local-stats-pixel fb-conv-api

Mana situācijā bankā Swedbank.140

919 105

Sveiki spocēni.
Šodien ieeju savā internetbankā, un izdomāju uztaisīt mazu komiksīņu , ceru ka patiks.

919 105 140 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 140

0/2000

Latvieti, klausies šito - rīt beigsies smiltis jūrmalā...

148 1 atbildēt

Itkā jau smieklīgi, bet iedomājies kāda sajūta tiem kam tur stāv kāds miljons. Iet ņemt ārā, vai neņemt?

Nu nezinu, man ir Swdbank, un es vispār neēsmu nekādā stresā. Es zinu, ka tā pat nebankrotēs viņa, un neskriešu uz bankomātu, kā citi. Tas tikai palielina iespēju bankrotēt viņiem.

88 3 atbildēt

kāpēc šobrīd pie SEB bankas ir milzīgas rindas?

(saņēmu kādas 10 atbildes, paldies, vairāk nevajag!) :D

48 0 atbildēt

Pārmest tautai lieku  piesardzību nu gan būtu lieki, ņemot vērā pēdējā mēneša notikumus Latvijā.

51 8 atbildēt

Swedbank problēmu nav! Problēmas rada tie, kas šādas baumas izplata!!!

Par nepamatotu baumu palaišanu draud cietumsods. 

Par to, ka bankomātos nav naudas. Nav naudas, jo masveidā cilvēki ir noticējuši BAUMĀM!!!

16 0 atbildēt

Ārzemju ziņās lasīju kaut ko, ka viņiem reāli ir kaut kādas problēmas. Bet apollo rakstīts, ka panikai nav pamata.

Šādos gadījumos, drošāk ir uzticēties ārzemju avotiem, jo tiem nav iemesls melot Latvijas iedzīvotājiem.

Un ja jau nekas nebūtu, tad massveidā nesāktu iesaldet kontus, pat paziņam, kas strādā SEB, ir iesaldēts.

---------

Nez, pirms pāris stundām vēl bija, tagad vairs nevar atrast, varbūt izdzēsts un tiešām bijis nepatiesi, bet bija diezgan detalizēti aprakstīts.

Anyway, tiem, kam pašiem nav darbs un ne jau nu ar vecāku palīdzību uzkrāti līdzekļi, bet gan ar grūtu darbu uzkrāti līdzekļi, nav nekādas tiesības saukt par muļķiem tos, kam tā ir un kuri nevēlas riskēt, it īpaši pēc krājbankas.

20 5 atbildēt

Iepist pa muti tiem baumotājiem!

11 0 atbildēt

tev tad varbūt pajāt....

12 3 atbildēt

ko jūs varat gvelzt par to Swedbank. Tā ir viena no vislabākajām bankām Baltijā. Domāju, ka Zviedri būtu diezgan gudri noturēt šo banku.

9 0 atbildēt

tā kā arī mani sauc Reinis, sākumā domāju, ka piz***s - mans konts uzlausts, bet tad ieraudzīju pieejamo atlikumu un paliku mierīgs :D

8 0 atbildēt

No vienas puses smieklīgi, bet no otras - Krājbankā tak ar viss bija ok, neviens neteica, ka būs problēmas, viss kārtībā. šeit ir šis pats variants, vienīgi ir problēma - vai nu kāds gribēja pasmieties par mums, jo ir saprotams, ka pēc notikušā ar manis jau pieminēto banku, cilvēki būs daudz uztrauktāki. Protams, baumas varētu būt arī patiesas, bet ja nav, tad cilvēkiem nevajadzētu skriet un ņemt ārā naudu no bankām - tad tiešām var rasties problēmas.

6 1 atbildēt

Idiotisms. Ja bankrotēs Zviedru bankas, tad dirsā ir ne tikai Latvija, bet visa Baltija. Un tad ne pensiju, ne algas izņemšana no bankomātiem nepalīdzēs. Tad sūdi ir visiem. Visiem. Un pajāt kādā bankā esi.

Man arī ir Swedbanka. Neskrienu uz bankomātu kāidiots un nestāvu rindā ahujet cik stundas. Visticamāk, tas ir tikai mārketinga triks - konkurenti palaida baumas, lai apslauktu Swed.

4 0 atbildēt

pašlaik Latvija ir sadalīta divās daļās - tie, kas sēž pie kompjiem un raksta komentārus par to, ka tas ir bullshits un otra daļa, kas stāv rindās pie bankomātiem. Visiem, kas stāv rindās pie bankomātiem novēlu - nenosalt, bet otrai daļai - saldus sapņus emotion

4 0 atbildēt

viss, bankā vairs nevar uzticēties, glabāšu turpmāk naudu zeķēs!

3 0 atbildēt

Nevar arī cilvēkus vainot par to, ka viņi sargātu savus ilgi krātos līdzekļus un vēlētos nepakāst dažus tūkstošus, ja arī tās ir muļķības. Maziem bezdarbniekiem, kas dzīvo uz vecāku rēķina, jau viegli saukt par stulbiem tos, kas pēc visas tās krājbankas lietas cenšas būt piesardzīgi.

3 0 atbildēt

Vakar, aizvakar visā pasaulē bija slēgtas swedbank bankas!! Zināt kāpēc? Jo bija sestdiena un svētdiena! Itālijā, Anglijā, Francijā swedbank nestrādā vispār! Zināt kāpēc? Jo tur tādu banku nav. Cilvēki saklausās šādas muļķības, nepārbauda faktus un skrien kā auni uz visām debess pusēm.

2 0 atbildēt

Jāpiebilst ka Zviedrijas banku uzraugi ir vieni no stingrākajiem pasaulē, un tāpēc arī ir Zviedru banku sistēma skaitās viena no stabilākajām.

 

Bara instinkts. Atkal latvieši kā aitu bars skrien paši nezina kur un kāpēc, tā kkas ir pateicis, tpc es arī skriešu tā darīt. Jo liekās, ka nejau visiem ir vairāk kā 100000 eiro (70000Ls) kontos, jo ja tādu summu nepārsniedz, tad to summu kas ir šajā bankā atgriež valsts no garantiju fonda.

 

Zviedrijas valdība nav pašnāvnieki un savas valsts vienas lielākās bankas bankrotu nepieļaus vēl jo vairāk pašreizējā situācijā, kad tam nav redzama pamata.

 

Pat ja man naudas būtu vairāk par to, kas uz tā konta mētājās, tpc neskriet tgd salt laukā pie bankomāta nakts vidū :D

2 0 atbildēt

ha..man tas pats :D

1 0 atbildēt

ja vakarā nevarēšu aizmigt, tad iešu skaitīt aitas pie bankomāta.

1 0 atbildēt

lai nu kā ar tām bankām neiziet, jā, ir tas likums, ka atmaksā, bet ja kāda banka kritīs, nevienam nevarēs neko atmaksāt, jo valstij tās naudas vairs nav, jo tā tika izmaksāta krājbankas klientiem.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »