local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Dinamo - Maskavas CSKA2

22 10

 

 

Šodien "Arēnā Rīga" , spēlē pret Maskavas CSKA pārtrūka Rīgas Dinamo uzvaru sērija. 5 iepriekšējās spēlēs Dinamo izdevās svinēt uzvaru, kopumā gūstot 21. vārtus,bet ielaisti tika 16. vārti. Bet kopumā no 3. janvāra tika izcīnītas 11. uzvaras 14. spēlēs , kas ir teicams rezultāts.
Pirms šodienas spēles ar Maskavas CSKA grūti bija pateikt kura komanda būs izteikts līderis šajā spēlē, abas komandas ir vienlīdz spēcīgas. CSKA rindās pirms spēles izcelt vārēja 3. spēlētājus, viens no tiem ir pagājušā gada viens no Dinamo komanas līderiem Marks Hartigas, tiesa spēlējot CSKA rindās Marks neizceļas ar tik spožu spēli kāda tam bija Dinamo rindās.
Nevar aizmirst arī par uzlecošo Krievijas un pasaules hokeja zvaigznīti Ņikitu Filatovu,kaut arī Filatovs nespēja iekļūt Otavas sastāvā, CSKA komandā Filatovs ir kļuvis par vienu no līderiem.
Nu un protams Konstantins Barauļins kurš vidēji spēlē ielaiž 2.14 vārtus un atvaira 91.8% no pretinieku metieniem,kas ļauj viņam ieņemt 8.vietu starp KHL vārtsargiem.
Tagad par pašu spēli, Arēna Rīga bija pārpildīta, uz spēli bija ieradušies 10894 skatītāju. Un Dinamo savus skatītājus nepievīla, spēles sākums bija līdzīgs,abas komandas spēlēja augstā tempā un no paša spēles sākuma parādija ka piekāpties nevēlas. Spēles gandrīz piektajā minūtē rezultātu atklāja Ģirts Ankipāns no Jāņa Sprukta un Mārtiņa Karsuma rezultatīvām piespēlēm 1:0. Pirmais periods ar tādu rezultātu arī beidzās.
Otro periodu aktīvāk uzsāka viesu un spēles 32. minūtē panāca izlīdzinājumu , Ņiķita Filatovs ar atkārtotu metienu pārspēja Edgaru Masaļsķi, rezultatīva piespēle Marka Hartigana rēķinā! Abas komandas spēlēja asu,uzbrūkošu hokeju.
CSKA komandas vārtus izcili sargāja Konstantīns Barauļins (kurš vēlāk arī tika atzīts par spēles zvaigzni CSKA rindās). Spēles pamatlaikā tā arī neizdevās noskaidrot uzvarētāju,papildlaikā to izdarīt arī nesanāca. Spēles uzvarētais tika noskaidrots tikai pēcspēles bullīšū sērijā. Pirmais savu iespēju realizēja CSKA komandas aizsargs Rilovs. Tad uz laukuma centru izgāja Aleksandrs Ņiživijs un liekas ka visi 11. tūkstoši skatītāju pat nešaubijās ka Sāša izmantos savu iespēju,bet arī tik izciliem meistariem kā Ņiživijs sanāk ķļūdīties,vārtsargs tika piemānīts,ber ripa netrāpija vārtu agšējā stūrī. Nākošais metienu izpildija viesu komandas spēlētājs Paršins kurš tieši tādā pašā stilā apspēlēja Edgaru Masaļski. Un nu pienāca brīdis kad viss bija atkarīgs no Laura Dārziņa, ja lauris iesit - sērija turpinās, ja nē - tad viss...
Lauris izslidoja uz Arēnas Rīga ledus laukuma centru, milzīgs fanu pulks skandēja "Lauri,Lauri" un Laurs viņus nepievīla! Fantastiskā stilā tika apspēlēts viesu komandas vārtsargs un skatītājie iekliedzās ekstāzē. Bet no Laura pleciem mīlzīgā nasta pārvēlas uz Edgara pleciem,tagad mūsu "mūrim" bija obligāti jāatvaira , ko Edža formāli arī izdarija-viesu komandas spēlētājs trāpija pa vārtu stabiņu.
Pēc tam uz laukuma iznāca komandas jaunpienācējs Mārtiņš Karsums kuram diemžēl neizdevās gūt vārtus, vārtsarga apspēlēšana brīdī Mārtiņam ripa norāvās no nūjas lāpstiņas. Bet neskatoties uz to spēle Arēnā Rīga bija fantastiska.
Un drīz jau sāksies visu pasaules hokeja cienītāju "saldais ēdiens" - Olimpiskās spēles Vankūverā,bet par to jau citā rakstā

PS: strikti nevērtējiet, jo tas ir mans pirmais šāda veida raksts!

22 10 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

varat šo pašu rakstu aplūkot arī te http://ww.sportacentrs.com/hokejs/khl/08022010-rigas_dinamo_maskavas_cska ;. Sportacentrs.com viņš izskatās daudz labāk!

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Tavs pirmais šada veida raksts ir nekas vaira..

Kurā vietā te ir plaģiāts???   

0 0 atbildēt