local-stats-pixel fb-conv-api

Paldies Jacky!11

90 0

Kā jau zināt palaimējās man izsolē un dabūju es biļetes uz pēdējo KHL regulārā čempionāta mājas spēli, šoreiz mazliet pastāstīšu kā man gāja un pašam hokejam pievērsīšu mazāku uzmanību.

Diemžēl, tā kā nedzīvoju Rīgā hokejs man tik tiešām ir svētki, šoreiz izdomāju, ka ņemšu līdzi sev kā pavadoni cilvēku, kurš man pastāstīja, kas ir hokejs un kā tas zvērs kož, cilvēku, kas kopā ar mani tālajā 1999. gadā skatījās manu pirmo nopietno hokeja spēli jeb respektīvi - mans tēvs.

Arēnā ieradāmies laicīgi un arī biļetes bez problēmām dabūjām (nav jau pirmā reizi, kad pateicoties spokiem uz hokeju čāpoju), ieejam ārēnā un skats pievēršas fanu atribūtikas stendam, jāsaka godīgi lietiņas kārdinošas, bet šajos apstākļos diemžēl tieši ir žēl to 20LS par kreklu. Tad sameklējām mūsu vietas, izrādās tieši tur pat kur pagājušo reizi. Paskatos vienu rindu atpakaļ un tie paši cilvēki, kas spēlē pret AK Bars bija, sapratu, ka tas nozīmē, ka būs jautri.

Visu cieņu šiem krievu tautības cilvēkiem, kas par Dinamo fano vēl trakāk nekā daži labi latvieši un nemaz neatpaliek no oficiālā fanu kluba līmeņa. Saukļi skaļi un latviski. Diemžēl pateicoties viņiem es pašlaik slikti dzirdu ar labo ausi, ausu aizbāžņi laikam turpmāk būs obligāti, un esmu bez balss, bet tas hokejam piederas.

Spēle bija kāda bija, nu nebija jau tik slikta, bet tas kādu troksni rada fanu ir fantastiski, skaļi un lepni ar savu komandu, tiesa skaļuma rekordu nepārsitām, tas piektdien tika uzstādīts kā 113,9 decibeli, mums sanāca 112,1; to kā hokeja fans ieiet azartā tu sāc apjaust tikai tad, kad otrās trešdaļas vidū sāc lamāties ar krievu trīsstāvīgajiem. Un, protams, kāds fans uzskatu par vajadzīgi tev tieši gar degunu nospraugties ar savu negluži aiztaisīto bikšu priekšu, bet tas laikam man kompliments.

Spēle bija pēc pilnas programmas - 3 periodi, papildlaiks un bullīši, diemžēl spēli noraka paši hokejisti, nerealizējot lielo skaitlisko vairākumu, tālāk jau biški tiesneši padarbojās un sanāca kā sanāca, bet skatīties uz Ozoliņu vienmēr prieks, viņš ir Dinamo odziņa, vienkārši fantastiski, visu cieņu arī Edgaram un visiem pārējiem puišiem, vienīgi varu piebilst, ka Sorokins laikam pie Vorobja nav spēlējis, jo Vorobjova tabu bija piespēles caur centru, šo likumu viņam derētu atgādināt.

Lai vai kā, paldies, JAcky, paldies!

90 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tie krievi tur laikam ir vienmēr!

14 0 atbildēt

Laikam man ar rakstus vajadzētu sākt ar ,,paldies jacky,, :D :D :D skatījumi garantēti :D

5 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Esmu pamainijis, ka Ozoliņam baigi patīk runā... " Jā viņš runā,jo viņš ir komandas kapteinis :)  

5 0 atbildēt

Labs rakstiņš +

3 0 atbildēt

Esmu pamainijis, ka Ozoliņam baigi patīk runāt vai ar tiesnešiem, treneriem, spēlētājiem, viņš vienmēŗ runā :D

3 1 atbildēt

prieks, ka tev prieks :)

1 0 atbildēt

uz dinamo spēlēm vienmēr ir liels prieks iet. un jā, dinamo līdzjutēji paši labākie! :)

1 0 atbildēt

es uz šīm pēdējām 2 spēlēm arī te centos dabūt biļetes, bet nekā :/

un tās kas pārdošanā arī bija izpārdotas, bet nu tiešām arenā būt pavisam kas cits nekā pie tv

0 0 atbildēt

atbildot uz Satyricon komentāru " es uz šīm pēdējām 2 spēlēm arī te centos dabū... "

Arēnā vienmēr ir savādāk/labāk nekā pie tv. :)  

0 0 atbildēt

ak vai...

1 2 atbildēt

deell taadiem kaa tu muuseejie zaudee!!!

0 5 atbildēt