local-stats-pixel fb-conv-api

Cik maksā remonts Baltijas valstīs?39

70 2

Visi laikam ir strādājuši celtniecībā, un katram gan jau ir bijis interesanti, cik tad maksā padarītais darbs. Šeit es no atrastā internetā esmu apkopojis, cik tad maksā padarītais darbs.

70 2 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Es visu darīju pats, piestādīšu rēķinu sievai emotion

17 0 atbildēt

kas te ir apkopots? Vidējās izmaksas? minimālās? sākot no? Besīgi gribu satikt to meistaru kurš man beidzot tos 12m2 noklās ar laminātu pa 6eur m2.

6 0 atbildēt

Flīzēšana:

Latvijā:20€ m2

Lietuvā:15€ m2

Igaunijā:22€ m2

Kā profesionāls flīzētājs, teikšu, kā ir: likt veikalam grīdu ir viens, likt hruščovkā tualeti ir pavisam kas cits. Vekala grīdā pa dienu savākt 20m2 ir viegli, bet tai točā - salikt dienā 2m2 jau ir problēma!

Tad arī ir jārēķina, cik kas maksā!

2 0 atbildēt

Šitās vēl tādas mērenas "pēckrīzes auģupslīdes" cenas...

Es atceros, kā burbuļa laikā dabūju kādus 3 flīzētājus nah... sūtīt, jo nezkāpēc sanāca, ka man parastam viduslīmeņa menedžerim ar augstāko izglītību, bija trīs mēnešalgas jānoliek par flīzētāja 2 nedēļu haltūru... Materiāli pietam paša...  emotion 

Salīmēju pats- turas jau 10to gadu... paziņa, kas ieteica vienu no tiem meistariem par labu esam, viņa līmētās flīzes dabūja lasīt pa grīdu jau 3-jā sezonā... Pēc piektā gada- lika pa visu jaunu... emotion 

1 0 atbildēt
Ja grib pelniit strojkaa,tad jaataisa apmetums. Lietotu mashiinu pa paaris pakaam panjem un peec meenesha buus atmaksaajusies un sanaaks dziivoshanai. Un tad jau tiiraa pelnja,tik shnekus mainiit ik peec paaris objektiem.
1 0 atbildēt
Diezgan grūti jau tādam meistaram ir ieskaidrot, ka tirgus cena ir cena, kuru pasūtītājs maksā būvuzņēmējam, no kuras pēc tam tiek maksāti nodokļi, slimības lapas, peļņa uzņēmējam, utt. Stāv tāds neskuvies, uz pohām smirdīgs ne ta meistars, ne ta bomzis un stāsta, ka flīzējot par 20Eur/m2, bet tikai nekādi sarežģīti darbi, par tiem jāpiemaksā!
0 0 atbildēt
Pēc paša pieredzes, parasti vairāki darbi ir apkopoti, un cik zināms viss ir gudri padomāts lai labi nopelnītu, uz izstrādi. A priekš sīkajiem darbiem atrod halturšikus kas noplēsīs tapetes, utt pa pāris eiro dienā.
0 0 atbildēt