local-stats-pixel fb-conv-api

XX gadsimta lielākie sērijveida slepkavas.12

60 3

XX gadsimta lielakie sērijveida slepkavas

* Pedro Alonso (Armando) Lopess. Nogalinajis 300 cilveku. Lidz 1980. gadam, kad Lopess (ar iesauku andu monstrs) tika notverts, policija atklaja 53 vietas, kur aprakti upuri, tacu iespejams, ka vins nogalinajis kopuma vairak neka 300 jaunu meitenu Kolumbija, Ekvadora un Peru. Slepkava tika tiesats un vinam piespriests muza ieslodzijums
* Henrijs Li Lukass. Nogalinajis vairak ka 200 cilveku. 1937.gada dzimusais Lukass, par kuru uznemta filma Serijveida slepkavas portrets, varetu but izdarijis 200 un vairak slepkavibu. Daudzas no tam, kopa ar kompanjonu Otisu Tulu. Vins 1983.gada atzinas 360 slepkavibas un tika notiesats par 11 noziegumiem. Lukass paslaik gaida naves sprieduma izpildi Hansvilas cietuma Teksasas stata ASV, bet Tulam sakotneji piespriestais navessods tika aizstats ar sesiem muza ieslodzоjumiem.
* Delfоna un Marija Gonsalesas. Nogalinajusas vairak neka 91 cilvзku. Masas Gonsalesas nolaupija meitenes, liekot viтam stradat sava bordeli Rancho El Angel Meksika, bet pec tam nogalinaja vismaz 80 no vinam un nezinamu skaitu vinu klientu. 1964.gada abam masam tika piespriests 40 gadu ieslodzоjums.
* Brino Lоdke. Nogalinajis 86 cilvekus. 1909.gada dzimusais vacietis Lоdke atzinas, ka laika no 1928-1934.gadam nogalinajis 86 sievietes. Vins tika atzits par nepieskaitamu un ieslodzоts slimnica Vine, kur ar vinu tika veikti eksperimenti. 1944.gad 8.aprili Lоdke mira no navejosas injekcijas.
* Daniels Kamargo Barbosa. Nogalinajis 71 cilveku. nejausibas del 8 gadus pec Alonso Lopesa aresta Ekvadora Barbosa tika notverts pec lidzigas, sausminosas bernu slepkavibu virknes. Iespejamais kopejais upuru skaits- 71. barbosam tika piespriesti tikai 16 gadi cietuma.
* Kampatimars Рankarija. Nogalinajis 70 cilvekus. Рankarija, kurр tika notverts pec divu gadu ilgas slepkavosanas serijas, kuras laika vins nogalinaja vismaz 70 upuru, tika pakarts Dzaipura Indija 1979.gada 16.maija.
* Randolfs Krafts. Nogalinajis 67 cilvekus. Tiek uzskatits, ka laika no 1972. gada lidz vina arestam 1983.gada maija Krafts nogalinajis 67 cilvekus. 1989.gada vins tika atzits par vainigu 16 noziegumos un notiesats ar navessodu.
* Dr. Marsels Andre Anrо Felikss Petio. Nogalinajis 63 cilvekus. Noskaidrots, ka 1897.gada dzimusais Marsels petio izdarijis vismaz 27 slepkavibas, bet pats atzinies 63 noziegumos Otra pasaules kara laika. Vins apgalvo, ka vina upuri bija kolaboracionisti, bet iespejams, ka tie bija bagati ebreji, kururs vins aplaupija un nogalinaja. Petio giljotineja 1946.gada 26.maija.
* Donalds Hвrvijs. Nogalinвjis 58 cilvзkus. Stradajot par sanitaru slimnоca Ohaio un Kentuku statos ASV, Harvijs, iespajams nogalinajis 58 pacientus, pirms vins 1987.gada marta tika arestets. Vins atzinas 24 slepkavibas, par kuram sanema vairakus muza ieslodzоjumus.
* Andrejs Cikatilo. Krievijas lielakais serijveida slepkava tika notiesats uz navi par 52 sieviesu un bernu noslepkavosanu laika no 1987.gada lidz 1990. gadam. Vins veiksmigi bija dzоvojis dubultu dzivi ka precets gimenes tevs, skolotajs un kompartijas biedrs, taja pasa laika slepkavojot Rostovas pie Donas iedzоvotajus. Navessods vinam tika izpildits 1994.gada februari.
 

60 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://orb.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

''upuru skaits- 71. barbosam tika piespriesti tikai 16 gadi cietuma.''

Kas tas par stūlbumu! Cilvēks atņem 71 cilvēku dzīvības, bet viņam atņem 16 gadus? Par vienu slepkavību jau vajag nāvējošu injekciju vai mūža ieslodzijumu.

6 0 atbildēt

Runājot par nāvessodiem. Kurš uzskata ka Latvijā to vajadzētu atjaunot?

4 0 atbildēt

atbildot uz Saawljaa komentāru "  es par, bet tikai par ļoti lieliem no... " Nekad dzīvē negadīsies tā, ka netīšām brutāli nogalināsi daudzus cilvēku, vai kaimiņu sērijveida slepkava tev uzliks vainu. Nebūs nāves sods, ja arī ar mašīnu notrieksi cilvēkus (vienreiz, nevis notriec vienu un pēc stundas vēlvienu).

Nāves sodu liks tad, kad tiešām būs pierādijumi, ka tu esi vainīgs, tu esi kādu nogalinājis tīšām.  

4 0 atbildēt

atbildot uz greenpeace komentāru " Runājot par nāvessodiem. Kurš uzskata ka Latv... " Kapec laut noziedziniekam ta vienkarsi aiziet no dzives, ja mes vinu varam iebazt cietuma un kur vins tiek mocits, paz*ts utt. no citu ieslodzito un apsargu puses, tas tacu ir lielaks sods neka ta vienkarsi nemt un nogalinat!

3 0 atbildēt

atbildot uz Agnese komentāru "Manuprāt, vajadzētu - valdība ietaupītu naudu u... "  arī +.

1 0 atbildēt

atbildot uz greenpeace komentāru " Runājot par nāvessodiem. Kurš uzskata ka Latv... "

Derētu.  

1 0 atbildēt

maniacs

1 0 atbildēt

atbildot uz greenpeace komentāru " Runājot par nāvessodiem. Kurš uzskata ka Latv... " pat nez :(

1 1 atbildēt

atbildot uz greenpeace komentāru "Runājot par nāvessodiem. Kurš uzskata ka Latvij... "  es par, bet tikai par ļoti lieliem noziegumiem - SLEPKAVĪBĀM..

 bet ir viens bet :D ja nu tomēr pats iekļūsi šadā situācija, tad gan.. emotion

0 0 atbildēt

Es par nāvessodiem - tīša slepkavība ( ne aizstāvotis, ne nejaušam, etc.), izvarošana (jebkas, jebko, jebkad) + MŪSU naudu ieekonomēs..

0 0 atbildēt

taadiem briesmonjiem vajag naavessodu!!!!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt