local-stats-pixel fb-conv-api

Neparasts organisms ar 720 dzimumiem, kas var sevi izārstēt10

195 0

Parīzes zooloģiskajā parkā ir jauns iemītnieks -"Physarum polycephalum" . Tas ir izpelnījies plašu ievērību, jo nelīdzinās nevienam citam organismam. Īstenībā zinātnieki pat nevar pateikt - tas ir dzīvnieks vai arī sēne. Tam nav smadzeņu, toties tas uzrāda spēju mācīties un reaģē uz dažādiem kairinājumiem, līdzīgi kā to dara vienkāršākie dabā sastopamie organismi.

195 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Viss jau būtu daudzmaz skaidrs, bet kā viņi noteica, ka tam ir 720 dzimumu? emotion

 emotion 

19 0 atbildēt

720 dzimumu?  Mums kādreiz bija divi, tagad laikam trīs 😂 Mums vēl ir kur augt....līdz 721!🤣 Eju pa ielu, nāk pretī jauns dzimums, eju tālāk...atkal jauns! Visu dienu nostaigāju un divus vienādus dzimumus nesastapu.😂

19 0 atbildēt

par šito svētdien vai pirmdien bija vācu galileo.

720 dzimumi, kaut gan priekš vairošanās pietiek ar vienu, kurš var mainīt to, piemēram, gliemeži, ķirzakas, vēl daži. Drīzāk tur bija domāts, ka ir gan vīrišķie, gan sievišķie, gan transi, un izmanto jebko, lai turpinātu vairoties. Līdzīgi kā koraļiem, visi dzīvo kopā un vienā čemurā ir visas šlakas.

Būtu labāk mazāk pētījuši, ko tas saprot, un ko tas māk, bet gan mēģinājuši izpētīt, kas liek gēniem tik ātri savest veselību kārtībā. Pie tam, ja tad kāpuram nav smadzenes, tad ar to var eksperimentēt uz vella paraušanu, uz to var izmēģināt visādus preperātus, utt, un neviens grīnpisietis nevarēs protestēt par to. Ja kāds grib dabūt nobela prēmiju medicīnā, fizikā, ķīmijā, rekur ir subjekts, uz kuru var pētīt visu ko grib. Piemēram, kā iegūt benzīnu no ūdens. 

15 0 atbildēt
"Labs veids, lai atbrīvotos no tarakāniem." emotion
6 0 atbildēt

Medīt tarakānus ar ātrumu 1cm/h? Tas ir kā tanī aņukā par igauņu mafiju - upuri mirst aiz bailēm..

5 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
🤔👍
0 0 atbildēt