local-stats-pixel fb-conv-api

Labākā sazvērestības teorija: Vai kaķi ir citplanētiešu sūtīti spiegi?15

217 2

Amerikāņiem patīk sazvērestības teorijas. Tāpat kā kaķi. Tam bija lemts notikt.

Mājas kaķi, kā izskatās, var būt citplanētiešu sūtīti sargi. Viņu uzdevums ir atrasties mums blakus un par redzēto ziņot savam bāzes kuģim, vai kā citi domā, tad viņi ir ierakstošas ierīces, kas seko katram mūsu solim.

Šeit būs 8 iemesli ticami un ne tik ļoti, kāpēc kaķi var būt ārpuszemes rases spiegi.

217 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kaķi ir citplanētiešu spiegi un murrājot sūta info saviem zaļajiem draugiem!!!

12 2 atbildēt

manam draugam - citplanētim - patīk kaķu barība  emotion 

6 0 atbildēt

Kaķi ir unikāli ar to vien, ka nekad netika domestificēti jeb pieradināti pret viņu gribu ka visi citi mājdzīvnieki. Viņi paši izlēma, ka viņiem gribas "draudzēties" ar cilvēku, lai iegūtu siltumu, pajumti un nedaudz pārtikas (jo kaķus baro tikai mūsdienās, agrāk kaķiem ielēja pienu un pārējo viņi medīja paši). Un kas cits tas ir ja ne saprāta, loģiskās domāšanas un rīcības-seku analīzes? Kaķiem ir pārsvarā vienalga - sauc saimnieks, kaķis neatsaucas, slave kaķi, kaķis nereaģē, gribi paglaud;it vai paņemt klēpī, ja kaķis negrib (un tas notiek bieži), nekas nesanāks, bet, ka kaķim vajag (!!!) kaķis būs mīlīgs, jauks, atsaucīgs utt, jo (!!!) māk manipulēt ar cilvēku. Kas arī ir saprāta pazīme. Viņi manipulē un zina, ko grib. Ja tas neliecina, ka viņi ir saprātīgas būtnes, es nezinu, kas tad vēl vajadzīgs, BET kaķi pavisam noteikti naktīs nesēž pie slepena datora un neraksta slepenus ziņojumus saviem citplanētiešu bosiem par mums. Tie ir tikai un vienīgi ļoti saprātīgas zemes būtnes.

6 0 atbildēt

Jā, kaķi ir tiešām interesanti radīumi.Ja kas, Bībelē nevienu reizi nav pieminēts kaķis.Uz Noasa škirsta ari kaķa nebija.No kurienes tas gadījās Ēģiptē? Kā kļuva par pielūgsmes objektu un gandrīz vai dievu?Kāpēc izrakumos par pirmsēģiptes laiku nekad un nekur  nav atrasti kaķa skaleti, citu zvēru un cilvēku skeletu bezgala daudz, bet kaķa skeletu nav.Tie parādās daudz,  daudz vēlākos arheoloģisko izrakumu slāņos.No kurienes tad kaķi radās?Tas ir vel pagaidām neatbildēts jautājums.Līdz ar to mēs varam domāt ko gribam, fantazēt, izvirzīt teorijas...bet vai uzzināsim kadreiz patiesību...un galu galā, vai mums vispar to vajag...

4 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Bailīgi..

2 0 atbildēt
Jau grasījos spļaut ārā nākamo ‘what if’ teoriju, bet nea neviens tāpat nelasīs…
1 0 atbildēt
Es neticu, ka citplanētieši ir īsti!
4 4 atbildēt