local-stats-pixel fb-conv-api

"Dinamo Rīga" produkti14

36 1

Otrdien, 24. novembrī plkst. 14:00 tirdzniecības parkā ALFA notiks DINAMO Rīga pārtikas produktu līnijas prezentācija un degustācija.


No 24. novembra lielākajos Latvijas veikalos būs nopērkama DINAMO Rīga pārtikas produktu līnija – CĒSU ALUS bezalkoholiskie dzērieni, RĪGAS PIENA KOMBINĀTA saldējums un siers, RĪGAS DZIRNAVNIEKA musli batoniņi un biezputras, EUROFOOD sviestmaizes, bagetes un picas, DINAMO dzeramais ūdens no ZAĶUMUIŽAS ŪDENS, VK SERVISS pelmeņi un ledus, kā arī ĀDAŽU DINAMO ČIPSI. Nākotnē šis klāsts varētu ievērojami paplašināties, jo ir plānots katrā pārtikas preču grupā ražot produktus ar DINAMO Rīga logo.


DINAMO Rīga šādā veidā cenšas atbalstīt Latvijas ražotājus - ar sava zīmola palīdzību popularizējot pašmāju ražojumus un veicinātu vietējās produkcijas popularitāti pircēju vidū. Iegādājoties jebkuru produkta vienību, viens santīms no tās cenas nonāks DINAMO Rīga rīcībā.


DINAMO Rīga pārtikas produktu līnijas prezentācija un produktu degustācija notiks š.g. 24. novembrī plkst. 14.00 tirdzniecības parkā ALFA, Rīgā, Brīvības gatvē 372. Masu mediju pārstāvji ar DINAMO Rīga pārtikas produktu līniju tiks iepazīstināti t/p ALFA RIMI hipermarketa vestibilā, bet tajā pašā laikā arī visiem t/p ALFA RIMI hipermārketa apmeklētājiem būs iespējams nogaršot un iegādāties jaunos pārtikas produktus ar DINAMO Rīga zīmolu, turklāt uzcītīgākajiem pircējiem, nopērkot konkrētu produktu skaitu, būs iespējams tikt pie brīvbiļetes uz DINAMO Rīga mājas spēli.

36 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

būs uz veici jāskrien pirkt visus produktus.[kā nekā DINAMO fane] :D

5 0 atbildēt

Super! :) Man patīk! Malači, Dināmo! :)))))

3 0 atbildēt

ĀDAŽU DINAMO ČIPSI :D:D:D

2 0 atbildēt

čipsi, satrap citu, ir diezgan labi.

2 0 atbildēt

atbildot uz Wazaaa komentāru " ĀDAŽU DINAMO ČIPSI :D:D:D "

Laikam jauna komanda emotion Ādažu Dinamo emotion  

2 0 atbildēt

mm... tie chipsi ir garshiigi..!emotion

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Hayabusa komentāru " "DINAMO Rīga šādā veidā cenšas atbalstīt La... " nu domāju, ka daļēji tas ir abpusēji - galu galā fani pirks tiešī šos produktus, savukārt Dinamo saņems par to zināmu summu naudas :)

2 0 atbildēt

Jūu Dinamo čipši ir labi. Super. Viņi zin ar ko piesaistīt. emotion

2 0 atbildēt

Ja pirks dinamo edienu 1san aizies,Dinamo ligai.

 

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

"No 24. novembra lielākajos Latvijas veikalos būs nopērkama DINAMO Rīga pārtikas produktu līnija – CĒSU ALUS bezalkoholiskie dzērieni," - jau šodien Siguldas Elvi nopirku Cēsu alus ražoto Dinamo Cola + Energy :))

0 0 atbildēt

čipši ?

0 0 atbildēt

PERKOT PRECES AR DINAMO LOGO JUS ZIEDOSIET 1 SANTIMU LAI SHUPLERS SANEM ALGUemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ANTI DINAMO !  fck u all   _!_

0 9 atbildēt