local-stats-pixel fb-conv-api

2222 dienas spokos, pārdomas.23

401 6

Ir pienācis tas brīdis, kad kopš reģistrēšanās spokos ir pagājušas 2222 dienas, tas ir apmēam 6 gadi.

Šajā rakstā es padalīšos ar savām pārdomām par spokiem un to lietotājiem. Lūgums nekritizēt manu pareizrakstību, ja atrodi kādu kļūdu, labāk aizrādīt nevis no*irst! emotion Zinu ka gramatika nav mana spēcīgā puse. :)

Ķersimies vērsim pie ragiem. emotion

Kāpēc es reģistrējos šajā portālā? Pirms sešiem gadiem man nu ļoti patika lasīt komiksus, mistikas sadaļa arī man nebija sveša. Iespējams es reģistrējos tikai tāpēc, lai ielikt plusu sev tīkamam rakstam, komentāros izteikt viedokli. Viss tas ir forši, bet laikam ejot, mainījās arī paši spoki, par to pārsvarā arī būs mans raksts. Diemžēl runa ies par negatīvo. emotion

Šis portāls ir pārvērties par kādu vietu intrigām..

401 6 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Ir interneta vietnes, kas pašas rada saturu un uzbāž saviem lietotājiem tēmas un saturu, kas viņiem pašiem liekas baigi krutais. Tā viņi dara no gada uz gadu, sen šīs tēma jau vairs nav aktuālas, viņi cenšas uzķert kaut ko jaunu, tikt trendā, bet, ne vienmēr tas izdodas. Visi ekstrasensi aizgājuši tēlot ekstrasensu cīņās.

Un ir spoki, kur saturu rada paši lietotāji. Viņi liek to, kas viņus tobrīd interesē un tās parasti ir sabiedrībā aktuālas lietas. Ja sabiedrība pieprasa pupus, dibenus, jūtūberus, intrigas, heiterus, politiķus, tad autori viņiem to sniedz, ne tikai viņiem, bet arī paši sev.

Es gribu pateikt tikai to, ka spoki vienmēr būs aktuāli un nav svarīgi, kas tajā brīdī būs trendā, lolcats, melnie rāmji, memes, nav svarīgi kuru slavenību aprunāt Britniju Spīrsu, Tokio hotels, Emiju Vainthausu vai Bīberu, svarīgi ir tas, ka tajā brīdī tas ir aktuāls un svaigs. Nu jā, mēs tagad piedzīvojam jūtūberu, politikāņu un pliko pakaļu laikmetu, bet tas pāries, to aizvietos citas aktuālas lietas.

Paldies, ka jūs esat! emotion

34 0 atbildēt

Jā spoki pēdējā, jau gada laikā pamatīgi nodrāzti... 

Kad nav ko darbā darīt, ieeju spokos pakavēt laiku, bet tur viss kļuvis vēl garlaicīgāks kā darbs. 

Un no vairāk kā 1000 lietotāju 3-4  indivīdu dēļ 3.daļa rakstu regulāri ir vieglā pornogrāfija, kas tiešām krīt uz nerviem, uzskatu, ja rakstā publicētas vairāk, kā puse seksuāla rakstura materiāla, kam nav veltīts kāds atsevišķs stāsts par tēmu, bet vnk glupi, saliktas bildes ar puskailā meitenēm, būtu jāliek tīņiem +, kā arī aizliegt titulbildē likt bildes ar pavedinošu saturu, ja raksts ir par pavisam citu tēmu...

18 0 atbildēt

Man visvairāk spokos kaitina šīs puskailās bildes. Bet es nesaprotu, kā var matildei atļaut ievietot rakstu ar kailu sieviešu krūti titulbildē. Tas jau parāda ka spoki.lv arī netasās ar to neko darīt, bet tikai atbalsta seksuālu saturu. Mani tas tik ļoti nokaitināja ka es sāku rakstīt Ev1tai diez gan agresīvas vēstules par šo tēmu. (Tiem, kas nezināja, matilde ir Ev1tas viltus profils. Vēl nesen es to nezināju). Vienīgais ko es sapratu no tās sarakstes ir tas ka nekas šeit netiks mainīts un ka spoki.lv noteikumi neattiecas uz administrāciju, vismaz, ne uz pašu augstāko administrāciju.  emotion  

9 0 atbildēt

Gaidam nākamo rakstu. " 22222 dienas spokos, pārdomas. "

8 0 atbildēt

Iesaku Jacky padomaat par tiem juutuuberiem , saakt reaali vinjus pa leenam banot vai arii kko citu. Man ir 25 un reaali saak palikt pretiigi naakt spokos , jo katraa otrajaa rakstaa kkaads siiks perdelis staasta dziives stulbiibas.  Regjistreejos spokos 8 gadus atpakalj un saaku domaat beidzot par "delete" , jo sen vairs nav tas kas ieprieksh. Arii par to jauno konkursu "Spoku kari". kaada jeega no taas speeles , ja atrodas vairaaki invaliidi kuri vnk safilmee kaa speelee speeles un iemet dienaa kaadus 5 video emotion Nu nahren man vajag skatiities kaa kkaads siiks perdelis speelee kkaadu mafiju vai hvz ko?

8 0 atbildēt
Kļūdas: Ziņas Ne viss Dārgie Sagaida Raksts tiešām patīk. Tu proti izteikt savu viedokli, un tas ir ļoti labi. Arī man sāk palikt pretīgi, jo spokos eju lai lasītu interesantus rakstus, nevis ik pēc kāda laika ieraudzītu pliku veceni karinām ekrānā savas uzpumpētās krūtis.
5 0 atbildēt
Es arī spokos piereģistrējos, lai varētu skatīties komiksus un par tiem balsotemotion Bet ja tu padomā viss vairāk man nepatīk, ka vērot vaļā spokus, met uz reiz virsū gandrīz puskailas meitenes vai sievietes, un tad jāmāk attaisnoties, kāpēc tur tā iremotion
4 0 atbildēt

tests emotion emotion

3 0 atbildēt

Gifiņš labs emotion

2 0 atbildēt