local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija briesmās22

77 2

Esmu parasts valsts iedzīvotājs, kuram pagaidām vēl ir darbs, alga gan uz pusi mazāka nekā treknajos gados, bet es nesūdzos un ne par to ir stāsts. Šodien uz e-pastu no kāda paziņas saņēmu vienu interesantu saiti, kur tiek vākti paraksti, par iebildumiem naudas saņemšanai no SVF (Starptautiskais valūtas fonds). Nezinu cik tas nopietni, bet ideja un doma kā tāda ir laba! Mūsu valsts ir izsaimniekota un vēl ar to nepietiek, lienam tik parādos pret pašu gribu!!! Tas ir pa traku! 2013.gadā jāsāk jau atmaksāt aizņemtā naudiņa, taču no kurienes -  nav ne jausmas nevienam ekonomistam, kur nu vēl iedzīvotājiem! Parādu atmaksa gulsies ne tikai uz mums, bet laikam arī uz mūsu bērniem.

Kā tas nākās, ka visi dzīvojam nu plus mīnus uz to ko nopelnam vai arī uz iekrātiem līdzekļiem, zaptsburkām un saraktiem kartupeļiem laukos, bet valsts, spītīgi turpinot "bezpridelu" valsts pārvaldē dzīvo vēl kā treknajos gados, spiežot tik skolotājus, poličus un ārstus! ja uzņēmumam nav ko maksāt algās, tad tas samazina izdevumus un maksā jau tik cik ir, nevis fantastiski nereālas summas. Latvijas valdība ir izmaksājusi PAREX bankas kreditoriem 700 miljoni latu no mūsu naudas. Nauda pārsvarā tika izlietota depozītu pārskaitīšanai uz ārzemju valstīm. Latvijas valdība februārī gatavojas izmaksāt vēl līdz 310 miljonus EUR PAREX bankas kreditoriem. Parādu slogs būs vēl lielāks, tātad jauni nodokļi un nodokļu palielinājumi!!!

Parakstus vāc politiskā organizācija "Varu Tautai" Iesaku apmeklēt šo saiti un piebiedroties ar savu parakstu balsu vākšanas kampaņā, bet neviens Jūs nenosodīs ja tā arī nedarīsiet. Ar cieņu, Ivars

Šeit ir saite: http://www.gopetition.com/online/33408.html

77 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Īss kurss, pie kā novedīs šāda sistemātiska parakstu vākšana, ja scenārijs piepildās un SVF tiek uzmests.Sākotnēji pašam šķita, ka tā ir pareizi, bet esmu mainījis domas.

1. Islande un Latvija kā mazās valstis pirmās atsakās izmaksāt SVF parādus, dodot mājienu.

2. Tālāk (gads, līdz divi gadi) lieldeficīta valstis PIIGS (Portugāle, Itālija, Īrija, Grieķija, Spānija) defoltē uz savām saistībām. Visām viņām tās ir eiro un parādi sastāda vairāk par 200% no budžeta kopējās vērtības. Īrijai, uz kurieni jūs visi tur tā velkaties, tas ir visaugstākais pasaulē - 890%

3. Tātad automātiski parādzīmju vērtība krītās, eiro liktenis nolemts. To piemin arī Marks Fabers. Iespējams, ka eiro necietīs, bet sekas būs jūtamas ekonomikā.

4. Ja eiro krīt un krīt dolārs (arī 2-4 gadi) , tad ir pamats ieviest globālu jaunu valūtu.

 

Ved ap pirkstu kā mazos... Nevienam tiešā veidā nekad SVF parādi nav jāatmaksā. Vienkārši tiek atdoti uzņēmumi vai slēgtas vienošanās. Kļūdu jau pieļāvāt, ka asarainām acīm skrējāt uz ES. Es arī tad teicu, ka nevajag.

Vienīgais, kas tagad paliek - ieguldīt noderīgā ražošanā un netērēt importam neko... Bet to neviens no jums neizdarīs. Tikai atsevišķi kadri. Dzīvojiet verdzībā, pamesli!

7 0 atbildēt

JEEGA no tiem parakstiem???

7 0 atbildēt

Ja vara būs tautai - tad par prezidentu tiks ievēlēts Raimonds pauls vai arī Andris Erglis ar savu zaļo kori !

Protams - esmu ar jums ka tiek izsaimniekota valsts - bet ne jau ar šādiem līdzekļiem ko panākt ir iespējams - man personīgais viedoklis ir tāds - ka panākt var kaut ko tikai operatīvi streikojot kā to dara citās valstīs - ka tiek paralizēta visa valsts uz nedēļu - ne lidostas ne kas nestrādā... ( varbūt es kļudos) ... tad tikai ir rezultāts !

7 0 atbildēt

Latvija var teikt vairs nav neatkariga, vina jau sen ir pardota par naudu kuru sazagas musu ministri un deputati !

Visi tagad beg no sejienes man kauns par manu valsti!

8 1 atbildēt

jēga no parakstiem nekāda ! Jātaisa streiks un kārtīgs, janorobežo vis ko var norobežot...  Tikai kopā streikojot mēs varētu kautko panākt, nevis sēžot pie sava laptopa un cerot, ka viens tavs parkasts mainīs visu... Neļausim sev dirst uz galvas :)

6 0 atbildēt

ja tev ir darbs, tad tu neesi PARASTS valsts iedzīvotājs ;D

5 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru "Īss kurss, pie kā novedīs šāda sistemātiska par... "  Tu vari beigt tēlot paŗgudru?

