local-stats-pixel fb-conv-api

Google tulkotājs.11

33 4

Most people listen to music everyday. It's all around the world. Every corner you turn, you hear a ringtone going off, and song someones blasting in their car, and in your own personal space. Music is something that, in the new generation, is hard to escape.
_____________________
un kā šo tekstu tulko Google tulkotājs. 
______________________

Lielākā daļa cilvēku klausīties mūziku ikdienas. Tas ir visā pasaulē.  Ik stūrī jūs turn, atskan zvana iet off, un dziesma kādu spridzināšanas ar savu automašīnu, un savu personīgo telpu.  Mūzika ir kaut kas, ka jaunā paaudze, ir grūti izvairīties.

_______________________
viņš laikam ir speciāli uztaisīts, lai mums būtu, par ko parēkt. cieto iežu ventilators, ha. 

Un arī google tulkotājs vārdus : hard rock fan. iztulko kā cieto iežu ventilators.

 

33 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

atbildot uz SharK komentāru " besī šie raksti ! Takš saproti pats, ka pagai... " bet tas cieto iežu ventilātors vispār wtf?

2 0 atbildēt

besī šie raksti ! Takš saproti pats, ka pagaidām vēl nav uztaisīts tik labs tulkotājs, kurš visu iztulkotu precīzi, un iespējams tāds nebūs vispār, vai arī pēc ;ļoti daudziem gadiem !

1 0 atbildēt

tas nav tikai google kas tulko gramatsiki nepareizi,jāatceras,ka katrā valodā ir citādāka gramatika,tapēc arī pārtulkotie teikumi nesanāk precīzi,kā ir domāts. Priekš tam jums ir smadzenes lai sastādītu paši pēc tam visu pareizi :)

1 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

valdis zatlers - i hope :D:D:D:D:D:D:D:D:D

0 0 atbildēt

angliski: hard - ciets;  rock - akmens; fan - fēns,fans utt... Un nu viņš arī tieši pārtulko, un pēc konteksta viņam sanāk tāds ventilators !  

Un Valdis Zatlers ir fake !

0 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " besī šie raksti ! Takš saproti pats, ka pagai... " taads nebuus wispaar?? ja cilveeki jau ir celjaa, lai ieraxtiitu sapnjus dvd formaataa,, tad normaals tulkotaajs, jau sen ir izdomaats! tikai par attieciigu samaksu!

0 0 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " besī šie raksti ! Takš saproti pats, ka pagai... " piekrītu, nav jau arī kas investē naudiņu priekš labākas tulkošanas latviešu valodā.

0 0 atbildēt

atbildot uz nekads komentāru " tas nav tikai google kas tulko gramatsiki nep... " nu ak tu mūžs. tas tikai priekš prieka. jūs uzreiz te cepjaties.

0 0 atbildēt

tas tapēc, ka google tulkotājs netulko slengus emotion

0 0 atbildēt

you have a new friend sugesstion

0 0 atbildēt