai tamdēļ, ka soc. tīklos saņm vairāk like/patikt.. utt. Dzīve nesastāv tikai no E-vides. Tāpēc lūdzu, ciniet savus vienaudžus un līdzcilvēkus,un ja redzat,ka kādam tiek nodarīts pāri, aizstāviet tos, un iespējams Jūs iegūsiet draugus bez "" uz atlikušo mūžu.

503 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Redzot to meiteni video, viņa izskatījās viena no tām neaizskaramajām. Kura gudri tikai māk braukt ar muti, princese. Labi nevajadzēja viņam viņu aiztikt, bet agrāk vai vēlāk, smagāk vai vieglāk, bet viņa būtu cietusi. Un labāk ar siksnu, nekā no kāda agresīva, jeb vairākiem vienaudžiem. Jo ilgi neviens neiztur šādas lietas, burbulis mēdz arī pārsprāgt... emotion

25 0 atbildēt

pic or fake.

nezinu ka tas viss izskatas , bet laba doma , piekritu.

8 0 atbildēt
Neatbalstu vardarbību ģimenē un skolā. Pašai nācies izciest pirmo, bet, ja godīgi, tad neesmu izaugusi par idiotu, īsti nevainoju savu vecāku izvēles. Bet vienaudžu vardarbība bieži vien notiek bez nekāda sakara, turklāt nežēlīgi. Atceros, ka manā klasē gāja puisis, - bija runas defekts, balss tāda dīvaina, bet beigās visa klase bija viņa draugi, vienmēr viņu aizstāvējām, ja kāds pateica, ka viņš dīvaini runā. Manuprāt, vaina ir audzināšanā. Tie pusaudži, kuri domā, ka ir pārāki, esmu tādus pazinusi, 100% vaina ir vecāku rīcībā. Vecāki izstāsta, ka viņiem ir tiesības, ka viņi var visu, tad šie bērni savāra sev mēslus, un beigās upuris izrādās šis bērns. Loģika? Nekāda. Tādi bērni man rada pilnīgas un galīgas galvassāpes.
8 0 atbildēt

Esmu 10000000000000% PAR  teva ricibu... Slampai (ka izskatijas) kuru filmeja nebija ne zilumu, ne luzumu.. sanema baudu no ta, ka vinu filmeja... sagerbas ka slapma, 12cm augsti papezi... tas nav normali... tadas tikai sist un slanit!!!!!!!!!!emotion 

8 1 atbildēt
Manu dēlu arī skolā aiztika.Pietika vienreiz aizbraukt pēc stundām uz skolu,kad visi gaidīja autobusu,un mazliet kaušļus padzenāt.Pat skolotājas teica ka tas esot bijis svētīgi,jo vairāk sīkie smerdeļi nevienu neaiztika,raustījās,jo es pateicu ka regulāri braukšu apraudzīt viņu uzvedību. Lieta tāda,ka skolotājs reāli neko nevar padarīt tiem šmurguļiem,bet ja kāds no malas uzšauj pa pakausi sīkajiem neģēļiem,tad vismaz ir respekts.
7 0 atbildēt

Nē.

2 0 atbildēt

incidentu starp kādas meitenes vecāku(tēvu) un jaunieti Juglas 47.vidusskolā 

autor lūdzu iemet linku no kāda portāla 

lai vismaz ir kur apskatīties par ko iet runa 

2 0 atbildēt

es piekrītu šīm rakstam, bet vai kāds varētu atsūtīt kādu linku uz video vai ko tmldz. par atgadījumu 47. vidusskolā? pirmo reizi par to vispār dzirdu.

1 0 atbildēt

Vis jau būtu labi, ja meitenes nebūtu tādas egoistes, kuras pārlirku pārmāksloti uzskrūvējušas savu pašvērtējumu, tādā veidā uzkurinot apkārtni ar negativitātipret visām meitenēm. Un strīdu vai kautiņu laikā nepārvērtē savas spējas iesaistoties strīda šķiršanā, jo lietu var piesiet tev kā līdzalībniekam, vienkārši nevajag iesaistīties strīdos, kuros tev nav taisnības, nevaig slikti noskaņot pret sevi, radot sliktu iespaidu, tad arī nebus problēmu.

Vilka rīkli konstatēja, jo daudz un bez žēlastības riji? emotion

2 3 atbildēt