local-stats-pixel fb-conv-api

Jūnijs jeb mēnesis, kad latviešiem sāp galva.152

67 52

Sveiki heteroseksuālie draugi!

Un īpašs sveiciens tiem draugiem, kuriem jau patīk pārbaudītas vērtības, proti, savs dzimums!

Mēs visi zinām, ka Jūnijs ir tas mēnesis, kad latviešu inteleģencei gurst pirksti, rakstot lamuvārdu vācelītes zem LGBTQ+ postiem, tāpēc gribēju uzrakstīt vēl vienu rakstu, lai jūs varētu izskustināt kārtīgi savus pirkstus, jeb tādu kopsavilkumu par praida mēnesi.

Šogad mums nebija jāuztraucas par akmeņu vākšanu, jo Praids notika Igaunijā, kur tauta tiešām ir daudz attīstītāka nekā Latvijā, bet smag darbs nāca Saeimai ar Dzīvesbiedru likumu.

Par to laikam vajadzēs atsevišķa sleja. Frakcijas A/P un J/V iesniedza Saeimai izskatīšanai Dzīvesbiedra likumprojektu, kas paradzētu dažādu pāru attiecību piereģistrēšanu likumīgi. Nekautrēšos teikt, ka ļoti gaidīju deputātu reakciju un to skaisti mums parādīja Jūlija Stepaņenko, kura kā Boļševiks un īsts komunisma aizstāvis pieteicās nolasīt Komunisma vēsturi, bet, ko mēs citu gaidījām?

Īsumā sakot, Saeimā tika pārstāvēts tikai viens viedoklis - neatbalstīt. Tāpēc šeit atkal pierādās, ka PSRS vēsturiskā ietekme nekur nav īsti zudusi.

Atļaušos teikt, ka 55% no aptaujātajiem Latvijas iedzīvotājiem atbalstīja šo likumu projektu, kas, manuprāt, ir milzīgs lēciens latviešu prātos, ka tālāk vienkārši nav kur aizlekt. Informāciju par to var atrast Delfos, vai arī, ja skatījāties LNT ziņas.

Tālāk es gribēju iebāzt pāris statistikas un mapes, lai padarītu komentāru rakstīšanu vieglāku.

Bet kopumā tiešām ceru, ka latvieši nāks pie prāta un izkāps no viduslaiku biksēm, un uzvilks vismaz 21.gadsmita cepuri.

Ceru, ka šis dabūs lielu popularitāti, jo man sāk trūkt cepumu, citādi būšu vīlies visos neaktīvajos homfobos. Paldies!

67 52 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000