local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija netiek galā ar vienu pedofīlu, bet ir gatava uzņemt vairākus tūkstošus133

278 91

… mani skumdina fakts, ka Latvijā tiek organizēts visas eiropas slimi orientēto cilvēku gājiens - PRAIDS. Un visvairāk tas, ka viņi ir pie varas Latvijā un draudzējas ar varas partijām . Valdības bezspēcība un/vai pareizāk būtu teikt, sajūsma par krāsaino praidu Latvijā ir neizsakāma. Visi eiropā tā dara, mēs arī… mēs nevaram neorganizēt vai aizliegt, citādi mums nedos naudu un ieliks 2 par neizpildīto mājasdarbu. Kopumā mēs “valdība” (banda) esam pret, bet atļaujam. Jo mums ir vēlētāju mandāts. Tauta to grib! Mēs tikai pārstāvam tautas intereses.

Arī baznīca ir bezspēcīga un knapi virina muti un apelē pie cilvēka rakstītās Bībeles. Pati Baznīca ir geju, lesbiešu un pedofīlu šūpulis… tā ir tā viņu azotē izauklētā čūska. Un , ko gan Romas pāvests var pateikt, ja viņa paša abatijā, viņa paša priesteri un kardināli izvaro mazus bērnus…

Kamēr Latviešu trulā, pērkamā policija ķer vienu pedofīlu Imantā, tikmēr 10 citi šovakar kārtējo reizi seksuāli izmantos bērnus citviet Latvijā. Tostarp arī savus. Sabiedrība ir ļoti slima un man nav ne jausmas vai tai vēl ir atlicis spēks pretoties ļoti strauji degradējošās eiropas “vērtībām”.

Latvija netiek galā ar vienu pedofīlu, bet ir gatava uzņemt vairākus desmitus tūkstošus šī praida dalībniekus. Starp kuriem ir tādi slimi cilvēki kā – geji, transeskuāļi, biseksuāli, lesbietes, zoofīli, un arī pedofīli. Vai nav ironiski – meklējam vienu,lai ieliktu cietumā, kur to noteikti nositīs pirmajā vakarā, bet tajā pašā laikā, par mūsu nodokļu maksātāju naudu, mūsu pašu policisti apsargās tādus pašus slimos, kuri maršēs pa Rīgas ielām un skatīsies ar smaidu acīs latviešiem, kuri , pieļauju, vēl aplaudēs viņiem par to.

Vakar klausījos raidījumu, kurā augstas amatpersonas no izglītības un veselības ministrijas stāstīja, kā viņi cīnās un cik labu darbu tagad dara. Noteiks, ko skolas kafejnīcās drīkst pārdot, ko ne. Kas ir veselīga pārtika un kas nav. Mani pārsteidz, cik gan sekli tie cilvēki tur domā. Viņi pļurkstēja kādu stundu, ne par ko. Man, piemēram, viss ir ļoti skaidrs. Skolās ir jābūt tikai skolas ēdnīcai, kura baro VISUS bērnus un punkts. Nekādas kafejnīcas, nekādi pārtikas automāti. Un, ja viņi tik ļoti satraucas par to , lai bērni ēstu veselīgi, tad pirmais, ka s ir jāizdara – AR likumu jāaizliedz Latvijā tirgot alkoholu pārtikas veikalos, aizliegt cigarešu tirdzniecību, čipsi , kolas, Mcdonaldi, Hesburgeri, Picas utt. Visu to, kas nav vajadzīgs cilvēka organismam un ir uzkatāms par kaitīgu un bīstamu. Un miers! Cita varianta nav! Jo kāda jēga aizliegt, ja pie skolas ir Hesburgers, kur to visu garajā skolas starpbrīdī var nopirkt J ??? Esnemaz nerunāju par spēļu zālēm, narkotikām utt.

Šī uzmācīgā sērga, kura ir pārņēmusi visu pasauli ir briesmīgāka par ebolas vīrusu, jo līdzīgi kā narkotiskā viela alkohols, kurš tiek tirgots kopā ar pārtikas produktiem, lēnām indē mūs. Tā arī šī nenormāli milzīgā slimības - kā normas - propaganda, grauj pēdējās morāles paliekas eiropas civilizētajā pasaulē.

Es ļoti ceru, ka Rīgas dome radīs iespēju un izdomās vienalga ko, lai praids nenotiktu Rīgā. Manā zemē PRAIDS ir bradāšana pa manas tautas gaišo dvēseli ar dubļainiem zābakiem. Praids ir Latvijas valdības SPĻĀVIENS saviem vēlētājiem SEJĀ! Un nekā savādāk šo izgājienu nevar un nedrīkst nosaukt!!!

Lai tā sabiedrības degradējošā, valsti graujošā ozrganizācija “Mozaīka” (Noziedznieki) vēl par gājiena galamērķi nosaka Gaismas pili, tad būs laime pilnīga. Un manis pēc viņi visi varētu uzrāpties tajā “stikla kalnā” un visi pēc kārtas lekt Daugavā. Un gan jau LTV būs klāt un visu filmēs. Draudzīgi dziedot “TIKAI slinkojot un pūstot tautu iznīcināt var!!!” Kas pašlaik arī notiek.

Neizsakāmas dusmas un sašutums pārņem vērojot, visapkārt notiekošo netaisnību. Par kādu demokrātiju Jūs runājat???

Es balsoju pret iestāšanos Eiropas savienībā - Viņi iestājās!

Es vēlos, lai Latvijā nav spēļu zāles, netirgo alkoholu un narkotikas - VIŅI tirgo!

Es esmu pret svešu tautu karaspēka izvietošanu Latvijā - VIŅI izvieto!

Es esmu pret atbalstu ASV veidotajai politikai pasaulē - VIŅI atbalsta!

Es biju pret Lata nomaiņu pret Eiro valūtu - Viņi nomainīja!

Es vēlos, lai sociāli stipri atbalsta jaunās ģimenes - VIŅI ne!

Es negribu savā zemē redzēt PRAIDU - VIŅI organizē!

Par kādu demokrātiju Jūs runājat???

Cilvēki, mostaties… Jums ir aizmālētas acis ar alkoholu, ar trakajām dienām, ar debīliem seriāliem un šoviem, ar reklāmām, ar narkotikām, ar cigaretēm… Jums nav laika domāt, Jūs neredzat , kas notiek Jūsu pašu ģimenē. Jums ir klapes uz smadzenēm! Mostieties !

Un liela sabiedrības problēma šodien ir tā – ka tai vairs nav skaidrs. Kādas tad ir mūsu vērtības. Kas ir kas! Kas mūs vieno? Kas tad tā morāle tāda ir! Kas ir inteliģents cilvēks? Kas ir elite? Kas ir intelektuāls cilvēks? Kas ir kulturāls cilvēks? Ka sir izglītots cilvēks? un vai inteliģents cilvēks var būt intelektuāls?

Mums uz katru jautājumu ir 153 atbildes, tādēļ arī ir bardaks….

Bet šo tēmu es parisināšu nākošajā rakstā….

P>S>

Par tradicionālām ,dabiskām un cilvēcīgām vērtībām un morāles normām! Par cilvēku morāli, garīgi, intelektuāli attīstošām vērtībām!

Ar cieņu

Kaspars Pudniks

http://www.youtube.com/watch?v=__NIuaCMYG8

278 91 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000