local-stats-pixel fb-conv-api

Tēvs rada aplikāciju, kas bloķē telefonu, ja bērns neatbild18

251 3

Ja agrāk tie bija pusaudži, tad tagad jau bērni no pirmās klases iegūst mobīlo telefonu. Tas nav slikti, jo tā ir iespējams sazināties ar bērniem, bet bērni ātri vien iemācās, ka var arī neatbildēt uz telefona zvanu. Vecākiem par laimi un bērniem par nelaimi kāds tēvs ir radījis aplikāciju, kas bloķē telefona lietošanu, ja bērni neatbild uz vecāku sūtītu ziņu.

251 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Šīs problēmas nav radījuši bērni, bet viņu vecāki un nu arī pašiem jātiek galā. Kad bērns piedzimst, viņš neprot pat runāt un staigāt, tad no pieaugušajiem visu mācās. 

15 0 atbildēt

"...un viņiem vajag iemācīties būt atbildīgiem par saviem lēmumiem." ATBILDĪBA mūsdienās ir aizmirsts jēdziens. Bērni ātri iemācās to, ka viņiem ir TIESĪBAS, un ka viņi vecākus, un ne tikai, var pasūtīt... trīs mājas tālāk.

11 0 atbildēt

Kad jāpērk telefons, tad visi tādi paklausīgi  emotion   emotion 

10 0 atbildēt
Ko nozīmē- signāls par zinju būs dzirdams arī klusajā režīmā? A Ja Nu vinjš ir skolā stundā? Vai eksī? Kaut kāds murgs! Labāk aplikācija, kas vienkārši blokjē viedtālruni līdz netiek atbildēts uz zinju! Easy!
8 0 atbildēt

Programma ir brīnišķīga,bet būs kretīni ,kuri izmantos viņu kā katalizatoru piderastiskajām uzbāzigajām reklāmām.Un tas strādās ļoti efektīvi,un ļoti daudzi būs nokaitināti...

8 0 atbildēt
Bērni ļoti labi zin savas tiesības bet pienākumus kkā neatceras!
5 0 atbildēt
Paceļ klausuli, noliek. Telefonu izslēdz. Problēma atrisināta.
5 0 atbildēt

O, man tādu vajag! Meitu bezceris sazvanīt, bet, cik redzu, vislaik telefonā sēž emotion Es gan māku arī telefonu atņemt emotion

5 0 atbildēt

Tas nu gan ir stulbi.Katram var būt iemesls uzreiz neatbildēt uz zvanu.Bet vēlak atzvanīt. Iedomājos,sēž uz poda un neatbild iedomīgajam tēvam uz zvanu.Un sāk zvanīt kamēr neatbildēs. Vai esot skolā,pasākumā,kino,utt.

5 0 atbildēt
Jā cik reizes nav gadījies ‘nesties’ ar riteni kamēr gāž lietus un vecāki nepārtraukti zvana, da ko man apstāties, mierīgi parunāties??
5 0 atbildēt

kad bērns neatbildēs, jo viņam kautkas noticis un nevarēs izsaukt pēc palīdzības, jo sencis nobloķējis telefonu, izklausas pēc tada jobnuta fāterīša

5 0 atbildēt

👏

3 0 atbildēt
Ir aplikācijas kas parāda kur bērns atrodas un vari pat paklausīties kas viņam apkārt notiek. Ja baigi nepatīk, ka bērns visu dienu "sēž" telefonā, nomaini to uz veco, parasto ar pogām 😄, ātri sapratīs, ka vecākiem ir jāatbild.
3 0 atbildēt

Sociālām problēmām nav tehnoloģiska risinājuma. Vēlāk bērns ieliks večukus kaut kādā riebīgā pansionātā, kurā iedzīvotājus nelaiž pie telefoniem lai tie nezvana un netraucē dzīvot.

1 0 atbildēt

Viss izklausās labi, izņemot sadaļu par signālu, kas turpina skanēt. Bet ja vecāks stundu laikā izdomā pazvanīt? Un tikai nevajag atrunas, ka vecāki stundu laikus zina. Gadās arī, ka pazvana stundas laikā. Man ar vienreiz dzīvē tā sagadījās, ka uzzvanīja stundas laikā. Bet tā kā neviens cits nekad nezvanīja, sms nerakstīja, telefons nebija ne izslēgts, ne klusuma režīmā. Sagadījās, ka klasē ienāca direktore, uzreiz tiku pie treknas piezīmes un bargā rājiena par telefona lietošanu stundās. Vēl klasesbiedri izdomāja izmantot situāciju, lai man ieriebtu - pateica, ka telefonu stundās lietoju regulāri. Tas bija vecais podziņnieks un tas bija laikā, kad krutajiem bērniem jau bija parādījušies glaudāmdēļi.

0 0 atbildēt