local-stats-pixel fb-conv-api

"Telšu pilsētiņa"8

Kā pastāstījis Austrumu apakškomisijas priekšsēdētājs Raimonds Lomikovskis apakškomisija šodien esot izskatījusi vairākus protokolus ,kas noformēti telšu pilsētiņas iemītniekiem.Jānim Briedim un Igoram Sideram apakškomisija piesprieda viena lata sodanaudu katram un uzdevumu novākt teltis.Staņķim, Gaiķēnam,  Briedim, Sideram . Kalniņam un Golubevam administratīvā pārkāpuma protokoli noformēti par Rīgas pilsētas teritorijas labiekārtošanas, apstādījumu uzturēšanas un aizsardzības noteikumu 4.6.punkta pārkāpumu.šis punkts sevī iekļauj ugunskuru kurināšanu apstādījumos, telšu celšanu, zāles dedzināšanu, savvaļas dzīvnieku ķeršanu, (wtf?)putnu ligzdu postīšanu par šī punkta pārkāpumu  vainīgā persona var tikt sodīta ar naudas sodu 50 latu apmērā.
Kā pret to attiecaties jūs?

24 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

kastrēt tos idiotus, kuri uzskata, ka par vārda brīvību(protestēšanu) tagad ar ir jāmaksā

7 1 atbildēt

Nu psc~! Vēēl sodus liks nu blag tie ir......

7 1 atbildēt

pati biju pie šiem cilvēkiem vecgada vakarā... un mani nošokēja,ka krievi cīnās par latviešu tiesībām! Gandrīz visi viņi bija kriekvi un tie raksti arī gandrīz visi krieviski.

Latviešiem vajadzētu aiziet aiz stūrīša un nokaunēties.

5 1 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Nu psc~! Vēēl sodus liks nu blag tie ir...... " viņu intresēs ir lai viņi pazustu... Izdomās dajebko un šis vēl tā maigi,manuprāt.

6 2 atbildēt

piekrītu Nikitinnai.

un respect tiem kas tur dzīvo

un par to sodu tas vsp kkāds sviests...

5 1 atbildēt

Kaarteejais iemesls lai paatrauktu protestu!

4 1 atbildēt

Apsaldējuši smadzenes :D

3 0 atbildēt

a kur vinji gaanas? tas ir iet uz tualeti?

0 0 atbildēt