local-stats-pixel fb-conv-api

vārdi p.s-pasakat savu vārdu es jums atrakstīšu11

12 1

Emīls  

Darbīgs, plātīgs un omulīgs. Kārs uz pašslavināšanos un lētiem efektiem. Var būt augstsirdīgs un arī parupjš. Ar gribasspēku gāž kalnus. Godkāre un pašapziņa viņu tuvina mērķim. Emīls palīdz arī citiem, grib būt sabiedrībā pamanīts.

Elza  

Viņai piemīt fantastisks darbīgums, iznesība un neuzveicama apņēmība. Kupli sazeļ Elzas lepnums un paļāvība saviem spēkiem. Ar starojošu prieku un maniakālu izturētspēju viņa soļo pa dzīvi. Nekad nežēlojas par nelabvēlīgu apstākļu sagadīšanos, jo pati atrod izeju no visgrūtākās situācijas. Elzas jūtas zib kā zvaigznes virs meža tumša vasaras nakti. Elza māk gaidīt, un tad sit viņas zvaigžņu stunda. Dienu putekļus prot noņemt no sevis un ienirt mūžības sapņos. Ar mazu, siltu vārdu iepriecina tos, kam salti. Garīgās un fiziskās enerģijas uzlādētības paraugs.

Artis  

Bērnišķīga aizrautība viņā apvienota ar lietišķu, praktisku darbību. Pēc dabas Artis ir romantiķis, bet ar diezgan prāvu avantūrisma devu. Piemīt ārējs miers un elegance - un šo īpašību dēļ Artis izraisa apkārtējos interesi.

12 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://meitenēm.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Uldis,Zanda, Agate, Māris,Indra,Dace,Svetlana

0 0 atbildēt

Silvestrs :)

0 0 atbildēt

ieva

:)

0 0 atbildēt
Silvestrs   Silvestrs

Dzīvē ticis tālu, ir strādīgs, darbīgs, vīrišķīgs, bet ar gribasspēku gan dažkārt pagrūtāk…

0 0 atbildēt
Inga   Inga

Pirmais tips. Romantiķe, domas enerģija ir pozitīva, pati vienmēr neatvairāmu sapņu varā. Taču ikdiena ir patstāvīga un prot pārvarēt grūtības. Cilvēkus šķiro nevis labajos un ļaunajos, bet laimīgajos un nelaimīgajos. Ingai svešs kails aprēķins; ar savu atklātību viņa var iemantot arī ienaidniekus. Ingā ir gan kalnā kāpēja drosme, gan ilgas pēc ielejas skaidrības

0 0 atbildēt
Irēna

Impulsīva, subjektīva, jūsmīga, nepiekāpīga, gaida komplimentus. Ir moža un atsperīga. Irēnu skurbina apziņa, ka viņa prot izcelties uz pelēkā fona

0 0 atbildēt
Ieva

Pirmais tips. Pašaizliedzīga, sirsnīga. Visu vai neko - tāda ir Ievas devīze!

0 0 atbildēt
Uldis   Uldis

Pirmais tips. Neatvairāms, jo slēpj sevī spēku, ironiju un stabilu dzīves izjūtu. Izpalīdzīgs, godprātīgs un arī atklāts. Otrais tips. Nenosvērts, melīgs un arī diplomātisks. Uz viņu nevar paļauties. Neirastēnija ir šī Ulda pavadone. Kaut gan viņš ir talantīgs un bieži sevi izdāļā pa labi un kreisi.

0 0 atbildēt
Zanda   Zanda

Diezgan gaisīga un valšķīga būtne, kas nerēķinās ar apkārtni, - tikai lai pašai būtu labi. Labprāt izfantazēs kādu versiju, lai iegūtu materiālas vērtības.

Agate   Agate

Iekarotu augstas virsotnes, ja vairāk uzmanības veltītu sev. Uzsmaidi arī saviem ļaundariem! Neiepazītas noskaņas Agati ved pretī kārdinājumiem

Māris

Pirmais tips. Objektīvs, radošs, neatkarīgs, dzīvīgs, puicisks, īsts fantasts. Nepazīst nekādu grūtību. Rūpīgs ģimenes materiālo nodrošinājumu vairotājs. Ienīst svētulību, liekulību, snobismu.

Indra   Indra

Pirmais tips. Fascinējoša būtne. Viss, ko Indra dara, ir darīts ar simtprocentīgu atdevi, nenovirzoties no mērķa. Viņa nomierina, uzbrūk, glāsta, ar plašu vērienu kārto darba un mājas dzīves jautājumus.

Dace   Dace

Pašapzinīga, komunikabla, stingra, un, kaut arī dzīve berž Daci ar deviņiem sārmiem, viņa iziet kā uzvarētāja. Sabiedrībā jūtas kā zivs ūdenī. Analītiska, prātīga, jo visu spēj vērst uz labo, prot sarīkot sev svētkus. Priekšroku vienmēr dod darbībai, fanātiskai pārliecībai par dzīves daudzkrāsainību.

Svetlana   Svetlana

Raksturā ir ātri uzbudināma un nenosvērta. Taču viņa ir talantīga, ar bagātu humora izjūtu. Ļoti dzīvi māk iejusties jebkurā situācijā. Ar iecietīgu skepsi vērtē notikumus. Vīrišķīgi tiek pāri bīstamām krācēm.

0 0 atbildēt

Līna:)

0 0 atbildēt

Līna

Viņa ir apņēmīga un zinātkāra būtne,neviens viņu neaprunā jo zin ka viņa var atmaksāt ar to pašu.

Galu galā Līna ir viens no cilvēkiem uz kuru var paļauties.

0 0 atbildēt