local-stats-pixel fb-conv-api

10 izdzīvotāji parāda, kāpēc piesprādzēties vajag katru reizi59

219 0

Projekts, kā mērķis ir vērst cilvēku uzmanību tam, ka automašīnā ir jāsprādzējas, sevī ietver šokējošus portretus, kuros redzami autoavārijās izdzīvojušie ar nobrāzumiem un zilumiem.

Projekta ideja pieder Jaunzēlandes transporta aģentūrai «NZTA», kuras mērķis ir samazināt negadījumu skaitu uz Jaunzēlandes ceļiem. Balstoties uz Jaunzēlandes ceļu satiksmes negadījumu statistiku - 90 cilvēki, visbiežāk vīrieši brieduma gados, katru gadu mirst, jo nebija piesprādzējušies.

Projektā redzamie 10 vīrieši ir cietuši autoavārijā un izdzīvoja tikai pateicoties tam, ka bija piesprādzējušies. Ar profesionālu vizāžistu palīdzību, tika no jauna izveidotas viņu brūces, zilumi un citas traumas, kas tika gūtas avārijas laikā.

219 0 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

nepārprotiet,nesaku,ka nav jāsprādzejās ,pats vienmēr piesprādzejos un parasu mašīnā to darīt arī tiem,kas aizmugurē sēž,taču pašam bija avārija ar auto pilnīgu iznīcināšanu,ja aizmugurējie būtu piesprādzejušies ,man mašīnā būtu divi līķi,bet tā visis tika cauri ar nelieliem sasitumiem un izbīli,jo nogūlās,bet auto noslīdēja no ceļa atrodoties uz sāniem un apkrita uz jumta,jumts nolocīts līdz ar durvju rokturiem,ja būtu piesprādzējušies ,visticamāk būtu lauztas sprandas..tā nekas ..tā ir laimes spēle,jo nejau vienmēr no tevis viss ir atkarīgs

0 1 atbildēt
bet ir reizes kad izglabj tas kad neesi bijis piespradzejies. ka to tad saprast? specigs trieciens aizmet uz atpakalu. a ja ar jostu butu plakans
3 4 atbildēt

Kā var pakārties drošības jostā? Sprādzējas viens ar otra jostu "krusteniski"?  emotion 

0 2 atbildēt

Kad biju maza, es sprādzējos visās reizēs, kad bija kaut kur jābrauc. Tagad es un sprādzēšanās ir divas nesavienojamas lietas.

2 6 atbildēt