local-stats-pixel fb-conv-api

8 iemesli, lai pārstātu žēloties par dzīvi, ja vien tu neesi japāņu sieviete11

351 2

Sievietes loma mūsdienu Japānā ir ļoti daudzveidīga, sarežģīta un saistīta ar senajām tradīcijām. Tradicionāli japāņu gimenēm ir savi noteikumi, kur par visu atbild vīrieši.

351 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Sen jau zināms, ka sievietēm ir grūti visur - Japānā, Eiropā, ASV u.c. valstīs, izņemot varbūt musulmaņu valstis, no kurām sieviešu žēlošanos nevar sadzirdēt, bet vispār Japānas tradicionālā reliģija nav budisms, bet gan sintoisms.

28 1 atbildēt

Pilnīgs bullshits tas viss ir! Gandrīz nekas no tava rakstītā nav taisnība! Par piemēru paskaties Youtube video blogu par krievu puisi, kas n-tos gadus dzīvo Japānā un ikdienā tiekas un runā ar Japānietēm par visādām sadzīves lietām.

18 0 atbildēt
Brīźiem gribētos lai būtu kā Japānà😁
13 2 atbildēt
Šovakar uzzināju, ka patiesībā esmu japānis.
8 0 atbildēt

Teiciens - čīkstošu koku reti vētra lauž

6 0 atbildēt

Nu nav gluži tā. Kārtību starp cilvēka attiecībām ar Dievu, starp vīŗieti un sievieti un citu būtnu attiecībām regulē senākie pastāvošie svētie raksti - vēdas. Jā, tur ir minēts, ka vīrieša ķermenis ir "augstāka līmeņa ķermenis", vēl minēts, ka sievietei atkārtoti jāpiedzimt vīrieša ķermenī un tikai caur vīrieša ķermeni ir iespējams pamest šo  cilvēka pasauli uz augstāku. Tacu lielākā daļa mūsdienu vīriešu un sieviešu dodas uz dzīvnieku pasauli. Neviens nezin un neko nedara, lai nonāktu "garīgajās pasaulēs", Tāpēc tāda detaļa, ka vīrieša ķermenis ir augstāka līmeņa, nespēlē nekādu lomu.

Tomēr no laika gala tiek mācīts,ka vīrietis ir tas, kas uzņemas atbildību par ģimenes locekļu labsajūtu, ka viņš kā stiprākais aizstāv, aizsargā, atbalsta vājākos - sievieti ar bērniem, vecos, slimos un vārgos. Vīrietis ir augstāks, bet viņam arī ir lielāka atbildība, viņš ir ģimenes, dzimtas ass. Bet ass viņš ir tikai tad, ja viņš ir labais vīrietis. Mūsdienu vīŗieši drīzāk dodas uz dzīvnieku pasauli, tāpēc sievietes nemaz neredz to ass lomu. Un arī sievietes dodas uz dzīvnieku pasauli, tāpēc viņām nemaz nespīd dabūt vīrieša ķermeni, no kura pārtraukt pārdzimšanu uz Zemes planētām. (Sievietes loma ir sievietes loma - atbalstīt savu vīru, bērnu, ģimenes locekļus un vispār vairot un izplatīt mīlestību, žēlsīrdību, maigumu un rūpes sabiedrībā. Vīrietis- cīnās, nes mamutu, aizstāv. Sieviete - mīl, ir mīlēta, ir drošībā, atbalsta un aprūpē un ir laimīga.)

Viss tas, ka vīrieši izturas necienīgi, sievietēm liek kalpot, sit, ierobežo, iet uz krogu un kas tur vēl bija, tas ir sabiedrībā pie degradētiem vīriešiem un sievietēm. Attīstītā sabiedrbā sieviete jūtas droša, laimīga, particīga un apgādāta un apmierināta ar savu vīŗieti un ģimeni. Degradētā sabiedrībā ir vīrieši varmākas, nelieši un vispār neuzņemas nekādu atbildību par sievieti, bērnu un vājākajiem sabiedrības locekļiem. Rezultātā ne sieviete uz garīgo pasauli pēc nāves tiek, nedz laimīga ir šajā dzīvē, nedz saturīgi šo dzīvi nodzīvo. Tieši tas pats attiecas uz vīrieti. Vīrietis aug tikai tad, ja spēj uzņemties atbildību par savu mikrokolektīvu un tad - arī par cēlākiem procesiem. Bet degradētā sabiedrībā visi draudzīgi degradējas, nav svarīgi kādā griezumā.

4 1 atbildēt
Tad rokas jācērt nost un jāsprauź vietā dakšiņa un karotīte vai irbulīši emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Ej tu nost!!!
0 0 atbildēt
Tas, ka vairošanās orgānu procesi var pat organismu nobeigt, pirms tas ieņem bērnu
0 0 atbildēt