local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es stopēju no Rīgas uz Roju.21

199 3

Kādā vasaras dienā ar draugu saņēmām algu, un izdomājām drusku iedzert aliņus, draugs piedāvāja aizbraukt uz blakus ciematu pie paziņām, izsaucām taksi un devāmies turp. Tur visu nakti notusējāmies, no rīta pamodāmies, un uzreiz devāmies uz vietējo veikalu. Nopirkām šnabja pudeli, izgājām no veikala un ieraudzījām, ka pieturā stāv autobuss, kurš devās uz Rīgu. Es piedāvāju braukt uz Rīgu par pēdējo naudu, draugs piekrita, un teica, ka naudu atpakaļ ceļam iedos viņa draugs, kurš dzīvoja Rīgā. Tā nu nopirkām biļetes, un devāmies ceļā. Aizbraucām uz Rīgu, abi priecīgi devāmies pie drauga,kurš nemaz nebija mājās,devāmies uz viņa darbavietu, pa ceļam mans draugs nezin kādā veidā sasita pudeli, kura pat nebija atvērta. Ieradāmies darbavietā, kur mums paziņoja, ka šis draugs ir devies uz Dāniju komandējumā. Tā nu mēs bez naudas, dzeramā un telefoniem palikām uz ielas, un nu bija jādomā kā tikt uz mājām.

Mēģinājām braukt ar vilcienu uz Tukumu, bez biļetes, bet vairāk par vienu pieturu nevarējām nobraukt,jo kontroliere izmeta mūs ārā.

Nebija variantu, un gājām uz lielceļa stopēt. Mēs vairāk gājām ar kājām, jo neviena mašīna nestājās, tad atkal bija jauna ideja,ka jāiet gar jūras malu. Pie reizes arī nopeldējāmies, drusku atveldzējāmies, un tad atkal gājām uz lielceļa.Šoreiz veicās jau drusku labāk, mūs paņēma un aizveda 5km uz priekšu emotion

Sāka jau lēnām satumst, spēka vairs nebija daudz, gribējās tik apsēsties un sēdēt ceļa malā. Bet gribējās atrāk mājās tikt un tāpēc tik gājām uz priekšu.Kad bijām jau nogājuši kādus 20km, mūs atkal paņēma mašīna,šoreiz paveda kādus 10km . Bija jau liels nogurums,ļoti nāca miegs, un atkal jau bija jākāpj ārā un jāiet ar kājām. Tā nu vēl nogājām lielu gabalu, bija jau melna nakts,nolēmām drusku apsēsties un atpūsties. Es apsēdos un tad tik atceros, ka mani aiz kājas kāds velk, tas bija draugs,kurš vilka mani malā, jo brauca mašīna. Šī mašīna mūs nepaņēma, aizbrauca garām. Tad atkal sākām iet, atkal nogājām apmēram 20km, kad mūs atkal paņēma mašīna, paveda lielāku gabalu, tad mums palika kādi 15km līdz mājām, kurus ar grūtībām, pēdējiem spēkiem nogājām. Mājās ierados ap plkst.8 no rīta, pārguris , un vienīgais, ko gribēju bija gulēt.

Lielāko daļu mēs nogājām ar kājām,no Rīgas līdz Rojai ir apmēram 120km, un apmēram pusi nogājām.

Laikam esam slikti stopētāji emotion

199 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000