local-stats-pixel fb-conv-api

Reizes, kad mums likās, ka esam atraduši pierādījumus citplanētiešu eksistencei61

332 1

Vai cilvēki ir unikāli un vieni plašajā Visumā?

Kopš cilvēce atklāja citas planētas un saules sistēmas, mēs esam prātojuši par to, vai kādudien ar mums sazināsies citas saprātīgas būtnes. Teleskopus pret kosmosa dzīlēm pavērsuši ne vien SETI starptautisko zinātnisko projektu īstenotāji, bet arī amatieri astronomi māju pagalmos, lai tikai pamanītu jebkādus ziņojumus, kurus varētu būt sūtījušas citplanētiešu civilizācijas. Vēlme atrast pierādījumus ārpuszemes dzīvībai ir tik dziļi iesakņojusies cilvēku prātā, ka pastāv neskaitāmi šķietamu aculiecinieku stāsti par neidentificētiem lidojošiem objektiem un citām neparastām parādībām. Vairākkārt zinātnieki bijuši pārliecināti, ka atklājuši pazīmes par ārpuszemes saprātīgu būtņu pastāvēšanu, taču beigu beigās viņi aptvēruši, ka atklājuši kaut ko pavisam citu, piemēram, pulsārus vai noplūdušus mikroviļņus. Taču dažas elektromagnētisko viļņu pārraides un neparasti novērojumi tā arī nav guvuši pārliecinošu izskaidrojumu. Turpinājumā izklāstītas deviņas liecības par ārpuszemes dzīvību – no reālām zinātniskām hipotēzēm līdz slavenākajām un savdabīgākajām NLO teorijām –, kas beigās vai nu izrādījās nepatiesas, vai arī joprojām nav oficiāli izskaidrotas.

332 1 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Varbūt cilvēki citplanētiešiem šķiet pārāk garlaicīgi, jo pamatā darbojas pēc instinktīvās programmas - drošība, ģimene, pilns puncītis, siltums. Kad pirmās vajadzības apmierinātas, sākas dominēšana - karjera, sports, politika, u.t.t. Protams, cilvēki ir jauki, izpalīdzīgi, čakli un gudri, bet visa sabiedrība ir būvēta pēc hierarhijas modeļa, kur visi atrodas viens otra pakļautībā un pēc galvenā smadzeņu skalotāja pavēles var kļūt cilvēki ļoti agresīvi (Satļina, Hitlera u.c. piemēri). Cilvēki mēdz rīkoties emociju iespaidā un bieži vien ļoti nesaprātīgi. Pieļauju, ka neesam vēl izauguši, lai kāda nopietna, attīstīta civilizācija vēlētos ar mums uzsākt līdzvērtīgu diskusiju.

18 0 atbildēt
Mūsdienās gandrīz katram ir iespēja filmēt, bet nlo fiksē mazāk kā nlo mānijas laikos.
10 0 atbildēt

Zimejumi labibas laukos nav cilveku veidoti.Tie atseviskie gadijumi neskaitas.Ir labi redzamas atskiribas starp cilveku veidotajiem un parejiem,salauzti stiebri ,neprecizas formas utt.Jautajums vel arvien paliek atklats.

13 3 atbildēt

Tas viss ir meli! Nav nekādu citplanētiešu! Tie visi ir savplanētieši! emotion 

bū emotion 

11 1 atbildēt

Man kautkā liekas ka liels vairums mūsu intelektuāli ne tik augsti apveltītās sugas indivīdi mīl jaukt divus jēdzienus:

1) Citplanētiešu eksistenci visumā principā

ar

2) Citplanētiešu būšanu uz zemes un viņu fetišisko vēlmi kraut akmeņus regulārās kaudzēs un zāles stiebrus liekt ģeometriski precīzos veidos, lai izrādītu savu intelektuālo un tehnoloģisko pārākumu...    emotion  

Par pirmo nav jēgas strīdēties, jo mēs paši esam pierādījums tam, ka dzīvība visumā ir iespējama;

Par otro nav jēgas strīdēties, jo mūsu civilizācijas vidējais aritmētiskais IQ laikam tomēr vēl ir krietni par zemu, lai spētu atrast racionālu kopsaucēju pašu problēmām, kur nu vēl ar svešām civilizācijām komunicētu...   emotion  

10 1 atbildēt

 emotion 

7 0 atbildēt

Neviens normāls citplanētietis negribētu sazināties ar tik agresīvu sugu kā cilvēce.  Ja nu vienīgi Predator tipa radības, kurām būtu interesanti pamedīt.

7 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

6 0 atbildēt
Jautri būs, ja izrādīsies, ka esam radušies pārăk vēlu vai agru Visumā. Iespējams visi citplanētieši jau pirms miljards gadiem ir miruši, bet varbūt pirmie citplanētieši parādīsies tikai pēc 100 miljardiem gadu... Gan jau, ka nekad nesatiksim citplanētiešus, jo cilvēkam kā sugai draud ļoti drīza masveida izmiršana un Visums ir ļoti liels.
6 0 atbildēt

Mani mazie mīļie humanoīdi...nez kas notiktu, ja cilvēce patiešām uzzinātu par maniem draugiem. emotion  Tā būtu katastrofa, vienas dienas laikā veikalos ne sērkociņus, ne sāli, ne cukuru vairs neatrast. emotion 

5 0 atbildēt

Apļi labības laukos ir citplanētiešu grafiti.👽

https://media.tenor.com/ODcbbZEEmTMAAAAd/flying-saucer-ufo.gif

4 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

4 1 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

😎

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

🙂✌

0 0 atbildēt