local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija briesmās22

77 2

Esmu parasts valsts iedzīvotājs, kuram pagaidām vēl ir darbs, alga gan uz pusi mazāka nekā treknajos gados, bet es nesūdzos un ne par to ir stāsts. Šodien uz e-pastu no kāda paziņas saņēmu vienu interesantu saiti, kur tiek vākti paraksti, par iebildumiem naudas saņemšanai no SVF (Starptautiskais valūtas fonds). Nezinu cik tas nopietni, bet ideja un doma kā tāda ir laba! Mūsu valsts ir izsaimniekota un vēl ar to nepietiek, lienam tik parādos pret pašu gribu!!! Tas ir pa traku! 2013.gadā jāsāk jau atmaksāt aizņemtā naudiņa, taču no kurienes -  nav ne jausmas nevienam ekonomistam, kur nu vēl iedzīvotājiem! Parādu atmaksa gulsies ne tikai uz mums, bet laikam arī uz mūsu bērniem.

Kā tas nākās, ka visi dzīvojam nu plus mīnus uz to ko nopelnam vai arī uz iekrātiem līdzekļiem, zaptsburkām un saraktiem kartupeļiem laukos, bet valsts, spītīgi turpinot "bezpridelu" valsts pārvaldē dzīvo vēl kā treknajos gados, spiežot tik skolotājus, poličus un ārstus! ja uzņēmumam nav ko maksāt algās, tad tas samazina izdevumus un maksā jau tik cik ir, nevis fantastiski nereālas summas. Latvijas valdība ir izmaksājusi PAREX bankas kreditoriem 700 miljoni latu no mūsu naudas. Nauda pārsvarā tika izlietota depozītu pārskaitīšanai uz ārzemju valstīm. Latvijas valdība februārī gatavojas izmaksāt vēl līdz 310 miljonus EUR PAREX bankas kreditoriem. Parādu slogs būs vēl lielāks, tātad jauni nodokļi un nodokļu palielinājumi!!!

Parakstus vāc politiskā organizācija "Varu Tautai" Iesaku apmeklēt šo saiti un piebiedroties ar savu parakstu balsu vākšanas kampaņā, bet neviens Jūs nenosodīs ja tā arī nedarīsiet. Ar cieņu, Ivars

Šeit ir saite: http://www.gopetition.com/online/33408.html

77 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

jaapish prom tas arii viss :D juus varat buut tie daunji kas atpelniis citu daunju kljuudas :D

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt