local-stats-pixel fb-conv-api

''draugiem.lv runā'' sviesta izlase40

127 6

Jebkurš, kurš ir draugos, zin sadaļu ''runā'', kur, protams, visvairāk figurē 2 lietas, proti, anekdotes un dzīves atziņas. Pašam personīgi patīk kādu labu aņuku pa dienu izlasīt - uzlabo garastāvokli, kaut vai nedaudz. Un tad ir dzīves atziņas. Iepriekš jau šeit bija raksts par jauniešu izdomātajām dzīves atziņām, kuras, ja ne stāv līdzās, piemēram, Remarkam, tad vismaz ir patiešām ar domu. Tomēr šis raksts veltīts pretējam - mīlestības sagrautu tīņu vārsmas vai vienkārši lēti gājieni pēc ''popularitātes''. Nu tad sāksim - bezsakarīgākās un muļķīgākās ''draugiem.lv runā'' atziņas, ar maniem komentāriem slīprakstā:

''Pasaule ir tik liela un laika tik maz, ka atļauties divreiz noticētkādam cilvēkam - to var tikai retos gadījumos'' * Šis teksts noteikti nav radīts autoram skaidrā prātā esot, jo abām divām teikuma daļām nav pilnīgi nekāda sakara. Vai varbūt vaina ir manī?

''Bieži mēs sakam "Nemīlu", bet dvēselē mums tek asaras. ,'' * WTF? Tad kapēc tā vajag darīt!!?

''Gribētos nomirt, un redzēt,kurš būs tas,kurš raudās vissilgāk,redzēt,kurš ir īsts draugs,bet,kurš tādu tikai tēlo!'' * Labi, es sapratu skarbo autora dzīvi, bet atvainojiet dāmas un kungi, NĒ, negribētos gan.

''Vienmēr, kad Tev ir blakus kāds mīļs cilvēks, Tev liekas, ka visa pasaule grib Tev to atņemt !'' * Iedomājaties, kas par šausmām, kas par nenormālu paranoju tad ir šim cilvēkam!

''Ar mani nevajag spēlēties- jo es spēlēju bez noteikumiem. Spēle beigsies- es aiziešu, bet Tu paliksi...'' * Skvošs? Dambrete? Acīte uz ūdens dzeršanu, kad vēl nedrīkst iet uz tualeti?

''Ganjau kādreiz arī man, būs vienalga! '' * Nu, saulīt, izskatās, ka tev jau ir vienalga, kur komatus jāliek...

''Nav cilvēka, nav problēmas /J.V.Staļins /'' * Ārprāts, jaunieši, kaut ko vēl debīlāku ieteikt nevaram? Teiksim tā, šis bij atrisinājums aptuveni 6 000 000 problēmām, meiteņu sirdis nelūzīs no šī teksta...

''Ja runājot ar tevi, cilvēks jūk prātā, mēdz baidīties tev kaut ko pateikt, šis cilvēks tevī ir ieķēries un vienkārši gaida tavu atbildi.'' * Lai saprastu, cik šī rindiņa ir sviestaina, iesaku šādu situāciju iztēloties dzīvē - cilvēks, runājot ar tevi, rausta valodu, plēš matus UN GAIDA TAVU ATBILDI!

''Uzticēties vīrietim ir tas pats, kas sist galvu pret sienu un ticēt, ka nesāpēs'' * Ak, kādi mēs riebīgi esam, ne? Kāda feministes kundze iebrauca auzās, sacerot šo.

''Cilvēks apzināti pazūd, lai redzētu, kurš meklēs.'' * Šitos gadījumus, laikam, degpunktā šad un tad parāda?

''Mīlestība nav mīlestība, pirms tu to nēsi pazaudējis'' * Viens liels WTF? Tātad tu kādu nemaz nemīli, kaut arī mīli, bet tikai atklāj to tad, kad vairs nemīli? Izskatās, ka laikam jāpaliek vecpuišos!


P.S. Šis ir mans pirmais raksts spokos, taču, ja būs atsaucība, sagatavošu arī 2. daļu! Daudz atziņu ir grūti salikt, jo man, kā visai pozitīvam cilvēkam, tas ir kaut kas līdzīgs psiholoģiskajam teroram!

127 6 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Komentaari iespaarda. xD

1 0 atbildēt

"Daudz atziņu ir grūti salikt, jo man, kā visai pozitīvam cilvēkam, tas ir kaut kas līdzīgs psiholoģiskajam teroram!"

Nu turies....mēs tevi atbalstam!!!

1 0 atbildēt

super!!!!

1 0 atbildēt

10.! Taisi vel..!!

1 0 atbildēt

es esmu labs filozofs

1 0 atbildēt

atbildot uz skastoņotājs komentāru " es neticu ka cornflakes tagad ir lepns par pa... " nu biki biki nedaudz :D cilvēki zinās, ka nevajag nahaļavu mēģināt pārspēt labus filozofus

1 0 atbildēt

grūti ir izturēt tādus murgus vairumā lasīt un apkopot! :D

1 0 atbildēt
g5c avatarsg5c

Baigi labs raksts emotion +

0 0 atbildēt

emotion

ir labi,varēji biš vairāk,malacis. :]]

2 2 atbildēt

es neticu ka cornflakes tagad ir lepns par padarito :D:D

0 0 atbildēt

atbildot uz NIKIJsss komentāru " Cik tev gadi? 12? " vai kāds gudrinieks, būtu labāk neko nerakstījis

0 0 atbildēt

atbildot uz navniks komentāru " zini piekritu to ko teici, ka ir dadzi, kas s... " beidzot ir cilvēks, kurš saprot, ap ko lietas grozās!!!!

0 0 atbildēt

Nē bet tie komentāri tev vnk unikāli salikt, es bezmazvai no krēsla nost krītu :D

0 0 atbildēt

Tas 1. ...esmu kaut kad atzinju graamataa lasiijusi, diez vai tiinju savaarstiijums.....bet raksts labs!

0 0 atbildēt

Man jau liekas, ka katrs raksta, ko ir piedzīvojis un tīņu vecumā nāk tak galvā stulbības, gan pārgudrības "pēdiņās"

NOT FUNNY!:(

0 0 atbildēt

Man besī šitie * teicieni

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Katrs cilvēks vienkārši raksta ko ... " par cik tu esi nereģistrēts, tavām komentāru kaislībām vnk atbildēšu ar to, ka cilvēki, kuriem ir pilna ligzda un viss kārtībā, tā nedara. vispār piekasīties jau var par visu, bet par cik man vienalga, necentīšos pat vairs bārstīties ar gudrībām...

0 0 atbildēt

Tu, protams, esi no tiem, kurš kaut ko dziļāku par komēdiju diez vai skatās...

1 2 atbildēt

atbildot uz cornflakes komentāru " grūti ir izturēt tādus murgus vairumā lasīt u... " ticams fakts,bet nu pēctam vismaz prieks un gandarījums par paveikto.!!

1 2 atbildēt

++  par visiem. :) es jau atkal plānoju par tās sadaļas novākšanu, jo tur vienkārši debīlisms iet. labi, ka vel twitterī kaut cik mierīgāk ir.

2 8 atbildēt