4 0 atbildēt

atbildot uz Z4xe9 komentāru " style="border: 1px solid rgb(132, 194, 240); -... " Pag - es tagad runāju ar finansisti, vai kaut kādu apvainojušos pienameiteni? (Tas bija domāts, kā "pienapuika" sinonīms meitenei , nevis kā slaucamā govs) aha... xD

4 0 atbildēt

atbildot uz normiitis komentāru " ..nu es paraxtiijoss..Cerams kopā mēs kaut ko... "

 

Un Ilmaram Lidakam speeks ir uusaas!  

4 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu House MD un CepuM, taču manuprāt ar tukšu runāšanu nepietiks, laikam būs jāiet ielas, bet jāiet visiem nevis dažiem tūkstošiem! Kas to organizēs??!!! atbildot uz House MD komentāru "Īss kurss, pie kā novedīs šāda sistemātiska par... "  

4 0 atbildēt

Nu neticu, ka šis kko dos, bet savu balsi atdevu. Ceru, ka šis spēs vainagoties ar panākumiem.

4 1 atbildēt

hmm tiem kas nesaprot, SVF aizdo naudu. varu paskaidrot pilnigi tada pasha situacija kad tu aiznemies kreditu uz maju. tu maksa maksa tev paradas caurums tava maka un tu kreditu nespej apmaksat. banka parnem tavu maju. Latvija nemaksas, piederes SVF, kas jau pamazam ir noticis. kad tas notiks edisim darzenus ko pashi audzesim biezie ies tik uz veikalu un tapat retu. alu dabusim vrb reizes 3 gada utt. busim vergi SVF, jo piederesim viniem piedrazt tpc visu eiropas savienibu un SVF. busim stipri bet paliksim patstavigi - nevajag ne krievu naids un palidziba ne eiropas palidziba un naida.

3 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Īss kurss, pie kā novedīs šāda sistemātiska p... "

 

Malacis ! Domaju liidzigi pievienoshu tik to, kamer jus dejojat un dziedat, dzerat un meklejat papardes ziedu nekas nemainiisies...valdiiba (nejau latvijas saima)  ir ieintereseeta padariit tautu stulbu, lai vinji estu suudus, dzertu suudus, piipeetu suudus un vispar neka nesaprastu kas un kaa notiek! Tas ir tikai sakums, driz vel saaks griezt riikles " jaunas pasaules kartiibas"  vaardaa.

3 solis - slegt rupniecibu, iznicinat laukssaimniecibu, uzlikt kvotas eksportam, u.t.t. 4. solis - padariit valsti atkariigu no paradiem, 5 sakt masveida eksportu uz "paradnieku valstim"  un kkur veelak jau muusu latinja vietaa buus EIRO, vienota valuta, vienota FEDERACIJA (nevis savieniba ka dazi te uzskata, runajot par ES), un pievienieshona angloamerikanju savieniibai, tad velak seko valutas mainja uz OMERU un vuala - " new world order", bet lidz shim vel solji 30-40 palika, bet gaidam :)  uz uzskatu ka nav jegas parakstiem, tiklidz iestajamies Eiropas Valstu Federacija  (ERF) mes jau paraxtijamies uz to ka Latvija kaa tada pazudiis, tikai mes bijam tik agiteti, ka to nesapratam. Jaunatne jau ir nozobeeti, no serijas "dzert, pipet, tuset, nemaciities, dators nevis gramatas, a kas? visi taa dara, tas tagad ir mode"...    

3 0 atbildēt

..nu es paraxtiijoss..Cerams kopā mēs kaut ko panāksim ,jo SPĒKS IR TAUTĀ.!!!!!!!! :):D

3 0 atbildēt

atbildot uz Z4xe9 komentāru " Nu ja jus visi esat tik gudr tad davai, uz p... " Es pateicu - netriec naudu uz importa precēm. Tērē uz saviem ražojumiem. Pof, ka dārgāks dažās kategorijās būs. Nepērc katru gadu 5 mobilos... Bet runāt ir bezjēdzīgi. Jūs gaidat, ka pēkšņi jums uzburs risinājumu jebkurš noliedzējs, pamatojoties uz to, ka saglabāsies jūs neapmierināmās patēriņa tieksmes. Ne man nav tādas naudas, ne kādam citam Eiropā, lai noorganizētu jums tādu saldu izkāpšanu no sūdbedres. Ar sevi jāsāk.

3 0 atbildēt

atbildot uz Suspect komentāru "   " +1 komentari lieki!  

2 0 atbildēt

6398 jau ir.piebiedrojas

3 1 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru "EM>atbildot uz Z4xe9 komentāru " style="border:... "

Nu ja jus visi esat tik gudr tad davai, uz prieksu, darat katko, varbut tad saksu tavas gudrās runās ņemt par pilnu ;)  

2 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " jēga no parakstiem nekāda ! Jātaisa streiks u... "

 

Taisi, pectam savu LV sejinju varesi merkakju buuri spiidinat... Vnk viss...mes atbraucaam!  

2 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " jēga no parakstiem nekāda ! Jātaisa streiks u... " ja parastie protesti neko neliidz, tad ko shis internets liidzees? ^^

tiesham ir jaiet un jaorganizee pa visu Latviju, visus galvenais celjus norobezhot un uzsakt revoluuciju, Riiga saeimi parnjemt un deputaatus guustaas sanjemt !

1 0 atbildēt