local-stats-pixel fb-conv-api

5G apokalipse6

26 0

Šis būs fantastisks stāsts, kuru iespējams pabeigšu, ja man to ļaus administrācija. Ja viss ies kā iecerēts, tad iespējams uzsākšu rakstīt nedaudz nopietnāku un garāku stāstu, kurš arī pretendēs uz fantastikas žanru, tomēr arī bez izklaidei paredzētajām kvalitātēm ar stāsta palīdzību būs iespēja gūt praktisku labumu, lai labāk apzinātu distancētas vadāmības tehnikas izmantošanu.

5G apokalipse - apjukums

Kas notiek ar putniem? - Ruvīns neizpratnē iesaucās!

Visa viņa komanda pavērsa skatus debesīs. Putnu lidojumu trajektorija bija ērmoti neparasta, ko apliecināja visa viņa komada. Lielāki un mazāki debesu iemītnieki bija ieņēmuši vienmērīgu atrašanās vietu pret pārējiem saviem sugas brāļiem un māsām, bez tam radās iespaids, ka ik viens no putniem bija pacēlies spārnos un tā vietā, lai nodotos savai ierastajai rutīnai, tvarstot kukaiņus maltītei vai rūpējoties par pēcnācējiem, noteiktā debesu apgabalā riņķoja kā iesprostots.

Nolāpīts! Visi mūsu pūliņi ir velti.. - Saķērusi galvu ievaimanajās Regīna.
Kāmēr neesam pāris metrus zem zemas koka kārbā, tikmēr vienmēr var ko mēģināt pasākt! - Nīgri iesprauslājās Lolafs.
Ruvīn, metam pie malas uztvērēju uzstādīšanu, jāķeras klāt kam ekstremalakam! - Lolafs, cik vien jaudāja skaļi iekliedzās.
Nez ko mēs varētu izdarīt, ja pat laikus nespējām prognozēt programmas iefiltrēšanu pāraides sistēmā? - Ruvīns neizpratnē blendza uz Lolafu.
Vienīgais, kas mums ir atlicis, ir tikt līdz strāvas sadales būdiņai un pārtraukt sakaru tornim eletrības padevi vai arī kādam ir kāds labāks ierosinājums? - Lolafs nevēlējās izšķiest ne mirkli kritiskā laika.
Tas ir pret likumu un rezultēsies ar haosu komunikācijas sistēmā, bet šķiet otras iespējas mums nebūs... - Ruvīns lika visiem pamest iesākto un vizrzīties uz strāvas sadales būdu.

Tomēr brigadiera uzdotais uzdevums viņa komandai nebija tik vienkārš kā Lolafs to tika iztēlojies. Viņam vien šķita, ka smagākais viņu šķērslis būs atlauzt strāvas sadales būdiņas durvis un atrast vajadzīgos slēdžus. Tomēr tiklīdz viņi visi sāka tuvoties strāvas sadales būdiņai, tā giasā esošie putni sāka savādi sasaukties, kā aizsargādami to ligzdas, kurās atstāti mazuļi.

Kas tad nu, vai kādam ir kaut blāvakie pieņēmumi, kas te tagad notiek? - Ruvīns pieprasīja ierosinājumus.
Pirms mēneša uzgāju rakstu, ka kaut kādiem apmātiem zinātniekiem ir iecere mākslīgajam intelektam iemācīt pārņemt putna instinktus, bet nekad nebiju domājusi, ka tādai iecerei ir kaut mazākās izredzes - Regīna izmeta pirmo, kas viņai iešāvās prātā.
Lai kā arī nebūtu izskatas, ka cilvēces drūmākie murgi sāk realizēties un nevienam nav nekāda skaidrība kā visu šo jezgu pārtraukt - Ruvīns sašutuma pilnā balsī izdvesa.
Putni ir vien primitīva dzīvības forma, kura nespēj paši izvērtēt draudu apjoma pakāpi, lokalizējot tā ierosinātaju. Visi sekojiet man, kāmēr Lolafam vienam pašam būs jāsasniedz strāvas sadales būdiņa, kur vienam pašam arī būs jātiek galā ar sevis iecerēto risinājumu, situācijas normalizēšanai. Putni centīsies uzbrukt lielākajai grupas daļai, kas dos nelielas izredzes Lolafam tikt galā ar iespēju novērst druadus cilvēcei. - Ruvīns deva norīkojumus savai komandai.

Kad no Ruvīna vadītās grupas atdalījās Lolafs, lai tiktu līdz strāvas sadales būdiņas durvīm, tad viņiem par laimi putni tik tiešām izvēlējās viņus par savu mērķi uzbrukumiem. Tomēr nevienam nebija ienācis prātā novertēt bīstamības līmeni, kādu cilvekam var izraisīt putnu pulks, kurš uzvedas tā kā aizsargātu savas ligzdas no uzbrucējiem. Putni viens pēc otra krita virsū Ruvīna komandas pārstāvjiem savus asos knabjus triecot viņu miesā. Viņiem nekas cits neatlika kā aizklāt savas galvas ar rokām, lai putni tiem nespētu izknābt acis vai citus svarīgus orgānus. Viņu miesa ātri vien tika sacaurumota neskaitāmās vietās, atstājot vaļējas rētas caur kurām asinis sūcās bīstami strauji, lai viņi būtu paklauti noasiņošanas briesmām. Visi kā viens viņi cerēja uz Lolafa iespēju sasniegt strāvas sadales būdiņu un atslēgt komunikāciju torni no elektrības, kāmēr viņu miesa tiem vēl turējās pie kauliem. Pēc brīža, putnu spārniem sinhroni švīkstot visi putni kā viens pacēlās debesīs un izklīda uz visām pusēm - Lolafs bija spējis viņus šoreiz izglābt un devis iespēju cilvēcei spert vēl vienu soli, lai nepakļautos tehnoloģiju pārākumam.

lasi, vērtē, komentē emotion

26 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Tagad katrs 15. raksts spokos būs par 5g  emotion 

2 0 atbildēt
Vēl viens čîkstētājsemotion
2 0 atbildēt

Fantastiski! Putni ir gudri. Dazjiem buutu jaapamaacaas no dabas.

0 0 atbildēt