local-stats-pixel fb-conv-api

Božu ūdenskrātuves ledū ielūzt divi 'BMW'25

59 2

(PAPILDINĀTS)

Sestdienas pēcpusdienā, 9.janvārī, Božu ūdenskrātuves (t.s. Vosa ezera) ledū ielūza divi "BMW" markas automobiļi – "X6" apvidnieks un 7.sērijas sedans. Jāatzīmē, ka šī aizsalusī ūdenskrātuve ziemas aukstākajos periodos ir populāra automobilistu izklaides vieta, pa to braucot sportiskā stilā.

Latvijas lielākā "BMW" īpašnieku vortāla BMWPower.lv forumā reģistrētā apmeklētāja "Karamele" publicējusi attēlus ar šiem abiem ledū ielūzušajiem "BMW".

Tā kā uz aizsalušās ūdenskrātuves bija arī citi automobiļi, tad ielūzušos spēkratus mēģināja izvilkt pašu spēkiem, tomēr pēc vairākām pārrautām virvēm tas neizdevās.

Abus ledū ielūzušos "BMW" vakarā izvilka ar apvidus automobiļa vinču no krasta.

Božu ūdenskrātuve atrodas Rīgas rajonā, Babītes administratīvajā teritorijā, netālu no Rīgas-Liepājas šosejas pie Dzilnām. Ūdenskrātuves vidējais dziļums ir 1,5 metri, bet maksimālais dziļums – pieci metri.

59 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

atbildot uz neko komentāru " Mlje, sitais koments ir kko vērts!  :D ... " viņu viens puika ar bmw apsaukāja un tāpēc viņam bmw nepatīk :D

2 0 atbildēt

pohuj! pacani gribeeja papriecaaties- nepaveicaaas. taapeec jau viņi nav idioti, vnk bauda dziiivi, nevis kaa vairums no visiem di**eejiem , kas sēž netāaa un labākajaa gadiijumaa brauc ar riteni un citreiz atļaujās braukt pat bez ķiveres :D lašaras

3 1 atbildēt

atbildot uz nazis komentāru " kur var buut taadi idioti kas brauks ar mašii... " Mlje, sitais koments ir kko vērts!  :D

"pie tam ar bmw" :D

Paskaido, ko tu ar šo biji domājis! :D

 

2 0 atbildēt

atbildot uz nazis komentāru " kur var buut taadi idioti kas brauks ar mašii... " ej palasti grāmatas. saproti ir arī tādi cilvēki kas grib dabūt adrenalīnu un + pa ezeru var ļoti labi iemācīties braukt, nevar nekur ieskriet, nav mentu, un sānslīdes vari taisīt krietni lielākos ātrumos nekā uz ielām.

2 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " vot nahuj tos jobanos bembistus ! BMW ta ir d... "

kas vainas bmw? un kaadeel vini ir idioti? ja jus sezat tikai majas pie pc un neesat bijusi uz ledus tad nespriezat vai tie cilveki ir idioti or nav. ledus ir apmeram 25-30cm biezs un tur ar armijas hammeru kurs ir ar visu brunojumu var braukt virsu.   

1 0 atbildēt

kam negadas.

1 0 atbildēt

a kur praats ar x6 pa ledu dziities......kaut gan laikam ka tikko bija nopircis un gribeeja blondiineem pazīmeeties.

1 1 atbildēt

atbildot uz dzeimsons komentāru " a kur praats ar x6 pa ledu dziities......kaut... " vnk domāja ka maziņās miklas paliks pēc brauciena ;D

da būtu nopircis kādu e36 un miers, auto būtu 2x vieglāks, un ja arī auto aizietu pa brubuli tad nebūtu jābēdā.. šis ar galvu vnk nedomāja.

0 0 atbildēt

njaa nepaveicaas-a kur lienemotion

0 0 atbildēt

paņēmuši normālu viņču uz izvilkuši? kur problŗma?

cik dzirdēts zavā galā, ka apsviež krastā ap koku un izvelk..nav jau grūti pa ciemu salasīt troses lai pietiktu 100- 200m...LOL

0 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " vnk domāja ka maziņās miklas paliks pēc bra... "  

Man e36 būtu vairāk žēl nekā x6. :)

2 2 atbildēt

atbildot uz Beeswax komentāru "   Man e36 būtu vairāk žēl nekā x6. :) " gaimes jautājums.. teoretiski pa pa x6 cenai sanāk dāaudz  e36, bet nu man pašam tie x6 nevisai kautkā. labāk e46 :)

1 1 atbildēt

tagad zinās  kā pa ledu braukt

2 2 atbildēt

karamele

0 0 atbildēt

atbildot uz Cumosniks komentāru " da būtu nopircis kādu e36 un miers " nu zin....ja es gribeetu shaadi izklaideeties.......pieliktu faateriisha pirmajam moskvicham ritenjus, nevis ar 40 shtukaam riskeejis dzenot x6 bezdibenii :)  

1 1 atbildēt

Skatos ka nenopriecāties:D

Tādi krekeri:D

1 1 atbildēt

Es pirms paris dienam ar kvadraciklu ieluzu dikji, ledus ir tik biezs ka ar tadu x6 mierigi var braukt virsu, tik nepaveicas, brauca pari kkadam straumem or kka ta.

1 1 atbildēt

žēl to x6 ! es nebraucu uz ledu kaut vai 3m viņš ir biezs - bail vnkārši un viss !

0 0 atbildēt

X6 brauka ka dzivs!Pazistu! :D

0 0 atbildēt

ta ari tiem dzekiem treninjbikses vajadzeja ;D

0 0 atbildēt