local-stats-pixel fb-conv-api

Love, Simon! Metrs tuvāk vienlīdzībai. LGTB.72

116 8

Love,Simon.

Nesen iznākusī filma- Love, Simon, lieliski parāda homoseksuālu cilvēku dzīvi un viņu grūtības. Lai gan filmā nebija parādīta tieša vardarbība pret viņiem, tomēr mēs zinām cik pasaulē ir nosodoši cilvēki pret viendzimumu attiecībām un daži pat to izrāda fiziski.

Šī ir mana pati mīļākā filma kurai līdzās stāv arī filmas - Brokeback Mountain un Call me by your name. Manuprāt Latvijā un citās valstīs ir jārāda vairāk šādu tipa filmas, jo cilvēki īsti nesaprot, ko nozīmē - iet vienam pret straumi, kad citi tevi uzskata par dīvainu, vai slimu. Lai saprastu citu cilvēku, tev ir jāiejūtas viņa ādā, bet kamēr tu paļaujies tikai uz aizspriedumiem,tu nekad nesapratīsi citus.

Latvijā ir viena no sliktākajām attieksmēm pret LGBT cilvēkiem un tas ir jāmaina. Es uzsveru vārdu - CILVĒKIEM, jo mēs(LGBT) esam tieši tādi paši kā jūs, ne sliktāki, ne labāki. Esmu dzirdējis vecākus cilvēkus runājam par homoseksuāliem cilvēkiem. Saruna izklausās it kā viņi runātu par pašu nelabo un tas mani ļoti apbēdina.

Es ceru, ka Latvijā rādīs šada veida filmas aizvien biežāk, un cilvēki kļūs atvērtāki. Ja homofobiskie cilvēki netiks līdzi laikam un iestrēgs savos viduslaiku aizspriedumos,pārējie aizkries viņiem pa priekšu. Ļoti žēl, ka cilvēki vārdu - Gejs,lieto, lai aizvainotu citus. Man tas ir kompliments.

MĪLESTĪBA CILVĒKUS NEŠĶIRO, VIENALGA KO TU MĪLI. TĀ IR UN PALIEK MĪLESTĪBA. TU NEIZVĒLIES, AR KO TU IEMĪLIES.

Daudzas slavenības ir homoseksuāļi un viņiem ir ļoti veiksmīgas karjeras, tā kā homoseksualitāte nav psifiska slimība, mīļie homofobi. emotion

Šeit ir saraksts ar slaveniem cilvēkiem,kuri ir homoseksuāli.

1. Leonardo Da vinčī. ( Viens no talantīgākajiem cilvēkiem uz pasaules)

2. Ellen DeGenerous.

3. Sems Smits

4. Neils Patriks Hariss.

5.Kriss Kulfers.

6.Džims Parsons

7. Robina Roberts.

8. Sāra Paulsone.

9.Ians Makalens

10.Lindsija Loana.

11.Leidija Gaga.

Un citi lieliski cilvēki.

Es atvainojos, ja kādu neesmu pārtulkojis pareizi.

116 8 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000